Visions, putru un popmūziku es pieminēju sabiedrības, nevis politiķu kontekstā. Un sabiedrība ir tā, kura valdību:
a) ievēl;
b) to veido pavisam tiešā nozīmē, jo arī politiķi no tās pašas sabiedrības vien nāk.
Aiz galēja viedokļa viegli paslēpties, to viegli izkārt kā karogu un lepni vicināt. Turklāt - skaļi protestējot pret to vai citu sabiedrības slāni - bēgļiem, krieviem, musulmaņiem, žīdiem, cilvēks gūst iespēju uzspodrināt personīgo spalvu - ja ne apkārtējo, tad savās acīs. Jā, mūžsena un banāla patiesība (jau jūtu, kā tēmas autors atver tupo bābu atvilknīti, lai uz laiku laikiem mani tajā noglabātu), bet reižu reizēm manīta apkārtējo uzvedībā. Ui, kā ačteles spīd un balss skan dobji un skaidri, kad jāpeļ tie zemākie un sliktākie.
Latvijā politiķi nepieder intelektuālai elitei, pat ne mazliet. Tu, Visions, man pārmet triviālu reāliju piesaukšanu, bet vai, skatoties tos video ar kurpi, senākus ar Dobeļa okupantiem, Līdaku, buldurējošiem krieviem un tamlīdzīgiem indivīdiem, pelnu, pardon, auzu putras pieminēšana vairs šķiet tik ļoti nevietā?