Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Esot augšpusē

Reitings 335
Reģ: 26.01.2014
Labvakar, meitenes!
Nu tāda neērta tēma, bet nu ..
Es nezinu - esmu vienīgā .. varbūt neesmu?! Bet man ir problēma seksa laikā esot augšā puisim. Tā saucamā ''jātnieces poza''. Man ir sajūta, ka daru ko nepareizi, ka sēžu ne tā .. vienvārdsakot - ka nejēdzu apieties tajā brīdī, pozīcijā.
Kā to praktizēt? Ir kaut kādi ieteikumi, kā to labāk darīt? Negribās jau vienmēr gulēt kā baļķim vai arī izsliet savu dupsi, nu - gaidīt, kad puisis Tev ko dos. :D
18.01.2016 22:31 |

Reitings 939
Reģ: 14.09.2012
Vnk.atslābināties un kustēties tā lai pati jūti baudu no tām kustībām :p
18.01.2016 22:39 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Vajag darīt tā lai pašai no tā it bauda. Citiem tas ir noliecuties uz priekšu, citiem uz atpakaļ, vai pat apgrieztā veidā. Kustības vajag tādas lai pašai būtu labi, tas var būt kā vien tev patīk, augšā/lejā, uz priekšu/atpakaļ tā kā berzējoties drusku, apļveida kustības, kombinējot dažādi, galvenais ka pašai ir labi.

Ja gribi lai vīrietim ir labi tad vajag kustēties tā ka jūti ka gailītis slīd laukā un iekšā, it īpaši pati galviņa :-D Muļķīgi bez gala izklausās, bet tā nu tas ir.
Lai gan protams vīrieši arī ir dažādi un katram ir savas patikas un baudu kārpiņas :-D

Tak pameklē internetā kaut vai atbildi uz savu jautājumu kā to labāk darīt.
18.01.2016 22:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits