Sveikas!
Pēdējās divas nedēļas staigāju kā pusaizmigusi - nepārtraukti nāk miegs, lai arī cik labi būtu naktī izgulējusies. Nav spēka, nepārtraukti besis, gribētu visu dienu neizlīst no gultas! Un vēl šodien manikīre noņēma gelishu un atklājās, ka vairāki nagi ir "uzziedējuši" - tāda lieta ar mani pēdējoreiz notika tīņu vecumā.
Varbūt kādai ir pieredze ar ko līdzīgu - vai tas ir savstarpēji saistīts? Varbūt trūkst vitamīni, uzturvielas - kādas?! ļoti gaidīšu padomus, gribu beidzot pamosties! (t)
Daudz kas iespējams, man baigais nogurums nesen bija no vīrusa, kurš nekā citādi neizpaudās kā ļoti minimāli paaugstināta temperatūra un baigais nogurums..
bet nereti visticamāk trūkst vitamīnu. Aizej uz gulbi, nodod pilno asins ainu + uz vitamīniem analīzes.
Man nav hroniski zem asinsspiediens. Arsts toreiz ieteica padzert zhen shenj tabletes. Taapat man maajaas ir arii taa zen sen teeja. man taa biezi vins nekriitas
Man šāda parādība rodas, kad asinsspiediens ir ļooooti pazemināts (no dabas jau zems), bet, kad nokrītas, tad es varu dienām gulēt un ne celties, ne vispār ir velēšanās ko darīt.
Tāpat, padzer vitamīnus, iespējams, ziemas periodā tie tev iztrūkst!
Agrāk man likās, ka tas no vitamīnu trūkuma. Tagad uzzināju, ka vitamīnu man netrūkst bet ir pazemināts asinsspiediens. Starpcitu, Rossalie kā tu cīnies ar zemo spiedienu?
Man pret pazeminātu asinsspiedienu palīdz kafija un fiziskās akitivitātes. Ja kādu laiku nenodarbojos ar sportu, tad uzreiz klāt ir galvas reiboņi un nogurums.
Uztaisi pilnu asins ainu vai nav mazasinība, izmēri spiedienu vai nav pazemināts, vēl vai neesi sākusi kādu dietu vai daudz mazāk ēst, vēl jau vitamīnu trukums.
KAĶis,
kas tas ir par vīrusu? Man arī kautkas nupat pielipis. Ir sajūta, ka ir neliela temperatūra, un ka nejūtos īsti vesela. Jau no piektdienas. Pilnīgi riebjas. Ceru, ka drīz pāries. Sāku lietot vitiron vitamīnus un mildronātu.