Sabiedrības uzskati laika gaitā mainās. Ne jau laulības esamībaliecina par to, ka starp abiem valdīs mīlestība un cieņa. Katrs dara kā grib.
Piemēram, krāpšana, fiziska sišana, necieņa, alkoholisms, pazemošana, slimīga greizsirdība, azartspēles, tavu rotaslietu zagšana un nodošana lombardā utt, utt.
Nereģistrēta kopdzīve uztrauc valsti, jo samazina kontroli pār iedzīvotājiem. Reģistrēta laulība regulē mantiskās attiecības. Tā uztraukšanās par morāli vai citi argumenti, kas tiek izmantoti, lai sašustu kāpēc cilvēki neprecas, ir labākajā gadījumā muļķīgi.
Par to, ka tevi kaitina Pēteris Vilks?
Drošības jostu nelietošana apdraud satiksmes dalībnieku veselību un dzīvību, savukārt tas, kādā veidā juridiski noformēt savas partnerattiecības ir privāta izvēle.
Drošības jostu nelietošana apdraud satiksmes dalībnieku veselību un dzīvību, savukārt tas, kādā veidā juridiski noformēt savas partnerattiecības ir privāta izvēle.
Par to laulības jēgu un nozīmi - man ir nozīmīga mana laulība un jēga, ko es ielieku tajā. Tas, ko es solīju savam vīram un viņš man. Tajā pat laikā man nav svarīgi vai mani kaimiņi ir precējušies, tad, kad viņiem dzimst bērns. Tas, kas man manu kaimiņu, radu, draugu un līdzpilsoņu sakarā ir svarīgi, ir, lai vecākiem būtu līdzvērtīgas tiesības neatkarīgi no tā ir viņi precējušies vai nav, jo tas ir bērna labākajās interesēs.
Kādu laiciņu atpakaļ viena ne tā zemākā policijas amatpersona viena TV raidījuma ietvaros atradās braucošā auto nepiesprādzējusies. Vienai daļai sabiedŗības tas šķita nepieņemami, citai vienaldzīgi.It kā mani tas nesatrauc, tomēr policijas amatpersona jau varēja rādīt labo piemēru :D