Ja nedomā par modeles karjeru, tad labāk ir nedaudz uzdzīt svaru. Tas nenozīmē rīt fast food, bet drīzāk piekopt kaut kādas sporta aktivitātes, lai uzaudzētu muskuļu masu.
Ja tev nav ešanas traucējumu, neklausies nevienu un mīli sevi
Ja vien tīšuprāt nebadojies, ēd visu, ko vēlies un jūties labi, tad nav pamata uztraukumam. Arī es 19 gados varēju ēst ko vien gribēju, taču nekad nesvēru vairāk par 46-47 kilogramiem. Tagad, 25 gados, esmu sasniegusi līdz šim augstāko ciparu svaros - 55kg uz augumu 1,66m. Apaļa neizskatos, taču mazu riepu no vēdera labprāt dabūtu nost. Tiesa gan, man ir skaidrs no kā esmu uzņēmusi svaru, tāpēc, ja beigtu katru vakaru niekoties ar alu vai čipsiem, atgūtu formu. :D
Ja labi jūties, tad tas ari ir tavs ideālais svars. Neklausies visos tajos cilvēkos, kuri saka, ak šausmas cik tu kaulaina, vajag ēst, tevi nebaro?! Besi šis viss man. Esmu jau nez cik reizes to atklausījusies. Jā esmu ļoti tieva, nu ko lai dara, nevaru nekādi uzrīt un sportā ari tie muskulīsi uzaug, svars bišku palielinās, bet izskatos tik un tā ļoti tieva. Mazliet uzdzina dusmu :D
Esmu 173cm un sveru ~46kg...laikam nekad savā dzīvē neesmu svērusi atbilstoši savam augumam :D ja nu vienīgi kaut kādā pārejas posmā, kad uz vienu pārbaudi nejauši sakrita skaitļi skolas medmāsas tabulā :-D
Mani arī sadusmo cilvēki, kas šausminās cik es tieva un vai es vispār ēdu :-D Man ir 170 cm un 50 kg un jūtos ļoti labi. Nevarētu uzbaroties pat, ja gribētu.
Teikšu tā - izklausās tie 48 baigi maz. Bet, ja pati uzskati, ka izskaties labi. Kur ir problēma? ciparā?
Varbūt Tev maza muskuļu masa? Jo kā labi zinām tauciņi sver mazāk kā muskuļi. Uzsāc kārtīgas sportiskās aktivitātes un tiksi pie muskuļu masas - pieaugs arī svars, īpaši nepalielinoties apmēriem..
Man arī liekas bišķi pamaz svarta uz 1.8m. Noteikti mēģinātu pieņemties svarā, jo manuprāt pašlaik varētu izskatīties kaulaini un plakani. Uz savu 1.73 sveru 60kg. Vienu brīdi svēru 56kg, tad nu gan izskatījās neveselīgi, seja iekritusi.
Nu pēc skaitļiem daudz par maz, bet nevar zināt kā tieši izskaties. Ja ir tikai kauli un āda un tas neapmierina, tad sāc sportot, būsi smuki slaida, bet parādīsies smuks muskuļu reljefs :)