17.01. Beztēma

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Labrīt svētdienā! (l)
17.01.2016 07:49 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Protams, nejau visur tā ir, bet ir dažas vietas, kur tiešām nav iespējams normāli iepirkties. Bļāvusi par tādu jautājumu arī nekad neesmu.
Bija kkāds apģērbu veikals, kurā bija skaistas drēbes, bet kāju vispār negribējās spert. Ok, sākumā pieklājīgi atsaku, ka man nevajag palīdzību, bet, kad laikoju tur 2x drēbes, pārdevēja taisa vaļā aizkarus, prasa, vai nevajag palīdzēt, un izsaka vēl komentārus. Nu, trešo reizi vairāk tajā veikalā kāju nespēru (t)
17.01.2016 11:39 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
aie Z-O - uz kuru teātri tu iesi?
17.01.2016 11:40 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
Selīna
Uz Nacionālo, Lotgolas izrāde
17.01.2016 12:04 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
ArtAnna,esmu tā darījusi Douglasā. Strādā perfekti. Drogās pat neatbildu viņām un pie kases arī,šitie zobupastu piedāvājam,nu tik stulbas vadības prasības.:-D
17.01.2016 12:11 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Labrīt!

Mums arī ir sniegs! Beidzot!!! (l)(l) Sāka snigt jau vakarvakarā, izskatās,ka snigs vēl. Un ,gulēt ejot, pa žalūziju spraudziņām mirdzēja kaut kas spožs , pavēru žalūzijas un tur debesis tik spilgti oranžas. Nu tik skaisti!
Šorīt suns ne savā ādā pa sniegu desoja , nevarēju saprast - tāpēc,ka patīk vai arī auksti?! :D Tagad laimīga zem segas čuč :)

Lai jauka svētdiena, dāmas! :-)
17.01.2016 12:16 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Labrīt! :)

Man nesagādā grūtībs laipni atteikt palīdzību, un tā arī teikt, ka labprāt pati visu aplūkošu un ja ko vēlēšos pajautāt, tad arī jautāšu :)
Tomēr piekrītu, ka ne visiem tas ir saprotams, pavisam nesen Alfas Lush`ā gadījās nu aplam uzmācīga konsultatne, brrr (e) Bet nu tur tā laikam ir, ka visu grib pastāstīt un parādīt, nespēj pie stenda pat apstāties, kad jau sāk stāstīt kas ir kas, bet kad uzdod konkrētu jautājumu, tad atbildēt neprot (t)
17.01.2016 12:21 |

Reitings 957
Reģ: 15.11.2015
Traki, ja cilvēks dara savu darbu, un par to saņem uzbraucienus. Vai tad tiešām ir grūti laipni atteikt palīdzību?
Nezinu par Drogām un Douglasu, bet ir vietas, kur pārdevējam IR jāuzbāžas ar piedāvājumiem, jo jebkurš no klientiem var būt cilvēks no attiecīgas iestādes, kurš pārbauda, kā tu strādā. Ja tu viņam neuzbāzīsies, var nākties par to atbildēt.
17.01.2016 12:27 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Traki, ja cilvēks dara savu darbu, un par to saņem uzbraucienus. Vai tad tiešām ir grūti laipni atteikt palīdzību?

Es to visu saprotu un nevienam arī rupji neatbildu, neaizvainoju vai nesaku, lai vācās no manis prom, tas, ko domāju pie sevis, ir cita lieta, bet visa šī uzmācība rezultējas ar to, ka es vienkārši tos veikalus vairs neapmeklēju. Un es saprotu, ka ne jau pārdevējai pašai gribas man līst klāt, bet tajā brīdī man vienkārši nepatīk, nav ērti, patīkami. Un nākamreiz, ja nav galīgi degoši, es tur vairs neiešu.

Manuprāt, šīs aktīvas pārdošanas metodes, klientu apkalpošanas standartus aizguvuši no kaut kādām citām valstīm, kur tas darbojas, nesaprotot, ka šeit cilvēkiem ir citāda mentalitāte kā rezultātā labi nejūtas nedz pārdevējs ar savu izpalīdzību, nedz klients.
17.01.2016 12:36 |

Reitings 1147
Peka!! Kur tu dabuuji sniegu? :-O:-O
Pie manis nekaa...:(
17.01.2016 12:40 |

Reitings 957
Reģ: 15.11.2015
Tai pārdevējai ir vēl grūtāk. Tādu neapmierināto klientu ir ļoti daudz, ir ļoti daudz rupju cilvēku. Kad paklausos pārdevēju stāstus, kādi mēdz būt pircēji, man mati stāvus ceļas. Tā vietā, lai sabojātu noskaņojumu, piedāvājot maisiņus paturēt, var labāk cilvēkam uzsmaidīt un novēlēt mierīgu darba dienu. Jums tās ir pāris minūtes, pārdevējai ikdiena.
17.01.2016 12:50 |

Reitings 1197
Reģ: 23.03.2012
vakar pirmo reizi noskatījos My Big Fat Greek Wedding. TIK tizla un vienkārša, bet TIKTIKTIK pozitīva un sirsnīga filma, ka joprojām esmu kā apgarota, sen tā nav bijis :)
17.01.2016 13:04 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Par pārdevējām - diži netraucē, atbildu - paldies, es tikai skatos, ja būs kas jautājams, pajautāšu :) Abiem labi :)

Čau :)
Vakar ar draudzeni sanāca plānoti neplānots vīna vakars, patīk man tās spontānās idejas (l) šodien gan manāmi jūtama vakardienas vīnošana, galva dulla, slāpst un negribas neko darīt :D Pāris stundas vēl varu nobumbulēt un tad būs jāķeras klāt pie darbiem, negribas (t)

Lai silta, saulaina diena (l)

Pride and prejudice - vienmēr Tavus ierakstus izlasu ar smaidu uz lūpām, patīk (l)
17.01.2016 13:06 |

Reitings 1082
Reģ: 13.06.2015
Ar pārdevēju "uzbāzību" nekad neesmu netikusi galā- vienmēr pasaku, ka labprāt pati paskatīšos un nekad neesmu atļāvusies teikt rupji- tomēr kas es tāda esmu, lai rupji, paaugstinātā tonī runātu ar svešu cilvēku?
Pati kad strādāju veļas veikalā- bija pieteikts no darba devēja puses, ka jāiet klāt, jāpiedāvā, jāsaka kas piestāvētu.man tas likās galīgi traki un uzbāzīgi- biju savā vietā un cilvēki, kuriem vajadzēja palīdzību, to arī mācēja paprasīt. Uz veikalu tomēr nāca pieaugušas sievietes, ne bērni.
Taču pārlieku uzbāzīga attieksme ir visos veikalos "stenders" kur vien esmu bijusi- sākumā ne tikai piedāvā palīdzību, bet arī pēc minūtes nāk klāt un saka: Es redzu, ka jūs vairāk cilājat ķermeņa svietus- es jums varu ko ieteikt.. Nes klāt pasmaržot, skatās uz rokām- nu nepatīkami.
17.01.2016 13:17 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Model , es netālu no Birmingham dzīvoju. Kur tu? :) Mums te smuki sasnidzis.
17.01.2016 13:29 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Sveikas!
Vakar vakarā likās, ka vēdera vīruss piemeklējis, bet tad naktī sāku drebināties, pamodos ar sāpošu galvu un temperatūru, sapratu, ka kaut kas gripai līdzīgs. Gripa gluži nē, pietrūkst daži simptomi, bet vispār riebīga diena - iedzēru teraflu, kam fenilefrīns klāt, tagad arī sirds klapē kā negudra :D
Nevaru izdomāt, kā lai uzlabo sev dienu..

Par uzbāzīgajām pārdevējām - man gan parasti patīk, kad piedāvā palīdzību, jo parasti eju uz veikalu pēc kaut kā ļoti konkrēta, specifiska, un vienmēr noder, ka pārdevēja parāda, kurā virzienā to meklēt. Tāpat vien nekad nestaigāju pa veikaliem, tāpēc mani nekaitina, bet patīk :)
17.01.2016 13:41 |

Reitings 1147
Peka
Es Peterborough dziivoju, blaaviens nav nemaz tik taalu no Birmingham.. Un Jums sniegs, mums nekaa.. Tads kluss un apmacies araa.(t)
17.01.2016 13:43 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Čau!

Mani, savukārt, vairāk izbrīna tie cilvēki, kas tai vietā, lai vienkārši pateiktu pārdevējai: "Nē, paldies", mēģina izdomāt visādas it kā asprātīgas atbildes..

Šodien iesvētīju savas jaunas slidas pilsētas slidotavā (l) Viss ir čotka un savas bažas par to, ka ir nedaudz par lielu, izkliedēju. Ar nedaudz biezāku zeķi vispār ideāli un nevajag turpu-šurpu pāršņorēt, kā tas ir ar iznomātajām slidām.

Īsāk sakot, ļoti veiksmīgs ziemīgs pirkums! (l)

Tagad skatos pa logu un pilnīga pasaka - skaisti apsniguši koki, jumti.. Tiešām antastisks laiks! (l)
17.01.2016 14:05 |

Reitings 331
Reģ: 23.12.2015
Labrīt , pirms laiciņa pamodos, jo aizgāju gulēt tikai 6 no rīta, ar draudzeni dzērām vīnu un spēlējām spēles:-D
Kā es dievinu ziemu, vasaru negaidu nu nemaz, esmu tas cilvēks, kuram vislaik ir karsti , tāpēc patīk ziema, jo vasarā mirstu nost. Tagad domāju, ka vajadzētu vasarā aizbraukt uz kādu vietiņu, kur ir auksts:-D
kā man patīk tās aukstās dušas no rītiem, jo mājās ir silts un tad pēc tam ir tāds patīkams svaigums.
17.01.2016 14:16 |

Reitings 366
Reģ: 15.04.2015
Čau!
Man nesen gadījās stulba situācija "Douglas" - pārdevēja pienāca, pajautāja vai man nevajag palīdzību, es ātrumā atbildēju:"Nē, paldies, pati atradīšu" (bija jāsteidzas) un tad es sapratu, ka nevaru atrast, ko man vajag :D beigās pati sameklēju, tomēr sajutos stulbi kaut kā.
Ir doma aizbraukt mazliet kaut ko sev nopirkt, lai mazliet uzlabotu sev garastāvokli, jo tāda kā melnā strīpa man dzīvē, bet uzticēt man nav kam. Ehh, gribas tomēr mazliet man pačīkstēt. :)
17.01.2016 14:17 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Ir doma aizbraukt mazliet kaut ko sev nopirkt, lai mazliet uzlabotu sev garastāvokli, jo tāda kā melnā strīpa man dzīvē, bet uzticēt man nav kam. Ehh, gribas tomēr mazliet man pačīkstēt

Nezinu, kas Tev noticis, bet būs labi. Un sevis lutināšana attiecīgos gadījumos palīdz ;) Ja gribi izrunāties, vari droši rakstīt!
17.01.2016 14:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits