Sieviešu Tualetes

Reitings 39
Reģ: 03.11.2015
Temats pretīgs , bet nu.....
Šodien par ilgiem laikiem nācās apmeklēt sabiedrisko tualeti tirdzniecības centrā.
Mīļās dāmas paskaidrojiet lūdzu, kā pie velna sieviete būdama var notaisīt podu tā,ka nav nevienas sausas vietas uz poda? Es saprastu,ka gadās viena sušķe un aiz sevis neuzkopj , bet no 6 kabīnēm NEVIENA nebija tīra.. Cik bieži Jums gadās uzdurties un tik nepatīkama pārsteiguma? (e)
26.01.2016 15:44 |

Reitings 351
Reģ: 27.11.2015
Nu ko tik tajās tualetes nedara ! ŠAUSMAS !
27.01.2016 20:46 |

Reitings 351
Laikam visiem nav ko darīt!
27.01.2016 20:47 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Ko tur daudz filozofēt? Ja tualete netīra - ej uz nākamo ;-)
27.01.2016 20:54 |

Reitings 351
Jāizkar šādas zīmītes īpaši nesaprotosajiem :
27.01.2016 20:56 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Mums kojās viens labs uzraksts ir - ja sākas kodolkarš, droši slēpieties zem šī poda, te tāpat neviens nevar trāpīt :D
27.01.2016 21:05 |

Reitings 115
Reģ: 04.01.2016
Es katru reizi pēc sabiedriskās tualetes apmeklēšanas gribu šūmēties par sievietēm-cūkām, kas, man šķiet, ir 95% sieviešu. Kakas un asinis uz sienām gan nav nācies redzēt, bet kad kādā TC tualetē pēdējo reizi būtu redzējusi tīru podu ar neapčurātu malu, neatceros. Man šķiet, ka vienīgais veids, kā ar to cīnīties, ir VISĀM tualetēm uzlikt augstu ieejas maksu (vismaz 1eur) un labāk par to naudu nodrošināt dezinfekcijas līdzekli katrā kabīnē, lai arī cūkām ir iespēja pārvērsties par cilvēcīgiem radījumiem, noslaukot poda malu pirms/pēc sevis, paņemot birsti, izberžot savas sliedes, ja lielās darīšanas nevar nokārtot mājās, utt.

Es nekad pēc sevis neesmu atstājusi šmuci. Un, ja gadās ieiet nočurātā kabīnē, poda malu vienmēr noslauku ar papīru un roku dezinfekcijas līdzeklīti. Pašai patīkamāk un nākamajam pēc manis arī noteikti būs tīrāks.

Par uz poda kāpējām - vispār ārprāts. :-D Nav gadījies nolauzt podu?
27.01.2016 21:08 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Atcerējos vidusskolā , meiteņu toaletē ar kakām bija uz sienas uzrakstīts- Zinaīda ir k**e, (Zinaīda bija matemātikas skolotāja), laikam tā ar neuzzināja kurš, bet es visus turēju aizdomās un man bija skumji smieklīgi, jo es nesaprotu, kā tā var, nu kā? :-D

Un vēl, pirms vairākiem gadiem, kad dzīvoju neilgu laiciņu dzīvoklī ar vairākām istabām, kopā ar citiem cilvēkiem citās istabās, viena dāma no blakus istabas bija nosmērējusi toaletes durvīm stenderi ar kakām, laikam apgriezās , noliecās un nosmērēja , kā mēs smējāmies :D
27.01.2016 23:01 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
28.01.2016 09:40 |

Reitings 25
Reģ: 29.12.2015
Tāpēc sabiedriskajām tualetēm metu lieeeelu līkumu. Apmeklēju vienīgi ja nu tiešām jau acīs cērtās un līdz mājām pa tālu.

Runājot par kurioziem, tad ar apčurātām, noķēzītām tualetes kabīnēm mani vairs nepārsteigt, bet par vienu gadījumu joprojām esmu šokā. Kad vēl studēju, strādāju apģērbu veikalā. Kā ierasts, pēc cilvēkiem eju pārbaudīt vai ģērbtuvēs nav atstātas drēbes un tad nu tur skats, kas pavērās bija tiešām šausmu filmu cienīgs. Ģērbtuves baltas ar baltu koka krēsliņu, kas bija pārvērtušās par rekvizītu no "Slaktiņš Teksasā", kur kā ķirsītis uz kūkas stāvēja izlietots tampons uz baltā krēsliņa... visas sienas, durvis, grīda, spogulis notašķīts ar asinīm. Vienkārši pretīgi. Nesaprotu kā tā sieviete vispār izkļuva no veikala kaut cik tīrā paskatā. + wc no veikala bija burtiski 3m attālumā... (t)
28.01.2016 13:39 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Iespējams, esmu dīvaina, bet nekad neesmu noķērusi nekādu zarazu. Tad jau laikam sabiedriskajā, pieskaroties rokturiem, jāvelk plastmasas maisiņi uz rokām, jo nevar jau zināt, kas tur grābstījies...
Var gan zināt. Sabiedrisko transportu izmanto arī bomži, un, droši vien, nav tāda sēdvieta, uz kuras kaut reizi nebūtu sēdējis kāds bomzis. Vai tur depo tiek kaut kas notīrīts - nezinu. Tāpat arī ar rokturiem.

Publiskajās atejās var dabūt arī C hepatītu. Piem., kāda ar ar asinīm aptraipītām rokām nogrābstās gar kādu kloķi vai papīru, bet pēc tam nākamā arī nogrābstās turpat un pēc tam gar savām vietām.
28.01.2016 15:21 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Es nesaprotu, kurš izdomāja to stulbumu, ka sūdainus papīrus nedrīkst mest podā un tie jāmet blakus miskastē. Ar dažiem papīriem podu nevar aizštopēt. Tur jau pusrullis jāizlieto, lai to varētu! :D Un laikam labāk tad ir, ka blakus smird un apkopējai jāgrābstās gar svešiem sūdiem. Bet, ja nu apkopēja pati tā ir vēlējusies, tad jau laikam viņai tā patīk! :D
28.01.2016 15:31 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Var gan zināt. Sabiedrisko transportu izmanto arī bomži, un, droši vien, nav tāda sēdvieta, uz kuras kaut reizi nebūtu sēdējis kāds bomzis. Vai tur depo tiek kaut kas notīrīts - nezinu. Tāpat arī ar rokturiem.

Jā, taisnība gan. No visa šī izriet, ka staigā ar plastmasas maisiņiem rokās, jo zaraza NAV tikai sabiedriskajās tualetēs, bet visur burtiski? Vai uzreiz skafandrā? :)
29.01.2016 18:03 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Tas cilvēks nav no labām mājām,
Kas kāpj uz poda abām kājām.
Tam bada nāvē jānomirst,
Kas neprot cilvēcīgi dirst!

Es uzlieku salvetes uz malam un mierigi sezu! salvetes vienmer lidzi.

ir ziniet sadi , maksa ap 12 centiem! un nebus uz poda jakapj ka urlam ar kajam! Ceru kadreiz kada Francija ta izdaris, tais tualetes kas pacelas no trotuara, un izbaudis savu stulbumu!

un vel tamponi un paketes nav poda jalaiz , bet tam domata MISKASTE!
29.01.2016 18:21 |

Reitings 23705

LR Kultūras ministrijas
Tualetes lietošanas instrukcija

1. Tualetē vienmēr jāuztur ideāla kārtība.

2. Tualetes podos un pisuāros nav jāmet gruži, lupatas, izsmēķi, sērkociņi, dubļi, ēdienu atliekas, kā arī nav jāatstāj liekie zobi, kāju un roku protēzes, apakšveļa, higiēniskās saites, lietussargi un tamlīdzīgas lietas.

3. podi jālieto nevis kāpjot uz tiem ar kājām, bet sēžot kā uz krēsla ar pilnu slodzi tā, lai dibens pilnīgi nosegtu poda apmali un vaigi mazliet pārkarātos tai pāri.

3.1 Ķermeņa korpuss jātur taisni un sēžoties pilnīgi nav jādod slodze kājām, bet viegli atraujoties no grīdas, kāju svars jāpārvieto uz dibenu, rokas turot gar attiecīgajiem ceļiem (saviem), pie tam stingri jāievēro optimālais kāju atplešanas leņķis, maksimāli atbrīvojot ānusa apkārtni no nevajadzīgiem šķēršļiem, kas var radīt neparedzētas sekas defekācijas procesa gaitā.

3.2 Apsēžoties nepieciešams panākt izkārnījumu nonākšanu poda caurulē, bet ne uz poda apmales; tai pat laikā cenšoties neapčurāt poda apmali, kamdēļ nepieciešams čurājamo orgānu (vīriešu) pieturēt ar roku, uzmanīgi virzot podā ar tādu aprēķinu, lai šī orgāna gals nemērktos ūdenī.

4. Lietojot pisuāru, jāpieiet cieši tam klāt, pat viegli jāatbalstās pret to ar ceļgaliem, nedaudz noliecoties uz priekšu, pilnībā jāizņem čurājamais orgāns, mazliet jānoliec tas uz leju un jānolaiž urīns līdz pēdējam pilienam.

4.1 Līdz čurāšanas beigām no pisuāra nav jāatiet un urīns nav pa grīdu jāizšļāc. Vajadzības gadījumā var atspiesties ar vienu vai abām rokām pret sienu, turot tās plecu augstumā, jau iepriekš ar apakšbikšu gumijas palīdzību novietot čurājamo orgānu pareizajā leņķī (ar galu uz leju)!

4.2 Čurāšanu iespējams beigt izmantojot dažādus variantus:
a) tādā pozā jāpaliek neilgu laiku, gaidot, kamēr izžūs pēdējais piliens, kurš citādi var nokļūt biksēs;
b) čurājamo orgānu enerģiski vicināt no labās uz kreiso pusi un otrādi, cerībā, ka pēdējais piliens pats aizlidos.

UZMANĪBU!

Stingri aizliegts curājamo orgānu vicināt vertikāli (t.i. – no lejas un augšu), lai izsargātos no ļoti lielas iespējas ar pēdējo nenožuvušo urīna pilienu trāpīt sev acī.

+ papildinājums

Mazgājot matus podā, spēcīgi turi brilles. Izmanto šampūnu "Lielais Brūnais"!

Ar papīru apejies taupīgi, lieto gan priekšpusi, gan aizmuguri. Papīra trūkuma gadījumā - notīries ar tualetes birsti.

Neizmanto tualetes birsti zobu tīrīšanai vai nagu tīrīšanai.

Taupi gaismu! Neskatoties uz to, arī tumsā centies sasniegt augstu trāpīšanas līmeni.

Ar ilgsēdēšanu esi uzmanīgs! Pēc 2 stundām automātiski ieslēdzas poda sēdekļa skalotājs.

Blakustrokšņus notušē ar skaļu svilpošanu, dziedāšanu vai jodelēšanu. Nošu lapas pie namatēva.

Mākslinieciskajai pašdarbībai uz sienas izmanto tikai ūdensizturīgu krāsu un
firmas otu. Raksti salasāmi!

Ūdens bunduli izmanto tikai pie draudošas bezsamaņas zaudēšanas vai pie smakšanas briesmām!

Uzmanību! Pie vairāk kā 3kg smaga ieguldījuma - aizdambēšanās risks! Avārijas gadījumā noskalo ar vairākām ūdens porcijām.

Ja rodas plūdi, ievēro mieru! Uzvelc glābšanas vesti! Dzer maziem malciņiem!
29.01.2016 18:31 |

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Cik es esmu bijusi Latvijas sabiedriskajās toaletēs, tad nu iespaids arii nav bijis tas labaakais.
Parasti gados vecas tantinas spraucas iekshaa ar gariem meeteljiem un visaam savaam tirgus parpalaam, ka pashaam knapi vieta paliek kur nostaaties, taapeec arii neredz cik tuvu, taalu tupeet pie poda un nu arii rezultaats, apdirstais , apmiistais pods, griida, poda mala.
Protams ir arii cuuciskaa tipa meitenes, it iipashi jaunietes kas ar savaam receklju asiniim piemetushas visu miseni un aplipinaajushas visu poda malu. Esmu redzeejusi arii paketi peldam pa poda virsmu un atstaatas piedirstas apenes blakus podam.
Ir bijis arii taa ka pa podu peld suudains toaletes papiira rullis.
Es parasti arii censhos izvairiities apmekleet sabiedriskaas toaletes, bet ja garaas tad vienmeer tupu, Jo nezinu cik pumpaina pakalja pirms manis ir seedeejusi.

Peec shii visa redzeetaa, man ir loti zheel apkopeeju kas to visu peec tam kopj.
30.01.2016 04:32 |

Reitings 12990
Un vispār.. ja visi saka, ka zarazu noķert var...
A nauda, kuru virpinām rokās, pēc tam tās rokas pie sejas liekam vai vēl kaut kur. Taču apkārt tik daudz ir lietu, no kurām kaut ko var noķert... autobusā ar turēties laikam nekur nevar tādā gadījumā, jo nezini, kas tur skāries klāt.
30.01.2016 12:24 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Jums tajās tualetēs viesmīlība ir sveša acīmredzot, katru reizi, kad ieeju tur, viņas sāk kliegt, lamāties un dzen mani prom.... :(
30.01.2016 12:37 |

Reitings 23705
Ja godīgi, es nesaprotu, kas darās šiem cilvēkiem galvā... es tiešām nesaprotu. Nu kāda huja pēc, atvainojos, ir jāmet pakete podā??? Kāpēc???

vēl man liekas pretīgi, ka iemet vienkārši blakus miskastē atvērtu, Vācijas karoga krāsās - dzeltenmelnsarkanu paketi...
27.01.2016 15:33 |
Apple_pie komentars!:-D:-D:-D
29.02.2016 22:06 |

Reitings 12990
Nu vispār pakete izmēros ir ... 10x lielāka par tamponu?
29.02.2016 22:08 |

Reitings 733
Reģ: 25.02.2016
un tad? asinjains tampons prieksh tevis ir esteetiskaaks skats?
29.02.2016 22:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits