Pakalpojuma saņemšanai nepieciešamie dokumenti:
1) Latvijā derīgs personu apliecinošs dokuments - jāuzrāda oriģināls;
2) personām, kuras agrāk bijušas citā laulībā, jāuzrāda bijušā laulātā miršanas apliecība vai laulības šķiršanas apliecība, izraksts vai izziņa no laulības šķiršanas akta ieraksta, likumīgā spēkā esošs tiesas spriedums, ar kuru laulība šķirta vai atzīta par neesošu, izraksts vai izziņa no laulību reģistra ar atzīmi par šādu spriedumu - jāuzrāda oriģināls;
3) ja persona, kura vēlas doties laulībā, ir nepilngadīga - nepilngadīgās personas vecāku vai aizbildņu, vai bāriņtiesas rakstveida atļauja - jāiesniedz oriģināls;
4) ārzemniekam - attiecīgās valsts kompetentas institūcijas izsniegts dokuments par to, ka šai personai nav šķēršļu laulības noslēgšanai Latvijas Republikā - dokumentam jābūt noteiktā kārtībā legalizētam un tulkotam Latvijas valsts valodā - jāiesniedz oriģinā
bet te meitene tev aizrādīt nevar?daudzas meitens teica ka nevelsas laulibu un ka vecaki nav preceti un dzivo ilgi un laimigi. Viss ok. Tas ir viendoklis, bet izlasi vinas teikto uzmanigak, tas nav viedoklis...tas ir aizvainijums ka sez ieksa un zults,.;-)
Mana vecuma cilvēki vispār neaizraujas ar agro precēšanos tā kā, piemēram, manu vecāku paaudze. Sievietes galvenā dzīves jēga vairs nav apprecēties un ātri sadzemdēt bērnus,Un tas ir pat loti labi. Runa jau ir par tiem kam daydz berni agri bet lauliba neseko, virietis biezi vien nevelas. ;-)
Tapēc ka sekss ir foršs un tapēc, ka mana seksualitāte un manas reproduktīvās tiesības ir mana darīšana un tev tur tavs deguns nav jābāž.
Tajā brīdī kad tavs Jānis Bērziņš spēs garantēt, ka avārijas brīdī sēdēs mierīgi savā krēslā un nevis trieciena rezultātā izlidos no mašīnas un uzkritīs virsū garāmgājējam, valstij (nodokļu maksātājiem) nebūs jāmaksā par viņa ārstēšanu un viņa nāves gadījumā bērniem pensiju par apgādnieka zaudējumu, tad jā, lai tas Jānis Bērziņš brauc kā grib!