ķiršu zēns pasaka paldies

Reitings 31
Reģ: 16.01.2016
labi.. jūs mani esat tik daudz nīdējuši, tik daudz sliktus vārdus veltījuši.. šķiet man pietiek. ;)
šī nav jūsu uzvara, visu naidīgo un nekrietno cilvēku. vnk man to vairs nevajag.. ;)
visas seksa tēmas tikušas dzēstas. viss ko vēlējos pastāstīt, un kas man likās forši..

tad nu paldies par to.. nav laikam portāls paredzēts sarunām par sexu, pat ja ir tāda sadaļa..

tpc izveidoju db gruppu FB https://www.facebook.com/groups/1691010234447948/

kas gribēs, laipni aicināts.. rakstīšu es par sexu.. pievienošu Alisi vēlāk ..
Un būs arī posti rus.. iespējams eng valodā ... tāda tā ideja.. ir arī dažas lesbišu kārtas pārstāves , kuras labprāt padalīsies.. ja nu kādam tas interessē

ja nē.. tad nē..

kā saka ..

ejiet ratā , stulbenes ;)

ja gribēšu te iekomentēšu.. bet nu savus nervus ar idiņiem nečakarēšu... nah.. prieks būs ja no šī portāla iegūšu kaut vienu db grupas biedru.. ja nē , šim nav bijis jēgas

bet te es panācu ko gribēju..

iepazinos ar dažām meičām.. un ļoti labi iedraudzējos ..

8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)
17.01.2016 00:22 |

Reitings 31
Reģ: 16.01.2016
es vnk nekomentēšu te vairs un nerakstīšu neko par sexu. neko neķītru. jo laikam te nebūs īstā vieta , tas arī viss.
17.01.2016 22:17 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Vnk.tā pajautāju par wee, jo viņa baigi te rakstijās vienā diskusijā, ka dzert vīnu ar vīrieti nevar uztvert uzreiz par romantiku utt.nu starp vīrieti un sievieti
Izrādās ka viss ir pa visam savādāk

Izrādās , ka tev ir slima fantāzija , bet es apzinos un saprotu, ka katrs spriež pēc sevis !
18.01.2016 10:58 |

Reitings 939
Reģ: 14.09.2012
wee
Nu neņem tak ļaunā uzreiz!
Piedod (l)
18.01.2016 23:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits