Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Briesmīgā policija?

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Vakar un šodien aktīvi faceboookā klejo šis vīrieša stāsts:
http://apollo.tvnet.lv/zinas/tu-kropli-brauksi-uz-iecirkni-matisa-iela-virietis-dalas-sokejosa-pieredze-ar-policiju/717488?utm_source=facebook&utm_campaign=admin_news&utm_medium=like_button
Ko jūs par to domājat? Vai kas tāds bija iespējams? Kurš melo? (t)
Nē, es negribu kurināt naidu, vnk lasot liekas, ka slima suņa murgi, bet no otras puses gribās teikt, ka nebrīnītos, ja tā būtu patiesība!
11.01.2016 17:39 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
vnk lasot liekas, ka slima suņa murgi

+++ man tas pats. Varbūt rakstības stils vainīgs, bet man vispār nav ticamības moments nevienā mirklī..
11.01.2016 17:41 |

Reitings 1852
Reģ: 21.02.2010
es nezinu, man liekas,ka no plika gaisa neko tadu nevar izdomaat un ticu,ka ta var notikt. Protams, skaidri redzams,ka pamatigi piepuskots.
11.01.2016 17:48 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Šauj man' nost, bet neticu. Neticu, ka stāsta varonis tāds balts un pūkains vienkārši ne par ko šādi iespaidots. Neticu, ka viņš nevienu sliktu vārdu policistiem nepateica un rāmi ļāvās apcietināties. Patiesība ir kaut kur pa vidu.
11.01.2016 17:50 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
vnk lasot liekas, ka slima suņa murgi

Piekrītu. Man pat pietika pacietības palasīt komentārus - tur bija viena sieviete, kas kaut ko stāstīja, kā čalis jau iepriekš nesmuki uzvedies un tā arī nav samaksājis viņai kompensāciju par nodarīto.
Kaut ko līdz galam nestāsta. Esmu gandrīz pārliecināta, ka pats ziepes sataisījis.
11.01.2016 17:51 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10578
Reģ: 29.01.2009
Neiespējami izlasīt visu postu, jo pavirši pasniegta informācija (ievērojot publicitāti, vajadzēja pasniegt īsāk un konkrētāk).
Puika nemeklē situācijas risinājumu, bet atbalstu savām muļķībām.
Par to, kuram taisnība, nevar spriest, jo tas ir tikai vienas puses stāsts, kurš pasteidzies nomelnot (sev vien zināmu iemeslu dēļ).
11.01.2016 17:58 |

Reitings 965
Reģ: 14.08.2015
O, es jau gaidīju šo diskusiju šeit.
Es domāju, ka patiesība ir kaut kur pa vidu. Tas čalis, kurš to postu FB palaida tāds diezgan shady. Tās naudas summas esamība vēl japierāda, un es nebrīnītos, ja čalis būtu nopietnā reibumā. Par to rada aizdomas tas, ka stāsta sākumā čalis būtībā pilnīgi lieki stāsta, ka iepriekšējā dienā ar draugiem iedzeris atzīmējot savu dzimšanas dienu, bet ballīte esot bijusi mierīga. Mans minejums - džeks pārdzērās, naudu kaut kur pakāsa, neadekvāti uzvedās, tapēc nonāca busiņā. Nešaubos gan, ka policisti arī te nav pilnīgi balti, bet tiešām saubos, ka viņam mutē un acīs ir pūsta piparu gāze. Čalis, izskatās, absolūts nelaimes putns, neko nav izdarījis, ne pie kā nav vainīgs... Nu, nezinu.
11.01.2016 18:07 |

Reitings 957
Reģ: 15.11.2015
Ja arī vīrietis ir nesmuki uzvedies, šāda uzvesība, pat ja piepušķota, no likumsargiem nav pieļaujama.
Esmu redzējusi, kā policisti sper ar kājām stipri iedzērušam vīrietim, kurš jau ir atslēdzies. Vienkārši spēra un lamāja un lad teicu, lai tā nedara, nosauca vēl mani nesmukos vārdos. Nebrīnos ne par ko.
11.01.2016 18:08 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Neticu nevienam vina vardam!!!
Un paipuisiitis iegaja Fenkjii sampi iedzert???? Noooteikti.

Pielauju, ka polichi nedaudz palaida rokas, bet pamata vins noteikti nevr pardzivot, ka tika savaakts.
11.01.2016 18:17 |

Reitings 176
Reģ: 05.01.2016
Devos ārā, paspēju pāriet ceļu un pie manis piestāja Valsts Policija. No mašīnas izkāpj četri policijas darbinieki, neko nepaskaidrojot, ar varu mani sāk vilkt mašīnā, sapūš ar gāzi visas acis. Iestājas trīs stundu aklums un šoks.

Liekas, ka skatos kādu amerikāņu bojeviku, FBI ļoti veikli un profesionāli nolaupa cilvēku, kurš noteikti ir atkodis kādu valsts netīro shēmu.
«Tūdaļ tika apturēts policijas transports, durvis atveras, telefons tiek izrauts no rokām un pārlauzts uz pusēm, pārlauzta tiek arī baterija

Iemesls, kādēļ atgriezties pie vecās, labās Nokia. Tā nekad nepievils.

Kaut ko līdz galam nestāsta. Esmu gandrīz pārliecināta, ka pats ziepes sataisījis.

Radās iespaids, ka kāds pasaku teicējs. Nē, nu var jau būt, ka kaut kas ir taisnība, uz kuras tika uzbūvēts šis stāsts. Katrā ziņā, iecirkņos ir video novērošanas kameras, ir liecinieki, tāpēc patiesība drīz nāks gaismā.
11.01.2016 18:20 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Vai tad azartspēļu vietās nav kameras un darbinieki? lai pārbaudītu, kādā stāvoklī šis bijis un sistēma noteikti uzrāda laimestu summas. Neesmu puiša pusē, bet noteikti neesmu arī VP pusē, jo tā ir viena korumpēta, netaisnīga un pretīga padarīšana šajā valstī!
11.01.2016 18:21 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Tā var būt , ja viņi ir pārliecināti , ka esi cita persona .....
Kas ar mentiem nav kasījies nevar pat iedomāties kā var būt ....
11.01.2016 18:22 |

Reitings 395
Reģ: 11.01.2016
Ticu ka tas ir iespējams, bet šis stāsts izklausās izdomāts.
11.01.2016 18:23 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
es ar esmu redzejusi ka sper un vienam pazinam cik stastits degunu salauza kaut sia mierigi alinu dzera...tai pasa youtube ari ir isti klipi kur policiha izturas brutali bet tiek nofilmeti,tiesa arpus lv robezam
11.01.2016 18:23 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Tas čalis, kurš to postu FB palaida tāds diezgan shady

:( nu nevar vainot cilvēku, ka šis izskatās shady. Tieši pret tādiem visbiežāk tā izturās, jo viņi pēc skata visticamāk arī varētu izdarīt visādus šos sīkos huligānismus, utt. Kurš tad ticētu šādā gadījumā - vairāk VP vai personai? Te arī ir redzams uzreiz pēc vairākuma viedokļa - puisim netic lielākais vairākums.

Gaidīšu šī stāsta atrisinājumu.
11.01.2016 18:24 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Ticu vai neticu mani tas pagaidām neskar. Bet agrāk nebija tāds facebook, kur cilvēki varēja kaut ko nelāgi piedzīvoto pastāstīt un brīdināt citus. Un ļoti patīk, ka ir cilvēki, kas liek gan labo un arī slikto. Un vēlētos, ka vēl vairāk cilvēku dalītos ar negatīvo pieredzi, ir jāliek ļoti daudziem gudrajiem ierēdņiem saprast, ka viņi sāk pārspīlēt un šaut par strīpu ar savu dienesta stāvokli. Ļoti daudzi domā, ka var darīt ko vēlas.
11.01.2016 18:26 |

Reitings 957
Reģ: 15.11.2015
Pat ja ir izdomāts, man interesē, kam jādaras cilvēka galvā, lai pa jokam izgudrotu tādu bezpriģēli ar personu vardiem un uzvārdiem, zinot, ka par to var piespriest pantu, ja izrādīsies meli. :D un pat ja tā ir bijis, VP roka roku mazgā, visu var arī smuki noslēpt un noklusēt.
11.01.2016 18:26 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
es personīgi esmu saskārusies ar policijas patvaļu kur mans viedoklis tiek ignorēts , protokolā tiek kaut kas samurgots , pusi no manis teiktā vienkārši nepieraksta un kad asakos parakstīt , jo tam nepiekrītu , tad man paziņo , ka tas nekas man taču ir veselas 0.7 promiles , kas nozīmē , ka es neesmu spējīga sauli no mēness atšķirt :D
11.01.2016 18:30 |

Reitings 176
Reģ: 05.01.2016
Esmu redzējusi, kā policisti sper ar kājām stipri iedzērušam vīrietim, kurš jau ir atslēdzies. Vienkārši spēra un lamāja un lad teicu, lai tā nedara, nosauca vēl mani nesmukos vārdos. Nebrīnos ne par ko.

Policijas darbiniekam, pildot dienesta pienākumus, ir tiesības lietot fizisku spēku, speciālos cīņas paņēmienus, speciālos līdzekļus (ķīmiskās vielas, priekšmetus vai mehānismus, kas paredzēti pašaizsardzībai vai sabiedriskās kārtības un drošības garantēšanai, bet nav ieroči)

Cilvēkam ir tiesības uz ekspertīzi, kas nosaka miesas bojājumu raksturu un smagumu, pēc tam rakstīt iesniegumu, ka ir bijusi vardarbība, ne speciāls cīņas paņēmiens.
11.01.2016 18:31 |

Reitings 965
Reģ: 14.08.2015
Lex, es taču nerunaju par izskatu/finansiālo stāvokli. Viņš vienkārši rada aizdomas jau tīri redzot virtuālā vidē. Ko Tu domātu par cilveku, kuram soc portālos ir bildes ar ieročiem? Nu, sorry, pats jau viņš par sevi tādu iespaidu rada, un tas ir mans personīgais viedoklis, kurš nemainīsies, kamēr nebūs pierādīt pretējais. Pats viņš so uzsāka. Ļoti ceru, ka viss process būs maksimāli publisks. Šī varētu būt lieta, kurā abās pusēs atrod vainīgos, un attiecīgi arī soda. Vismaz es ceru, ka atradīs visus vainīgos un visus arī sodīs.
11.01.2016 18:31 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Ja kaut daļa no tā stāsta ir taisnība, tas nav normāli un policistus vajag sodīt. Diemžēl daudziem cilvēkiem varas apziņa ātri sakāpj galvā un rada ilūziju, ka var darīt, ko grib.
Ja arī tas čalis nebija balts un pūkains, aprakstītā rīcība nav ar to nekādā veidā attaisnojama.
11.01.2016 18:33 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits