Ah, kā es saprotu šo paranoisko raustīšanos par katru mazāko nieku attiecībās (un ne tikai). Nu, te jau ir tikai pāris varianti. Var mēģināt mazliet paskalot pašai sev smadzenes - tā kā paskatīties no malas uz savām domām, sabārt sevi, paskaidrot, ka dzīvē viss ne vienmēr notiek pēc ļaunākā scenārija :-) Bet tur tad tiešām ir jāatmet tas "es nevaru sevi kontrolēt". Es ļoti labi zinu šo sajūtu, pati ikdienā mēdzu izjust paranoju par visādām lietām, bet, jo biežāk sevi sapurināsi, jo lielāks rezultāts laika gaitā var būt :-) Un vēl - padomā par savām attiecībām dziļākā līmenī. Vai tās ir labas, apmierina tavas prasības un vēlmes, ir harmonija, viss pārējais ok? Neapmierina tikai dažādi sīkumiņi? Vienkārši ir cilvēki, kas ne uzreiz un ne vienmēr atbild uz kādu sms. Pēc pieredzes zinu, kādi scenāriji var rasties galvā un ka šāda neatbildēšana vispār nav īsti pieklājīga, bet nu tādiem cilvēkiem neko īsti nevar padarīt :-| Bieži arī ir tā, ka var cilvēks atbildēt vēlāk. Jāiemācās uz to ļoti neiespringt. Ne vienmēr tas otrs cilvēks atbild "nepareizā tonī" kaut kādu personisku iemeslu vai konkrētu motīvu vadīts :-D Un galu galā varu pateikt klasisko, nodrāzto - "gājējs tāpat aizies", tā ka labāk meklē attiecībās to pozitīvo, ko vari izbaudīt, nevis vaktē katru iespējamo šķiršanās mirkli (kurš, visticamāk, nemaz netuvojas) ;-) Tici man, es šīs situācijas ļoooti labi saprotu, un tur tiešām šādos gadījumos ir jāiegulda darbs ar sevi - ar savu domāšanu, pašvērtējumu, attieksmi :-)