Skaidri zinu faktu, ka manā galā dažus gadus atpakaļ (pēdējā laikā nav manīts, bet varbūt joprojām) kārtības sargi mīlēja savākt iereibušus (tiešām iereibušus, ne tikai pārdzērušos) cilvēkus, kuri gāja pa ielu, aizveda uz piepilsētas mežu, atņēma visu un atstāja. Tādēļ par šo es nemaz nebrīnos.
To ka liela dala LV mentu ir korumpēti mēsli domāju zina visi. Riebjas tās pabiras kas tēlo no sevis baigos varonus jo ir veste mugurā. Bet šajā gadijumā es domāju nav tikai melns un balts.
Rakstu nelasiju, par policistu " esmu kruts, jo esmu ments" nebrinos - tikusi pie zetona un nu sajutusies varoni. Tadus vajag bargi sodit.
Pati esmu redzejusi kaa policists par gulosu dzeraju nirgajas. Pretigi. Vilkt kameru un filmet tadus.
Iespējams,ka cietušais arī izrunājās,bet tas nedod tiesības izrīkoties tā,kā aprakstījis puisis.
Šis atgādina labu filmu balstītu uz patiesiem notikumiem, ko nesen rādīja pa LTV1: https://www.youtube.com/watch?v=ceVVVils8z4
Nestāstīšu sižetu, ja, nu, kāda izdomā noskatīties, taču pati biju šokā par policistu necilvēcīgo izturēšanos pret nevainīgiem cilvēkiem un visatļautību, kas, viņuprāt, nāk roku rokā ar policista žetonu.
Tagad ir modē, provocēt gan klubu apsargus, gan policistus un pēc tam tēlot nevainīgu aitiņu.
Vēl var piepušķot klāt ka kameras tika apzināti izslēgtas un liecinieki nopirkti.
es arī zinu gadījumu, kad piedzērušos puisi mājās atveda menti, bet ar pilnībā izslaucītu maku. domāju, ka īsts zaglis nozagtu maku atpakaļ kabatā nestumtu. un vēl- reiz izsaucu mentus, kad uz ielas gulēja vīrietis, blakus viņam sunītis, kurš neatkāpās ne soli no saimnieka. atbrauc divi gaiļi un viens no viņiem iesita sunim. nu wtf? ko tad dzīvnieks izdarījis?
atbrauc divi gaiļi un viens no viņiem iesita sunim
Šausmas, tādus izdzimteņus vajag nofilmēt un ierakstus nodot Bez Tabu, jo policijā diez vai kāds ko izmeklēs, it sevišķi pret savējiem. Par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem cilvēkus vajadzētu spīdzināt un mocīt, lai izjūt, kā tas ir. (e)
Gan jā, gan nē. Ir visādi policisti un es arī esmu sastapusies ar tādiem, kuri tev atņems maku , iesitīs, paraus aiz matiem, un ar tekstu- esmu policists un varu, ko tad tu padarīsi, piezvanīsi policijai un aiziet smiedamies. Tikai reti man ir bijis tā, ka policija palīdz nevis sapi* visu vēl vairāk!