Viens no tiem ir skatīšanās telefonā, kamēr braucu. Labojos un pēdējā laikā to daru tikai, ja ir sastrēgums vai ir luksoforā sarkanā gaisma. Zinu, cik tas ir bīstami un nepareizi, taču grūti izskaust šo netikumu. Pat ja neviens nav zvanījis vai rakstījis, vienkārši vienai braucot paliek garlaicīgi, un tad sāku kaut ko skatīties telefonā.
Pirms studiju sākšanās vai sākot strādāt, izpētu pilnīgi visu profilus sociālajos tīklos, par pasniedzējiem esmu atradusi visu informāciju - kāda izglītība, kur dzīvo utt., un tad ir tie neveikli mirkļi lekcijās, kad tu sāc to visu nejauši stāstīt un visi tā dīvaini sāk skatīties uz tevi. :-D It kā jau tas neko nedod, bet tad tāda drošības sajūta, ka zinu, ar kādiem cilvēkiem būs jātiekas...
Pirms jātiekas ar kādu sen neredzētu cilvēku vai kādu, pret kuru liela cieņa, vienmēr izdomāju kāda būs saruna, ko es teikšu, ko otrs cilvēks teiks, kādas būs emocijas. Bet parasti labi ja 5% no tā īstenojas. Un tad domāju - priekš kam es visu ko sadomājos, jo tā pat vai nu aizmirsīšu ko biju iecerējusi teikt vai arī iepriekš nodomāto tajā brīdi šķiet stulbi teikt.
Ja runā par to, kas citos kaitina, tad tā noteikti ir čāpstināšana. Vienkārši gribas ar kaut ko mest vai aiziet un aizvērt tam cilvēkam to muti ciet. (e) Ja zinu, ka ir tādi cilvēki, tad cenšos izvairīties ieturēt maltīti kopā ar viņiem vai arī ēdot nolieku roku uz galda un aizspiežu ausi ciet...