buuuuu, kauns atzīties, bet tā arī apmēram bija - uz pirkstgaliem zagos pie durvīm klausīties (dubultdurvis), kas notiek ārpusē - zaglis to, iespējams, sadzirdēja un aizskrēja projām. Man panikā galva galīgi nestrādā - paķēru vēl no virtuves nazi un apsvēru, ja viņš tiks iekšā, vai var izlēkt ārā pa otrā stāva logu. Vēl paralēli izmisīgi centos policiju sazvanīt, kur brigāde "jau bija ceļā" (un kā jau tas bieži notiek - ieradās tad, kad viss jau bija beidzies un zaglis sen gabalā) un augšstāva kaimiņam, kurš strādā par apsargu. Kaimiņš gāja skatīties, kas notiek, bet nevienu tā arī neredzēja. Kaimiņš vispār ir ZELTS, šādos brīžos Tu pa īstam novērtē līdzcilvēkus.
Sisley, tici man, es būtu labāk gribējusi, lai kāds būtu vienkārši sajaucis durvis, diemžēl, apzvanot kaimiņus, noskaidrojās, ka šis cilvēks ir zvanījis pie vairākām durvīm, jautājot "Vai šeit dzīvo Linda?", ja otrpus durvīm atsaucās, tad zvanīja pie citām. Pie tam ir skaidri redzamas laušanas pēdas - viņam nav izdevies atmūķēt atslēgu, tāpēc ir lauzis durvīm stenderi - un viņam tik tiešām izdevās uzlaust pirmās durvis. Labi, ka otrās bija. Labi, ka viss labi beidzās!