Sveiciens visapkārt. :)
Tātad, kārtīgi papētīju un iegādājos wok pannu. Oglekļā-tērauda (carbon steel) sakausējums, kas ātri uzkarst un ātri atdziest. Saskāros arī attiecīgi ar izplatītu problēmu izmantojot tradicionālās carbon steel wok pannas - mūsu plītis nespēj dot pietiekamu karstumu. Tik līdz robežojas starp divām un trim porcijām, tā var just, ka stir-sry nesanāks.
Protams, tām, kas tiešām nopietni piegājušas šīm, tas nebūs nekāds jaunums, tādēļ tām arī jautāšu - Kādu degli izmantojat? No kurienes pasūtījāt? Kāds apmēram būtu sākotnējais nepieciešamasi BTU?
Bez visa tā arī - kā labāk aprēķināt nepieciešamo eļļas daudzumu?
Varbūt kādi papildus labi ieteikumi?