Nepatīkama attieksme

Reitings 537
Reģ: 27.08.2012
Ar katru dienu arvien vairāk jūtu ka atrodos tur,kur atrasties man nevajadzētu .
Runa būs par darbu. Uzņēmumā strādāju gadu. Turos šeit tikai dēļ algas un uzņēmuma sniegtajām privilēģijām un dzīvesvietas - kura man ir pie darba.

Nepatīkami ir tas,ka visi kolēģi sapulcējušies un pēc darba dosies slēpot un man par to neviens neko nebija teicis. Viss noticis slepenībā starp viņiem.
Neuzaicināja. Es cepos par faktu,ka NEVIENS nepiedāja doties līdzi,attielsme ir vēsa un neforša. Es tāpat būtu atteikusi,bet fakts paliek fakts,ka mani nepieņem.

Ar mani runāt īsti neviens nevēlās. Lai gan esmu atvērta u. Labprāt ar kādu parunātu.
Kolīdz eju garām, vai pienāku - visi izliekas ka neredz un nedzird. Izklīst.
Runā tikai tad,kad kaut kādas darba lietas.
Savā starpā tusē pēc darba.

Vispār esmu kolektīvā viss jaunākā. Es te varētu būt kādam meita,vai pat mazmeita. Labi,ir tādi ap 30+.

Jūtos ļoti neomulīgi.
Vislabāk jūtos ārpus darba,pēc plkst.18.00 un kad satieku savu sen neredzēto ģimeni.

Katra diena ir kā murgs. Katru rītu gaidu vakaru,katru pirmdienu - piektdienu.
Nepamanāma esmu tapēc varbūt ka ģērbjos tā. Ai,es nezinu. Riebjas.
13.01.2016 17:38 |

10 gadi
Reitings 659
Reģ: 10.03.2012
Tajā dienā bija ļoti auksts,un mūs pat lika iet pastaigāt pa pilsētu! Mēs īsti negribējām,jo aukstums bija liels.

Kā tas ir- lika iet pastaigāt pa pilsētu? Jums diviem vai tas bija paredzēts vakara plānos visam kolektīvam?
13.01.2016 18:31 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Mēs (es uz mans draugs) bijām sapucējušies kā no žurnāla vāka.

Kā tieši šis ir saistīts ar to, ka kolektīvs nevēlējās ar jums komunicēt? :D
13.01.2016 18:33 |

Reitings 537
Kad ar kādu esmu divatā - šad un tad kāds ar mani kāds parunā mazliet, bet par darbu .
" Aizsūti šito,izdrukā to,atrodi to dokumentu utml..".
Nē nebija nekādi starpgadījumi kas varētu visu sačakarēt. Atceros ka manu vārdu ilgi neviens nevarēja atcerēties un sauca mani iepriekšējāa kolēģes vārdā. Man tas bija nepatīkami.

Kolektīva tikai 20 cilvēki,es vienīgā jauniņā.
4mēnešus mani sauca par citā vārdā.

Man ir laviešu vārds ar 5 burtiem - nav grūti atcerēties. Es saprastu sākumā mani jā varētu saukt kā nu pagadās - par Lauru,Annu ..vienalga. Bet nejau tos 4 mēn.!!! Tas ir par ilgi.
13.01.2016 18:38 |

Reitings 537
Elvaa - mums diviem tāda "izklaide".
Pēc tās pastaigas draugs apslima,jo viņam bija mētelis,nevis silta ziemas jaka,nebija paredzēts ka staigāt apkārt nāksies.
13.01.2016 18:40 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Kolektīva tikai 20 cilvēki,es vienīgā jauniņā.
4mēnešus mani sauca par citā vārdā.

