Labvakar ..
Šoreiz par tām meičām, kuras var pateikt- es likšu Tev viņu aizmirst .. Un kuras to arī izdara.
Es nevēlos runāt par plāksteriem un dēkām. Vēlos runāt par meičām, kuras liek domāt tikai par vienu lietu- viņas jauko ķermeni, vāverīti.. Kuras ir aizraujošas personības, un kuras gribās satikt vēl un vēl.. Ar kurām ir ļoti labi kopā. Bet kuras netiek mīlētas, kuras ir tikai pieķeršānās, kā saldumi, kad tos visvairāk kārojās ..
Man tādas ir bijušas 3. Pirmā bija īslaicīga, bet arī, tas likās ļoti forši.. Es jutos atkal labi ar viņu kopā. Otrā bija kā no debesīm sūtīts eņģelis- viņa bija lieliska, 19 gadīga , aizraujoša, super seksīga, nimfomāne, kurai patika viss. Ar kuru varēja drāzties visu dienu un nakti, un ar kuru varēja aizbraukt pafočēt visādas vietas Latvijā, kuru varēja no rīta iedzert kafiju. vai ietusēt divatā, skatīties filmas, ēst šuši picu. ar viņu kopā man nevajadzēja domāt par bijušo , viņa bija te, tagad, un tieši tas kas vajadzīgs. trešā bija kas lielisks, cosmo meiča, ar kuru es redzēju kā ideālu sievieti, sievieti ar lielo burtu it visā. ar kuru es gribēju būt kopā, bet labi apzinājos ka tas nenotiks :D
Tagad ir atkal klusums, nav tādu, un es atkal domāju par bijušo draudzeni. kas ļoti, ļoti bojā noskaņojumu. es gribu aizraušanos ar kādu citu. 8-)8-)
gribu braukt prom, gribu aizmukt no tā visa. :-/
Galīgi nevelk celt augšā no pagātnes kādu, ar kuru ir sačakarēts viss, bet bijis arī labs daudz. un tad nu atkal darīt to pašu . :D
Nu ideja tāda .. vai Tu spētu lepoties, ka vari būt ideāla meitene, kura liek čalim aizmirst visu. kura ir kā sapnītis, kuras vāverīte ir kā jaukākais kas ir uz pasaules, un kurai čalis ir gatavs izdabāt it visā, to neprasot. bet zinot, ka nevar pat mēģināt palikt kopā pa visam. vienkārši būt kopā, kādu brīdi, kurš tiešām paliks forever atmiņās kā kaut kas kruts ??