Labrīt, šodien jau jūtos daudz labāk... Citādāk domāju, ka beigas būs :D Jābrauc uz LNB mācīties, fuj, nepatīk tur briesmīgi, bet grāmatas vajag.
Lai visām veiksmīga un pēc iespējas priecīgāka diena!
Šorīt paēdu kārtīgas brokastis - vistas karbonādi, divas ceptas olas. Atnācu uz darbu un atkal kompānijā ieēdu. Tagad - grrrrrr, miegs nāk, spēka nekam nav.
ŠOdien nav mana diena, kaut kā ne tā jūtos. Rokās un kājās kaut kāds pagurums, nav iekšā enerģijas lādiņa. Sēžu kā samocīta lupata. Nesaprotu,kas iedotu to enerģijas bumbu(t) Tūliņ jau atkal jāēd pusdienas!
Eehh, šorīt pamodos ar kakla sāpēm, galva arī bišķi dulla. Meh. :-/
Beeeet ir arī labā ziņa, kas mani nu tik ļoti iepriecina - izskatās,ka šī gada Ziemassvētkus svinēsim Latvijā ar manu ģimeni. Jau pieci gadi nav svinēts pie manējiem, un nu tad šogad beidzot! (l)(l) Tās nekas,ka 11 mēneši jāgaida :-D
labrit, sodien ara taaaaaa spiid saule, ap 26 gradiem (virs nulles) :) iesu pasaloties, vajag D vitaminu uznemt! kad ara ir sadas dienas, tiesam negribas nekur braukt, ta dilemma ir milziga, bet ka jau teicu, ne jau saulee ta visa laime :)8-)
Marissa,man ir rtg un vajag,lai ķirurgs uzraksta izvērstu aprakstu. Operēta kāja bērnìbā. Biju pie neirologa un tas teica,ka vajag ķirurga aprakstu. Es nevienu ķirurgu Liepājā nezinu. Izņemot tos,ko pati iepriekş nosaucu. Pie tiem vairs neiešu!
man ir vissriebjasunbesī diena. gaidu praksi, lai beidzot sevi nodarbinātu + kas tas par vakanču trūkumu Liepājā? laikam arī būs jāskatās uz ne-jomas vakancēm.
Negribu veidot atsevišķu tēmu, tātad-par veļasmašīnu.
Pēdējā laikā veļasmašīnā pēc mazgāšanas cikla beigām paliek ūdens tajā atvilktnītē, kurā jālej mīkstinātājs. Kad paraustu visu to atvliktni, tad ūdens aiztek, bet pats nekā. Ir vērts ar kādu sodu patīrīt vai labāk meklēt meistaru? :-/