Tajā dienā bija ļoti auksts,un mūs pat lika iet pastaigāt pa pilsētu! Mēs īsti negribējām,jo aukstums bija liels.
Mēs (es uz mans draugs) bijām sapucējušies kā no žurnāla vāka.
Kolektīva tikai 20 cilvēki,es vienīgā jauniņā.Pati vainiga. Vini tak 15 gadu laika pierada puie ta varda. Tev savukart ir mele starp zoboem lai katru reizi nepaslinkotu un noraditu kads ir TAVS VARDS. Ar humoru un dazu dienu laika pat klineti tavu vardu zinatu. ;-)
4mēnešus mani sauca par citā vārdā.
Man ir laviešu vārds ar 5 burtiem - nav grūti atcerēties. Es saprastu sākumā mani jā varētu saukt kā nu pagadās - par Lauru,Annu ..vienalga. Bet nejau tos 4 mēn.!!! Tas ir par ilgi.
Visi pasākuma 1.daļā (restoranā) savā starpā čivināja. Neviens neko nepajautāj mums,neviens ar manu vīrieti iepazīties negribēja. Nepajautāja kā viņu sauc,ar ko viņš nodarbojās ( kā parasti tādos meetingos bla,bla,bla runā ar vīna glāzi rokā)
mums diviem tāda "izklaide"
Visi pasākuma 1.daļā (restoranā) savā starpā čivināja. Neviens neko nepajautāj mums,neviens ar manu vīrieti iepazīties negribēja. Nepajautāja kā viņu sauc,ar ko viņš nodarbojās ( kā parasti tādos meetingos bla,bla,bla runā ar vīna glāzi rokā) Draugs pat šokā kā var būt tāda attieksme auksta. Mēs bijām ignorēti. Tajā dienā bija ļoti auksts,un mūs pat lika iet pastaigāt pa pilsētu! Mēs īsti negribējām,jo aukstums bija liels.Tad vajadzeja braukt maja un otro dalu negaidit. Ko nozime LIKA? Pieaugusiem neviens neko nevar LIKT briva laika darit.

Tiesa gan, nedzīvoju Latvijā, bet pie mums ir pieņemts savu līdzpaņemto draugu/otru pusīti/da jebkuru citu cilvēku iepazīstināt ar pārējiem, nevis gaidīt, ka visi nu tagad steigsies iepazīties ar svešo seju pēc pašu iniciatīvas. Ja jūs divi malā stāvējāt, tad pārējie ļāva jums tur stāvēt, neizklausās, ka tu pati būtu gājusi klāt un runājusi/iepazinusies ar kolēģu otrajām pusītēm. Viena pagale nedeg, kā tautā mēdz teikt.Ta tas ir it visur. Lietiska etikete. Ta ka autore pati vainiga.
Un nestāvējām malā kā atstumtie, smaidījām ..bijām atvērti. Bet visi tā baigi savā starpā cītīgi čaloja,ka nu "iespraukties " sarunā vai barinā bija gluži neiespējami.
Viņi gadiem ilgi kopā visi . Kā ģimene.
Es īsti nesaprotu to palūgšanu aiziet pastaigāties.. vienkārši pienāca klāt un pateica,lai ejiet pastaigāties?!
Atvaino,bet tas liekas smieklīgi.