No savas pieredzes varu ieteikt dažas lietas, kas man ir palīdzējušas.
1. Jādzer daudz ūdens. Tas palīdz izvadīt visu slikto ārā un seja izskatās veselīgāka.
2. Jāierobežo piena un tā produktu patēriņš - kādreiz dzēru ļoti, ļoti daudz pienu un visa piere bija sīkās pumpiņās. Tad izlasīju, ka piens var būt pie tā vainīgs, un, kopš esmu krietni samazinājusi šo produktu patēriņu, piere ir daudz labākā stāvoklī.
3. Jāēd daudz augļi un dārzeņi.
4. Jāierobežo saldumu patēriņš. Kādreiz likās, ka bez saldumiem nespēju dzīvot. Tad vienā brīdī sapratu, ka tie neko labu nedod un nolēmu samazināt saldumu ēšanu. Sākumā bija grūti, pat ļoti, bet ar laiku pieradu. Un tagad saldumi aizvien mazāk prasās.
5. "Jāiztīra" organisms. Es to izdarīju ar rauga palīdzību. No rauga, kas paciņās pieejams veikalos, nogriežu mazu gabaliņu un apēdu, uzdzerot virsū ūdeni. Nezinu, cik tas ir pareizi vai nepareizi, bet man tas palīdēja.
6. Var palietot naktssveces eļļu. Zinu, ka daudzām nav nekādi uzlabojumi no tā, bet man, kopš sāku dzert šo eļļu pirms diviem mēnešiem, seja ir palikusi labāka, pirms MR arī nemetas vairs tik daudz pumpas, kā tas bija agrāk, kad reizēm pat raudāt gribējās.
7. Sejas kopšanas līdzekļi, protams, katrai ir individuāli atkarīgā no ādas īpatnībām, bet man ļoti ir palīdzējušas, tā sauktās, gliemju slienas jeb, piemēram, Snail bee high content essence, ko pērku eBay. Pudelīte (vismaz man) lietojas kādu pusgadu, ja ne vairāk. Bet āda ir palikusi ļoti smuka un gluda. Ak jā, vēl labi ir augļskābju pīlingi un maskas. No lētā gala man ļoti patīk Planeta Organica gels - pīlings sejai ar papaijas ekstraktu un AHA skābēm.