Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Speciālisti

 
Reitings 55
Reģ: 13.12.2015
Sveikas, šovakar Cītīgi un apzinīgi mācoties fizioloģijas eksāmenu 5minūšu pārtraukuma brīdī ienāca prātā jautājums - kā jūs izvēlaties savu treneri, vai godīgi sakot šeit arī varētu iesaistīt vispār speciālistus piemēram ārstus.
Pati pieķēru pie sevi, ka vēroju atsauksmes, protams, pie neviena kam ir slikta slava nemaz tā nevilina iet, reizēm pat izlasot vienu sliktu atsauksmi, pat ja ir 10 labas, tomēr kārtīgi apdomāju, taču tomēr - pat tas dakteris ar slikto atsauksmi, var būt galu galā ļoti uzticams un godīgs, tikai kādam cilvēkam vienkārši nav bijusi kopīga valoda...
Un kā ar treneriem, vai uzskatāt, ka tie cilvēki kas trenējas un ir muskuļoti, populāri, aktīvi vienmēr zinās kas ir pareizs, pilnvērtīgs un kvalitatīvs uzturs attiecīgai personai? Protams - pieredze uz sevi, pieredze uz vairākiem klientiem, viss jau ir ok, rezultāts būs u.tt. , bet kā tad ar veselību? Tātad jeb kurš cilvēks kas ir palīdzējis 10 cilvēkiem, un pats ir labā formā var sevi saukt par treneri un kļūt populārs muskuļots cilvēks, ar "profesionāli sastādītām programmām" , nezinot vismaz ķīmijā, fizioloģijā pat elementāras lietas, kas būtu nepieciešamas tā pat kā mediķim - fizioterapeitam, tā pat arī trenerim...
Kā jūs izvēlaties savu treneri un speciālistu? Kam mēs patiesībā adodam savu uzticību, naudu un veselību?
14.01.2016 22:41 |
 
Reitings 1164
Reģ: 29.01.2009
Es gan ne tikai vērtēju to cik muskuļots ir pats treneris, bet vairāk attieksme pret tevi. Vai tā ir jauka, ieinteresēts Tev palīdzēt sasniegt mērķi - vai tas būtu formas uzturēšanas nolūkā, vai kā fizioterapeits - palīdzēt izlabot kādu sāpi. Bija problēma ar starpskriemeļu disku, sačakarēju skrienot pa cietu virsmu vēl vairāk. Viens fizioterapeits - pazīstams, bija atsaucīgs - atsūtīja vingrojumu bildes (taču ko dod bildes, ja nav demonstrēts kā tos pildīt pareizi) un otrs bija, pie kura aizgāju uz masāžu. Patika attieksme un jautājumi - cik ilgi sāp, kā domāju bez masāžas to uzlabot. Tas patika vairāk, ne tikai tas, ka bija formā pats.
Nemācēšu teikt par treneriem trenažieru zālēs, tādus neesmu apmeklējusi.
14.01.2016 22:48 |
 
Reitings 824
Reģ: 22.02.2009
Par ārstiem runājot - vienmēr izlasu visas internetā pieejamās atsauksmes par konkrēto ārstu, ja ir pieejama informācija, tad arī par to, kur ārsts mācījies, kādus kursus apmeklējis utt. Jo lai cik arī zinošs ārsts nebūtu, ja gadiem konferences un kursus neapmeklē, tad pie tāda ārsta noteikti neietu.
Vienmēr arī apskatos kā ārsts izskatās, jo kādreiz ieraugot ārstu, uzreiz ir sajūta, ka pie viņa negribas iet un nekas labs nebūs. Tā pat arī ņemu vērā, kur ārsts strādā, jo, piemēram, VC4 esošie ārsti man tiešām ir palīdzējuši, un tad arī attiecīgi, kopumā par VC4 rodas labs iespaids.
Ja ir pieejamas, tad izlasu arī intervijas ar ārstiem, jo no tā kā atbild uz jautājumiem un kādi ir uzskati, var arī ko spriest kā par ārstu. Ja parādās kāds raksts par konkrēto ārstu, ka tur bijušas tiesvedības utt., tad visdrīzāk arī pie šāda speciālista neiešu.
14.01.2016 23:08 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits