Pirmajā mirklī nodomāju, ka īsti vilties nav sanācis kosmētikas produktos-kāds paticis vairāk, kāds mazāk, kāds atstājis vienaldzīgu, bet tādas lielas vilšanās nav bijušas.Vai nu man ar konkrētajiem produktiem paveicies, vai es kaut kāda īpaša (patiktu jau domāt, ka otrais variants :D ), bet vēl aizvien realitātē nezinu, ko nozīmē, piemēram, laineris, kas izplūst, skropstu tuša, kas nobirst un daudzas tamlīdzīgas neveiksmes kosmētikas pirkumu ziņā. Bet daži produkti, kurus noteikti roka neceļas pirkt atkārtoti tomēr ir.
Dušas želeja, kuru nespēju nosaukt par želeju- drīzāk bieza, taukaina ķēpa, šito dušas želeju lietot man būtu tāpat kā smērēt sev virsū margarīnu- taukaina, neputo un grūti nomazgāt nost.

BB krēms- uzklājot vienkārši pazūd uz sejas, tā it kā nemaz nebūtu uzklāts, tikpat labi varu vienkārši smērēt sejas krēmu un cerēt, ka kaut ko nomaskēs.

Pēdējoreiz sanāca vilties arī šajā bb krēmā, kas ir diezgan neparasti, ņemot vērā, ka šo esmu likusi arī diskusijās par iecienītākajiem produktiem. Kādus 3 iepakojumus izlietoju, viss bija forši, bet pēdējoreiz tas bija pilnīgi savādāks, pirmkārt, stipri tumšāks nekā iepriekšējās reizēs pirktie (tā kā iepriekšējais iepakojums vēl nebija izlietots, varēju salīdzināt-tonis teorētiski tas pats, iepakojums tāds pats, bet tas, kas iekšā-galīgi nebija tas pats) un tāds kā eļļaināks, šķidrāks. Vīlusies esmu tieši tajā iepakojumā, ne produktā kā tādā. Vecs, vai? (t)