Lovisa, man šķiet, ka, tev ar tādu zupmīli dzīvojot, visnoderīgāk būtu nevis apgādāties ar 365 zupas receptēm, bet gan izprast zupu vārīšanas principus un gardākās garšu kombinācijas.
Ar nedaudziem izņēmumiem visas zupas sākas vienādi un visām ir līdzīgas sastāvdaļas - dārzeņi, proteīna avots, buljons, garšvielas, garšaugi un taukvielas. Es savas zupas parasti sāku ar garšaugu un garšvielu apcepšanu sviestā vai olīveļļā, tad pievienoju dārzeņus, pārleju ar buljonu/vīnu/kokosriekstu pienu vai kādu nu šķidrumu kombināciju taisos lietot un kad gandrīz gatavs pielaboju garšu ar sāli, pipariem, cukuru, vīna etiķi vai citām garšvielām, kuras tur prasās. Gaļu/zivi pievienoju zupai atkarībā no ēdiena. Ja gribas, piemēram, lai vistas filejas gabaliņi būtu sulīgi un mīksti, tad tos apcepu atsevišķi un pasniedzu klāt servējot. Zivi zupā lieku 5 minūtes pirms gatavi dārzeņi, lai nepārvārās.