Tūlīt visas korītī bļaus, ka nav vērts braukt atpakaļ, ka te nekā nav un ka te neviens nepelna normālu algu un vispār labi pelnīt var tikai citās valstīs.
Manā gadījumā bija vērts atgriezties, ārzemēs strādāju diezgan labās darba vietās, līdz ar to man šis ārzemēs pavadītais laiks bija kā pluss,ko uzsvērt CV. man personīgi bija vairāki iemesli atgriezties Latvijā, un ne mirkli nenožēloju, ka nepaliku tur. sākumā man mazliet arī bija bail par atalgojumu, bet bažām nebija pamata.
pieņemot, ka tev ir zem 30, tad pēc vairāk kā 10 gadiem tu ar tiem saviem 50 tūkstošiem gadā Lielbritānijā neko daudz nevarēsi iesākt, bet pieļauju, ka tava minētā summa ir tas, ko tāda vecuma darbinieki tajā jomā pelna šobrīd? Ja tā, tad priekš Londonas man tas nešķiet nemaz tik daudz.
skaties vairāk ienākumu/izdevumu attiecību (arī algas/īpašumu attiecību). proporcionāli, cik daudz tu vari reāli iesākt ar savu tagadējo algu Londonā. tad pačeko uzņēmumus savā sfērā, pie kuriem tev šķiet, ka ir karjeras iespējas un painteresējies par atalgojumu un tad jau aptuveni tādā pašā veidā izrēķini. un jā, cik svarīga tev ir karjeras izaugsme? ja esi karjeriste, tad laikam labāk tomēr palikt tur ja jūti, ka spēj izturēt konkurenci, domāju, ka Londona ir laba pilsēta karjeras veidošanai, bet, ņemot vērā, ka diezgan daudziem lieliem starptautiskiem uzņēmumiem ir ofisi arī Baltijas valstīs, var gadīties, ka arī šeit var ko labu sameklēt. Vēl jau var apsvērt palikšanu Austrālijā - ja esi laba speciāliste, arī tur ir iespējas.
starp citu, kas ir tas ko tu studē?