Pucēšanās

Reitings 124
Reģ: 24.10.2015
Sveikas, meitenes!

Liekot matu masku, aizdomājos par tematu, ka parasti gan medijos, gan apkārt "valodās" pastāv uzskats, ka meitenes/sievietes, kad iziet pie vīra, vai ir ilgstošās attiecībās sāk mazāk pievērst sev uzmanību, netaisās, bieži pārtrauc krāsoties un uzņem liekos kg, kļūst "pelēkākas". Pēc maniem novērojumiem, ir puse uz pusi. Dažas, no man zināmajām, palikušas tādas pašas, spilgtas, koptas, skaistas, dažas tik tiešām palaidušās.

Kā ir ar jums? Esiet pamanījušas izmaiņas tieši vizuālā tēlā? Pucējaties vairak, vai mazāk, kā attiecību sākumā?
23.01.2016 21:07 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
Kad sākām kopā dzīvot, pa māju nemaz nebija doma staigāt sporta biksēs, bet viņš pats ierosināja, ka mājās droši varu staigāt brīvākā apģērbā.Pati pirms tam nebiju arī viena dzīvojot tā ģērbusies,bet man tāds silts, stilīgs apģērbs ka ir ok un viņam es patīku visādā apģērbā un pat izsaka ka labāk izskatos bez kosmētikas, bet tas gan nenozīmē ka to nelietoju.
Kopumā gribu teikt ka esmu tāda kāda visu laiku biju,nolaidusies neesmu :)
23.01.2016 22:35 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Manas rūpes par sevi ir mainījušās, jā. Es vairāk domāju par savu veselību un labsajūtu nekā agrāk, jo gribu nodzīvot garu un kvalitatīvu mūžu kopā ar šo cilvēku, tapēc esmu atmetusi smēķēšanu, sākusi veselīgāk ēst, vairāk kustēties, utt
Runājot par ārišķīgām lietām - ir mazāk augstu papēžu un īsu svārku, bet vairāk zīda un pērļu. Nezinu vai tas dēļ laulības vai vecuma.
23.01.2016 22:36 |

Reitings 65
Reģ: 08.01.2016
Mājās es varu izskatīties vienkārši. Copē saņemti mati, krekliņš, džinsi vai sporta bikses, džemperis. Neuzkrāsojusies, bet tā ir mājas vide. Un tāpat saka, ka mājās arī izskatos skaisti! Un halāts man arī ir :-D
23.01.2016 22:38 |

Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
Dažreiz pie sevis domāju - nu viņa taču kopj sevi... Kaut gan labāk nenekoptu jo tā vien izskatās kā uzacu forma un krāsa tonālajam ir vienīgie 2 faktori ko viņa savā dzīvē spējīga kontrolēt.
23.01.2016 22:45 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Pirmajās nopietnajās attiecībās paliku skaistāka, otrajās - palaidos :(
No savas pieredzes spriežot, ļoti ļoti piekrītu, ka sieviete ir sava vīrieša atspulgs. Tās pirmās attiecības bija skaistas, vīrietis bija brīnišķīgs, rūpējās. Otrajās - viss bruka/juka jau kolīdz nokrita rozā brilles..
Kopt sevi kopu, tomēr jutos sliktāk, pienāca kg klāt, mazāk pievērsu uzmanību sev.
Tagad meklēju balansu, esmu viena. Kopju sevi, pucējos, sportoju - sevis dēļ. Domāju, ka jāatrod balanss sevī un tad arī varēšu atrast vietu savā dzīvē otram cilvēkam.
23.01.2016 22:58 |

Reitings 65
Reģ: 08.01.2016
Pirmajās nopietnajās attiecībās nebiju laimīga un ģērbos puiciski, nekrāsojos.. nopirku vienu kleitu un arī uzvilku vienu reizi pa tiem 5 gadiem :-D nebija vēlmes pat īsti. Un pieņēmos svarā.
Cik tomēr liela nozīme tam, kā mēs jūtamies un vai esam laimīgi.
23.01.2016 23:04 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Vienmer esmu sevi kopusi.
Ar netiriem matiem pieaugusa vecuma , man liekas, tikai mana mamma mani ir redzejusi. :)
Tiri mati, sakopti nagi un likvidets liekais apmatojums man liekas tikpat passaprotamas lietas, ka izpuceti zobi. Nevaru iedomaties savadak un tam nav nekada sakara ar virieti.
Augumu vienmer esmu uzturejusi idealu.
Kosmetiku nekad neesmu daudz lietojusi , mani mana seja apmierina tapat un virieti drosi vien ari. :)
Drebes.. majas gerbjos komfortabli , kreklinos un sortinos. Nekad nevelku neko nosnurkusu.
23.01.2016 23:05 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Kopiju es sevi vienmer, bet ja runa ir par apgerbu, tad es vairs nestaigaju tik loti kaa agrak papezos, make up ari izvairos likt, ir reizes, kad atlaujos pa maju kaa ahausmene staigat. Kadam no malas izskatisies, ka esmu palaidusies, bet pasai labi. Man sobrid galvenais erti , kvalitativi un smuki . Agrak bij tikai smuki.
23.01.2016 23:15 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Kopiju- kopju
23.01.2016 23:16 |

Reitings 124
Reģ: 24.10.2015
Paldies par atbildēm, bija interesanti palasīt :)
24.01.2016 11:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!