Sveikas!
Lūdzu izpildiet aptauju par latviešu kinofilmu "Limuzīns Jāņu nakts krāsā". Aptauja ir ļoti īsa - 5 jautājumi.
Links uz aptauju - http://visidati.lv/aptauja/1146172972/
Paldies Jums! :-)
Pie pirmā jautājuma ( Kāda žanra filmas Jums patīk skatīties?) jābūt, manuprāt, iespējai izvēlēties vairākus variantus nevis tikai vienu. Es skatos dažādu veida žanrus.
Es parasti neizsaku komentārus par aptaujām, bet šoreiz man, atvaino, bet aptauja diemžēl ir ļoti pliekana (maigi sakot) un varēji izdomāt vairāk jautājumu saistībā ar šo filmu, vai vienkārši šī nav tava tēma.
Un uz visiem jautājumiem es gribēju likt vairākas atbildes, bet tas nebija iespējams....
Šī aptauja ir tikai priekš manis, tie jautājumi man palīdzēs veidot kvalifikācijas darbu un man pietiek, ka cilvēks atbild ar vienu atbilžu variantu.
Man tikai vajag, lai Jūs atbildat uz šiem dažiem jautājumiem, tas arī viss.
Paldies visām, kuras jau ir izpildījušas! :-)
mēēh .. nē.
ok, tev pieteika, ka cilvēks atbild ar 1 atbilžu variantu, bet tas neko nedod, ja cilvēka patiesā atbilde nav iekļauta variantos. centos pabeigt, bet tomēr nespēju.
Bucīte, jā uz to pusi. Man vienkārši vajag zināt, cik šī filma Jums ir aktuāla, kādas krāsas jums ar to saistās, kur pēc Jūsu domām par to uzzinātu vairāk cilvēku, lai pēc tam varētu veidot savu kvalifikācijas darbu. Šī aptauja ir tāds mazs sīkumiņš, kas tomēr ir vajadzīga.
Un ko tev dos tas,ka aptaujàjamie nevar izteikt savu īsto viedokli? Jau tas,ka nevar atzīmēt ,ka skatos gan komēdijas ,gan drāmas un vēl tas,ka manuprāt šī filma ir aktuāla gan bērniem,gan sirmgalvjiem,
Es tiku mazliet tālāk par 1.jautājumu, bet arī pārtraucu. Piemēram, kādai vecuma grupa vislabāk šī filma patīk? No lol..... Skatos gan es, gan mani vecāki, gan bērni un smejas visi.