Man ir laviešu vārds ar 5 burtiem - nav grūti atcerēties. Es saprastu sākumā mani jā varētu saukt kā nu pagadās - par Lauru,Annu ..vienalga. Bet nejau tos 4 mēn.!!! Tas ir par ilgi.
Pati vainiga. Vini tak 15 gadu laika pierada puie ta varda. Tev savukart ir mele starp zoboem lai katru reizi nepaslinkotu un noraditu kads ir TAVS VARDS. Ar humoru un dazu dienu laika pat klineti tavu vardu zinatu. ;-)
13.01.2016 18:41 |

Reitings 213
Reģ: 25.11.2015
Nu tad es nezinu. Paliek divi varianti -
1.) Vinji visi ir tieshaam lopi, kuri nevienu no malas nekad nepienjems. Chuusku midzenis un intrigantu pereeklis. Ieteikums - maini darba vietu.

Variants nr. 2 - Chuuska esi tu, tevi neviens nekad nepienjems. Ieteikums - mainies vai maini darba vietu.
13.01.2016 18:43 |

Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Samierinies vai ej prom. Šaubos, vai spēsi no jauna iedraudzēties ar kolēģiem.
13.01.2016 18:43 |

Reitings 537
Ridziniece,

Es ar joku, kolēģus palaboju,kā mani sauc. Tāpat tas neko nemainīja.
Nevis noignorēju un dumji smaidīju kad mani nosauca citā vārdā.
13.01.2016 18:45 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Visi pasākuma 1.daļā (restoranā) savā starpā čivināja. Neviens neko nepajautāj mums,neviens ar manu vīrieti iepazīties negribēja. Nepajautāja kā viņu sauc,ar ko viņš nodarbojās ( kā parasti tādos meetingos bla,bla,bla runā ar vīna glāzi rokā)

Tiesa gan, nedzīvoju Latvijā, bet pie mums ir pieņemts savu līdzpaņemto draugu/otru pusīti/da jebkuru citu cilvēku iepazīstināt ar pārējiem, nevis gaidīt, ka visi nu tagad steigsies iepazīties ar svešo seju pēc pašu iniciatīvas. Ja jūs divi malā stāvējāt, tad pārējie ļāva jums tur stāvēt, neizklausās, ka tu pati būtu gājusi klāt un runājusi/iepazinusies ar kolēģu otrajām pusītēm. Viena pagale nedeg, kā tautā mēdz teikt.
13.01.2016 18:45 |

10 gadi
Reitings 659
Reģ: 10.03.2012
mums diviem tāda "izklaide"

Bet kādā kontekstā no viņiem tas bija domāts? Kāds kolēģis vienkārši pateica - ejat divatā pastaigāties?
Varbūt jūs bijāt kā pielīmēti viens otram, kā divi tikko samīlējušies balodīši, kolēģus tas mulsināja, tāpēc tas bija mājiens, ka maigošanos jābauda divvientulībā (man tas šķiet vienīgais loģiskais izskaidrojums). (s):-/
13.01.2016 18:46 |

Reitings 537
Čūska es nu gan neesmu. Es teicu - esmu pozitīvs cilvēks,kurš labprāt ar kolēģiem uzturētu draudzīgas attiecības,bet tur tā lieta ka man pat nedod iespēju. Ir tāda kā barjera. Es jūtos atstumta.!
13.01.2016 18:47 |

Reitings 23705
Visi pasākuma 1.daļā (restoranā) savā starpā čivināja. Neviens neko nepajautāj mums,neviens ar manu vīrieti iepazīties negribēja. Nepajautāja kā viņu sauc,ar ko viņš nodarbojās ( kā parasti tādos meetingos bla,bla,bla runā ar vīna glāzi rokā) Draugs pat šokā kā var būt tāda attieksme auksta. Mēs bijām ignorēti. Tajā dienā bija ļoti auksts,un mūs pat lika iet pastaigāt pa pilsētu! Mēs īsti negribējām,jo aukstums bija liels.
Tad vajadzeja braukt maja un otro dalu negaidit. Ko nozime LIKA? Pieaugusiem neviens neko nevar LIKT briva laika darit.
13.01.2016 18:48 |

Reitings 1323
Ja tiešām esi tik balta un pūkaina un VISI kolēģi izrāda pret tevi vērstu nepatiku,tevi ignorē, jādomā kā un kāda iemesla dēļ aizgāja darbiniece, kuras vietu tu ieņēmi. Iespējams tika atlaista, kolēģiem tas pie sirds negāja un uz tevi skatās tā, itkā tu būtu pie tā vainīga?
13.01.2016 18:51 |

Reitings 537
Elvaa- mēs nemaigojāmies un netēlojās balodīšus.
Ieturēti uzvedāmies kā sabiedrībā pieņemts. :D

Un nestāvējām malā kā atstumtie, smaidījām ..bijām atvērti. Bet visi tā baigi savā starpā cītīgi čaloja,ka nu "iespraukties " sarunā vai barinā bija gluži neiespējami.
13.01.2016 18:53 |

Reitings 23705

Tiesa gan, nedzīvoju Latvijā, bet pie mums ir pieņemts savu līdzpaņemto draugu/otru pusīti/da jebkuru citu cilvēku iepazīstināt ar pārējiem, nevis gaidīt, ka visi nu tagad steigsies iepazīties ar svešo seju pēc pašu iniciatīvas. Ja jūs divi malā stāvējāt, tad pārējie ļāva jums tur stāvēt, neizklausās, ka tu pati būtu gājusi klāt un runājusi/iepazinusies ar kolēģu otrajām pusītēm. Viena pagale nedeg, kā tautā mēdz teikt.
Ta tas ir it visur. Lietiska etikete. Ta ka autore pati vainiga.
13.01.2016 18:54 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Es domaaju ,ka kaut ks tomeer ir tevii pasaa,ja "tevi atgruuz".Es laikam no darba neietu prom,jo dziive nav tikai koleegi,bet meeginaatu piedomaat,vai nevajadzeetu mainiit attieksmi.
Areejam izskatam te noteikti nav nekaa kopiiga ar koleegu attieksmi,tas gan-te vareetu buut kaut kas ,kas saistiits ar runas veidu,uzvediibu utt
13.01.2016 18:55 |

Reitings 175
Reģ: 20.08.2010
Es īsti nesaprotu to palūgšanu aiziet pastaigāties.. vienkārši pienāca klāt un pateica,lai ejiet pastaigāties?!
Atvaino,bet tas liekas smieklīgi.
13.01.2016 18:58 |

Reitings 213
Reģ: 25.11.2015
Par to pastaigu man arii nepielec.
Notiek darba balliite ( vai vnk jautras sarunas pie viina glazes ), pie jums pienaak (piemeeram) graamatvede Iriina un saka :'' Ejiet luudzu pastaigaaties!'' ?
Un juus taadi - jaa, ok! Tuulinj, tikai panemsim meeteljus! :-D
13.01.2016 19:02 |

Reitings 1323
Un nestāvējām malā kā atstumtie, smaidījām ..bijām atvērti. Bet visi tā baigi savā starpā cītīgi čaloja,ka nu "iespraukties " sarunā vai barinā bija gluži neiespējami.

Ja kolektīvā ir 20 civēki un uz šo pasākumu otras pusītes tika ņemtas līdzi, tas nozīmē, ka ne ar vienu no 40 (!) cilvēkiem neviens no jums abiem nevarēja atrast kopīgu valodu. Nu atvaino, bet šķiet, ka vaina tomēr ir jūsos.
13.01.2016 19:03 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Viņi gadiem ilgi kopā visi . Kā ģimene.

Nu, šī arī varētu būt atbilde. Protams, pieklājīgi būtu uzturēt vismaz neitrālu attieksmi, ja jau čupoties negrib.

Es īsti nesaprotu to palūgšanu aiziet pastaigāties.. vienkārši pienāca klāt un pateica,lai ejiet pastaigāties?!
Atvaino,bet tas liekas smieklīgi.

+++

Es arī neiebraucu.. Un galu galā, kāpēc vispār vajadzēja doties negribētā pastaigā, ja bijāt tikai divatā? Tad jau vajadzēja ņemt taxi un braukt mājās (s)
13.01.2016 19:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits