Veca (ne)-laba tēma.
Nu, kāpēc tā sāp pēc šķiršanās?
Sajūtas - nevajadzīga, nevērtīga, sāpināta.
Īsti nemāku būt viena.
Ko darīt?
Ps. Izglītība augstākā, maģistra līmenī. Darbs foršs, attiecīgajā jomā. Otrs darbs - hobijam, par ko labi maksā. Attiecības 3,5 gadus, plānojām sākt dzīvot kopā pēc kāzām. Un tā arī NEapprecējāmies un nedzīvojām kopā. Vilšanās, ka visi lielie sapņi un plāni pajukuši.
Gribējās pačinkstēt. Kāpēc citās jomās forši, bet attiecībās ne?
Bet ko darīt, ja jutos nenovērtēta kā sieviete. Un kā cilvēks, ja īsti nepilda teikto un kavē visas lietas (tiešām daudzas dzīvē).
tad mēs abi tā īsti vairs neizturējām, ka es vēlos tik DAUDZ, bet viņam savādāks skatījums uz dzīvi..
Domāju, ka Tev tieši ir progress attiecību jomā, jo ir pārtraukta neauglīga savienība. Attiecībās, manuprāt, nav tik svarīgi līdzīgi hobiji kā līdzīgas dzīves vērtības un skatījums uz nākotni..
Es uzskatu, ka attiecību šarms slēpjas tajā, ka kopā cilvēki jūtas labāk.. nevis nenovērtēti :)
Rebeka123, šobrīd Tev ir pavērusies skaista iespēja satikt savu iecerēto.. lai viss Tev izdodas! (l)
Starp citu, jūs pēc šķiršanās "tāpat vien" kādreiz tiekaties ar bijušo parunāt?
Mēs it kā sarunājām palikt draugi, tad jau sanāk, ka draugi kaut kad arī tiekas?
Protams, skumīgi, ka svētdienās nav viņš, ar ko pavadījām parasti brīvdienas kopā. Bet tikties ar bijušo svētdienā, lai aizlāpītu savas sāpīgās emocijas/ mēģinātu sevi mierināt& censtos justies vajadzīga, tas taču būtu muļķīgi? Kopējo fona situāciju jau tas neuzlabotu?
Ja tas tev liks just, ka zaudējums nav tik liels, jo ir vismaz palicis draugs, tad noteikti tiecies.
Nekas nav muļķīgi, kas palīdz justies labāk šajā posmā.
Rebeka123 patiesībā tikties ar bijušo nevajag, labāk nē. Man arī nesen pajuka attiecības, sākumā sāpēja ļoti, tad mazliet pierimās tas viss un kad satiku un ļāvu viņam sevi samīļot un tā tālāk, tad tagad atkal esmu kā uz adatām. Draugiem palikt ir muļķīgi, visi vīrieši grib palikt draugi - bet kāds labums no tā, es nesaprotu.
Vēlme "lai viss visās jomās ir super" ir saprotama, bet reti dzīvē sastopams:) sāpes aizies, jaunais parādīsies un būs miers dvēselē.
Ja sākās priblēmas ar pašvērtējumu, jāiet tur, kur tā uzlabosies :) nu, ja nekas netraucē, piemēram uz klubu ar draudzenēm. Izvēdināt galvu :) Atvēlē laiju masāžām\kosmetoloģiskām procedūrā, atjauno garderobes saturu...:)