Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ceļojumi 2016

Reitings 1055
Reģ: 04.07.2012
Padalieties, kādus ceļojumus plānojat šogad!

Labprāt uzzināšu arī par jau realizētiem ceļojumiem, kāds ir labākais gada laiks un ko būtu vērts redzēt?

Ar draugu reizi gadā kaut kur aizceļojam, šogad vēl domas dalās par Horvātiju vai Itāliju.
13.01.2016 09:39 |

Reitings 347
Reģ: 15.03.2013
Pēdējos 3 gadus kopā ar draugiem tieši Jāņos dodamies ceļojumā, savācamies 8 cilvēku buss un laižam. Parasti tā bija Slovākija, Tatri, Čehija bet šajā vasarā kā reiz bijām Austrija-Itālija-Horvātija-Ungārija. Austrijā noteikti iesaku apskatīt Alpu ceļu Glosklocner+ tur šajā reģionā apmetoties lokālajos apartamentos/viesnīcā papildus saņem atlaižu karti ar kuru par brīvu var braukt ar pacēlājiem un vēl daudz visādu atlaižu un bonusu, Itālijā dzīvojām Cortina d'ampezzo, kur ir ļoti skaista daba, mazie itāļu restorāniņi, restorāniem fonā itāļu dolomīti- man kā kalnu/dabas mīļotājam tur ļoti patika. Horvātijā ceļā uz Splitu apskatījāmies Plitvices ezerus, Splitā īrējām dzīvokli ar terasi un skatu uz jūru, atpūtāmies, braucām ar raftingu, Horvātijā dienās ir ļoti karsts, vakaros un naktīs patīkami silts. Ja interesē kaut kas konkrētāk, izmaksas utt. pm

Šogad būs krietni vairāk ceļojumu- drīzumā uz Grande Canaria, vasarā atkal uz Cortina d'ampezzo un rudenī uz Vankūveru(bija diezgan lētas biļetes) tur plānojam vai nu kārtīgi izpētīt British columbia apgabalu vai arī nobraukt lejā uz Grand canyon un atpakaļ ceļā apskatīt Monument valley, redzēs kuram plānam beigās noslieksimies par labu
15.01.2016 17:43 |

Reitings 594
Reģ: 03.03.2015
Limni, jūs gribat braukt ar mašīnu no Vankūveras uz Lielo kanjonu vai ar lidmašīnu?
15.01.2016 18:14 |

Reitings 1230
Reģ: 30.01.2015
Es brīnos meitenes par Jūsu spējām, kur pie velna ir tās visas lētās biłetes.
Pa tādām cenām jau var puspasauli izcełot (l)
Šogad vēlētos aizcełot kaut kur tālāk, doma par Ameriku, Venecuelu, Maldīvu salām.
Jāskatās piedāvājumi (l)

Paldies par ietektajam lapam ;)
16.01.2016 06:28 |

Reitings 743
Reģ: 22.11.2015
Es šogad pirkšu tikai pēdējā brīža ceļojumus un arī skatīšos, kāda būs politiskā situācija. Piemēram, šobrīd pat negrasos uz Eiropas valstīm braukt. Var gadīties, ka mans ceļojums beigsies Ventspils pludmalē.
17.01.2016 10:36 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Gledisa, jebkurā valstī jebkas var gadīties. Ne visās Eiropas valsīs terorisma ir draudi ir augsti, kā arī vai tas notiks šodien, rīt vai nākamgad. Kā arī Āzijas valstīs tas notiek, ne tikai Eiropā. Vai tad tāpēc nekur nebraukt? Ok, man arī mazliet bija bažas par Franciju, bet tās man rodas tāpēc, ka apkārt visi šausminās, pati es laikam tā neuztrauktos.
17.01.2016 11:19 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Kad biju students, laika ceļošanai bija atliku likām, bet naudas nebija, parasti plānojām ļoti ekonomiskus ceļojumus. Tagad strādāju divos darbus, nauda ceļoānai pietiktu atliku likām, bet laika nav. Vienā darbā ņemu atvaļinājumu, lai otrā darbā varu vairāk pastrādāt, līdz ar to gadā labi, ja nedēļu varu paņemt tiešām brīvu no visa.
Šogad plānoju aizvest vīru uz Norvēģiju - pabraukāt pa fjordiem un pabaudīt dabas skaistumu - uz kādām dienām 4-5, ne ilgāk.

Bet ļoti ļoti gribētos uz Azoru salām. Gribētos jau tagad agrā pavasarī, bet zinu, ka atvaļinājumu nevarēšu paņemt. Katrā ziņā Azoru salas ir viens no TOP galamērķiem.
17.01.2016 11:50 |

Reitings 5
Reģ: 09.12.2015
Kur Rīgā var dabūt apdrošināšanas evac kartes??
26.01.2016 20:37 |

Reitings 33
Reģ: 14.01.2016
Rasiņa,

Cēsu ielā ir Evak birojs.

Ceļoju ļoti daudz darba ietvaros, bet šogad gribu 1 siltu ceļojumu ar zilu ūdeni, galamērķis pat nav noteicošais, galvenais,lai nav Eiropas lielpilsēta.
03.02.2016 01:45 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Mums kaa katru gadu ir apmeram 3 celojumi viens ir obligatais uz Latviju, tad planojam uz Serbiju un laikam uz Spaniju vai Italiju, veel neesam izdomajusi :)
03.02.2016 01:49 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Vienā darbā ņemu atvaļinājumu, lai otrā darbā varu vairāk pastrādāt, līdz ar to gadā labi, ja nedēļu varu paņemt tiešām brīvu no visa.

tu zini, ka dzíve ir viena??? árpráts, shitá mocíties... es speciáli njemu visas iespéjamás dienas brívas, kad varu... es pat nevaru iedomáties ká nostrádát gadu ar vienu nedélju brívu... man ir atvaljinájums 5 nedéljas, un es uzskatu, ka tas ir par maz
03.02.2016 03:47 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits