Kā pieņemties svarā? pieredzes?

Reitings 555
Reģ: 22.04.2015
Domāju daudzām šī tēma neliksies kā problēma, bet tomēr...

Pēdējo gadu laikā esmu ļoti notievējusi. Izskatu protams arī iespaido uz negatīvo pusi (īpaši krūtis).
Esmu 157 sveru 40 kg.

Pastāstiet savas pieredzas ar pieņemānos svarā. Varbūt ir kaut kas, kas rosina apetīti?

It kā ēdu normāli, varbūt ne katru dienu sanāk ieturēt 3 ēdienreizes, bet nav tā ka nekā needu. Apetīte ir reti kad. Taču saldumiem apetīte ir vienmēr - varu ēst tortes, kūkas utt. bet tik un tā nekas nenāk klāt. Kā ir tie 40 kg tā ir.
25.01.2016 15:08 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Un Kabacīt, tagad apskaties uz to bildi ar balodi, kuru veltīju Donatai un padomā vai ir vērts šajā diskusijā ielaisties ;-)
25.01.2016 19:59 |

Reitings 442
Reģ: 24.01.2016
metot nost visu ... ēdot dabīgi, nevis sporta uzturu, dienā apēdu apmēram 20-30 olas .
+ ogļhidrāti, no prosas galvenokārt. putras utt...
tādā veidā..
piemēram 80 uz 90 kg =6 nedēļas .. ja apakšā ir treniņi, kā tas bija senāk.. tad tas audzē muskuļu masu un būs 80 uz 83, 84 pa 6 nedēļām
25.01.2016 19:59 |

Reitings 99
Reģ: 31.10.2015
Tāda pati problēma, ēdu un ēdu, bet svars neiet uz augšu. Vienīgi sportojot bišķin parādas muskulīsi, presīte.
25.01.2016 20:25 |

Reitings 1063
Reģ: 01.06.2015
metot nost visu ... ēdot dabīgi, nevis sporta uzturu, dienā apēdu apmēram 20-30 olas .
+ ogļhidrāti, no prosas galvenokārt. putras utt...
tādā veidā..
piemēram 80 uz 90 kg =6 nedēļas .. ja apakšā ir treniņi, kā tas bija senāk.. tad tas audzē muskuļu masu un būs 80 uz 83, 84 pa 6 nedēļām

Nopietni- 20 - 30 olas? Neesi gadījumā saspiedies?
galvenais lai nav tādi gurni, kājas.. tad arī varēs mazu vēderiņu pieciest. Bet ja kājas kā nīlzirgam, tas normālus vīriešus atbaida

Tevis ieliktajās bildēs nav resnu sieviešu, Tev laikam interesē tikai nesievišķīgi "dēļi".

Bet xzx, Tavā gadījumā, viss būs kārtībā, kad kāds ikdienā sāks Tevi drāzt. Tas atrisinās daudzas problēmas, līdz brīdim, kad , šim kādam, apniks to darīt

Šis parāda tavu intelekta līmeni- it kā visas problēmas dzīvē būtu risināmas ar seksu.
25.01.2016 23:07 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
Railia
Tad jāēd vēl vairāk - pareizāk. Varu gandr''izvai saderēt ka Tu pa visu dienu noēd mazāk nekā es 2 ēdienreizēs no visāmn 5 kas man ikdienā ir.
Manā praksē ir bijuši neskaitāmi audzēt grib';etāji kuri saka ka ēd kā zirgs bet neaug - parunājot padziļinātāk tieši ko un cik ēd ~95% gadījumu izrādās ka ēd daudz tiaki viņu pašu prāt bet patiesībā ēd salīdzinoši maz. Un tad brīnās kā teiskim es varu vienā ēdienreizē noēst paku rīsus + gaļu + zaļumus + mērci + riekstus vēl pa virsu uzgraust izdzerot 0,5 kapučino krūzi :-D
25.01.2016 23:16 |

Reitings 674
Reģ: 21.12.2015
Izklausās varbūt dīvaini, bet es pamanīju, ka pieņemos svarā, ja katru rītu ēdu banānu ar jogurtu (abi kopā). Man ļoti garšoja, bet baigi barojoši. :-D
26.01.2016 09:17 |

Reitings 555
Reģ: 22.04.2015
Paldies par ieteikumiem.

Lasīt ir viegli, bet grūti ir iesākt un visu laiku uzturēt šāda veida uzturu.
Tās kuras minēja stresu un bailes, kā psiholoģisku faktoru tur pilnībā piekrītu. Svars sāka krist, kad pārcēlos uz citu valsti, toreiz vēl bija visādas psiholoģiskas problēmas un ēdu vēl mazāk nekā tagad...piemēram brokastis bija 14 dienā un tad tikai vakariņas. Vienkārši negribējās ēst.
Domāju varbūt arī aiziet pie kāda ārsta kurš man sastādītu ēdienu sarakstu kas un cik daudz būtu jāēd.

Par tiem muskuļiem un masu arī esmu lasījusi ka tievajiem jāiet uz fitnesu lai nostiprinātu ķermeni. To es arī domāju darīt, jo spēka man vispār nav, knapi atnesu mājās produktu pilnu maisiņu un piemēram pudeles bieži neavaru atskrūvēt (es domāju, ka daudzām ir šāda problēma :D )
26.01.2016 13:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits