draugs mani piekraapa

Reitings 19
Reģ: 24.01.2016
Sveiki!3 dienas atpakalj uzzinaaju ka draugs mani ir piekraapis 5 gadus atpakalj! Esam kopaa jau gandriiz 8 gadus! Draugs arii neko nenoliedza,uzreiz atzinaas ka mani piekraapa! Vins saka ka bija tikai vieniigaa reize, tiesi par kuru es uzzinaaju, vins saka ka tas neko vinjam nenoziimeeja! Bet lietas butibu tas nemaina! Saapiigi protams tas ir, nezinu kaa riikoties taalaak! Paarsteidz mana uzvediiba, esmu mieriiga un neaardos, vieniigi iekseeji esmu sagrauta! Vienmeer domaaju ja es tiktu pierkaapta, tad mauktu tam cilvekam ar visu speeku un ienistu vinju visu savu muuzhu! Bet taa, nav ... Mieriigi sho visu paarunajam jau treso dienu. Draugs saka ka mani miil un negrib beigt muusu attiecibas! Nezinu kaa lai vinjam tic, jo man tomer maac shaubas ka taa nebija vieniigaa reize!Parasti jau saka, ja ir viena reize tad ir veel citas vai arii buus! Zinu ka arii savas ieprieksejas divas vinja draudzenes tika kraaptas! Pirms tam vins daudzzas reizes dievojas ka esmu vinju izmanijusi, naivi cereeju ka taa ir taisniiba, ka ir mainijies, bet aciimredzot kludijos! Liekas ka speetu to piedod, bet domaju ka attiecibas taa pat butu grutu veidot peec kaut kaa taada! Tas vienmeer ieksaa kkur seedeetu!
24.01.2016 04:48 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Manuprāt, šī situācija ir nepiedodama.. kas tad tā par lielo nožēlu pēc izdarītā, ja tiek pat saglabātas trofejas..

+

Drausmīgi :-/ Vīrietis pat nepapūlējās izdzēst, zinot, ka sieviete video var uziet.. Protams, ganjau teica, ka bija galīgi aizmirsis par to.
25.01.2016 12:30 |

Reitings 3
Reģ: 25.01.2016
Es arī tiku krāpta ļoti daudzus gadus, bet atšķirībā no tevis, man ir arī bērniņš.es nepiedevu, uzskatu, ka varu atrast sev cienīgu vīrieti, varu tev teikt, ka tādi nemainās un par video vispār ...sanāk, ka viņš ik pa laikam paskatījās šo video?
25.01.2016 16:10 |

Reitings 19
rindra... paldies par tavu ieteikumu! Tieshaam liek aizdomaaties! Bet pa lielam, ljoti parsteidz tas ka cilvekiem kas ir shajaa foruma atrodas gan laiks, gan pacietiba, lai atbalstiitu tos kuriem ir gruuti noteiktaa dziives posmaa, jo tas tiesham ljoti paliidz, pat tad kad isti nav ar ko izrunaaties!
Par to video tiesham ir briesmiigi, ir viens fakts uzzinaat ka esi piekraapta, bet trakaak to visu redzeet! Visu laiku acu prieksa tas viss staav!
Vins jau saka ka nav skatiijies neko, tikai vienu reizi kad saglabaajis! Teicu lai dzees aaraa, bet vins teica kad to izdariis tikai tad kad es to neuzpsiediishu! vinja situaacijaa, es to butu kaut vai no aadas izliidusi lai man tiktu piedots un izpilditu visus noteikumus!
25.01.2016 22:10 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Atvainojos ja pārāk skarbi, bet ja reiz piekrāpa, tad agrāk vai vēlāk to izdarīs atkal. Vienalga pirms 5 vai 10 gadiem, bet ja cilvēkam paslīdēja kāja 1x tad tas sekos vel un vel. :-|
25.01.2016 22:23 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
Teicu lai dzees aaraa, bet vins teica kad to izdariis tikai tad kad es to neuzpsiediishu!

Un Tev vēl ir kaut mazākās šaubas par faktu, ka ar šādu vīrieti nākotnes nav???
25.01.2016 22:33 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
Vins jau saka ka nav skatiijies neko, tikai vienu reizi kad saglabaajis! Teicu lai dzees aaraa, bet vins teica kad to izdariis tikai tad kad es to neuzpsiediishu!

Goodbye :-O Tur nav cita risinājuma
25.01.2016 22:34 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Wtf?? Viņš piekrāpa un ierakstīja to visu?? Vai es ko pārpratu!? Mūc no tāda ātrak jo labāk. Var redzēt,ka viņam pat nav nožēlas par nodarīto. (t)
25.01.2016 22:37 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Priekš kam dzēst video? Lai jau par piemiņu patur... vientuļajos vakaros gan jau noderēs :D
25.01.2016 22:41 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
Vēl jau jautājums, vai meitene, ar kuru krāpa, zina par video. Ka tik nav kāds mājas video arī ar autori. :-/
25.01.2016 22:42 |

Reitings 939
Reģ: 14.09.2012
Protams ja negrib dzēst video arā tas ir ļoti aizdomīgi un arī paša video glabāšana.

Kā viņš pazīstams ar to meiteni ar ko nokrāpa Tevi?

Zinu ka pirms 3gadiem man ar nelikās reāli to visu aizmirst ko uzināju. Bet šodien es esmu laimīga kā pārvarēju to smago laiku, tas bija tā vērts. Un esmu laimīga ar savu vīru. Mums iet tikai labāk un labāk.

Takā iesaku Tev padomāt.
Tas noteikti būs grūts laiks, kamēr uzticība atgriezīsies utt.
Bet manā gadijumā bij tā vērts.
Un mēs abi zinam ka velvienu krāpšanu mūsu ģimene nepārvarēs. Tas viss ir šķiršanās.
26.01.2016 01:39 |

Reitings 939
Reģ: 14.09.2012
Man tai laikā likās es to visu nekad nepārdzīvošu-to riebumu, tā meitene vislaik būs manās acīs utt domas manā galvā bija.
Vakardien vel draugos redzēju to meiteni un saprotu viņa man neizraisa vairs nekādu emociju, jo es dzīvoju laimīgi ar savu vīru.
26.01.2016 01:43 |

Reitings 3
Reģ: 25.01.2016
Полина_Laura
Tu piedevi vīram krāpšanu vai tas bija cits pirms tiem 3 gadiem?
26.01.2016 09:24 |

Reitings 19
Bija paziistams caur darbu! Man aiznjeema diezgan ilgu laiku lai saprastu ka taa neesmu es! Jo saskatiiju lielu liidziibu ar sevi. Tikai tad kad ieraudziiju kad nav mans tetoveejums, tad man viss bija skaidrs! Jaa, tas fakts kaa taads ka negrib dzeest araa, liek aizdomatiies! Liekaas vins ir paarliecinaats ka viss buus taa pat kaartiibaa!
27.01.2016 12:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits