Sveikas!
Vai esat meginajusas so lubrikantu, kas palidz spermatozidiem nokult atrak tur kur janoklust!
Te ir viss aprakstits http://www.prefert.lv
Kur labak vinu iegadaties, var ari atrast ebay, bet tas ir ok sutit tadas lietas no turienes..?
Sirsniņa, Vai tad daudz prātīgāk nebūtu tādu lietu (drošības labad) pasūtīt internet aptiekā,aiziet uz pašu aptieku ,un to iegādāties? ;-)
Padomu dot nevaru, jo pašai tādas vajadzības nav un lietojusi arī neesmu.;-) Bet par iegādāšanos labāk ieteiktu tur.;-)
Sirsniņa Preseed nav nekāds brīnumlīdzeklis - tas kā palīgs bērniņa ieņemšanā ir vajadzīgs tad, ja sievietei ir problēmas ar saviem dabīgajiem izdalījumiem, kuri parādās ap ovulācijas laiku. Citādi tā ir lieka naudas izmešana.
tas kā palīgs bērniņa ieņemšanā ir vajadzīgs tad, ja sievietei ir problēmas ar saviem dabīgajiem izdalījumiem, kuri parādās ap ovulācijas laiku.
mēs lubrikantu izmantojam ikdienā un te nav nekāda sakara ar izdalījumu problēmu , bet to lai atvieglotu ienākšanu . esmu šaurā un manī bez lubrikanta grūti sākt līst , vienalga cik tur es pludošu , bet nepieciešam lubrikants , lai apsmērētu nedaudz no ārpuses . Lubrikants ir spēcīgāks slīdamībā nekā pašas izdalījumi ;)
Es te petiju un viniem iepakojums atskiras, krasas un bildites, ebaya ir kadi 2 veidi un lv lapaa vel citadaks iepakojums.. Tam ir kada nozime? Jo it kaa viss parejais sakrit