Dārgo brendu kopijas

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
ieklīdu andele mandele mājaslapā somu sadaļā, skatos tur pārdod Lv, YSL, Dolce Gabbana replikas. tātad kādas tās pērk un valkā, bet vai nav neērti? var taču nopirkt parastu somu kas nav feiks. skaidrs, ka mums Latvijā somas par 4000 reti kura var atļauties.
09.01.2016 18:45 |

Reitings 235
Reģ: 21.02.2015
Džekiem laikam vieglāk - ja pērk somu, tā noteikti nav rozā, bet parasti tuvu dabīgiem toņiem, mazāk apstrādāta, nav impregnēta, tādēļ diezgan viegli atšķirt dabīgu ādu no sintētikas. Dabīgu ādu nav iespējams noviltot tik labi, lai neatšķirtu, lai kā censtos, un viltojumus no dārgiem materiāliem nav īsti izdevīgi ražot, sanāk ne pārāk pievilcīga cena.
10.01.2016 17:37 |

Reitings 618
Reģ: 05.04.2012
Nesaprotu, kur ir problēma? Ko es gribu to es nēsāju, pērku, tāpat kā citas sievietes.
Tik pat labi vecais stāsts par Converse kedām. Dārgs tas nav, bet brends ir. Maksā aptuveni 50-70 EUR. Bet citas sūta tajā pašā Aliexpress u.c. un nēsā un nonēsājas tāpa kā brenda apavi, kas pirkti Sportland vai citos veikalos. Ja es kādreiz tādas gribēšu, tad, iespējams, ka pasūtīšu tur, jo par vienu cenu man sanāk vismaz 2 pāri. Man nav svarīgi vai citai ir īstā MK soma vai nav. Murgs :-D
tātad kādas tās pērk un valkā, bet vai nav neērti?
roku vai kāju spiež? :-D
11.01.2016 12:44 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
1/2 no jūsu noauktajiem brendiem es nemaz nezinu , tākā , ja man soma iepatiktos , es to nopirktu tad pat nenojaustu , ka kādai acīs durās mana fake soma :D :D
11.01.2016 12:51 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
NORBLA :D :D
piedod, NordicBelle, bet par šito balsī sasmējos :D
11.01.2016 12:51 |

Reitings 235
Iespējams, kā kuram, bet man, piemēram, ar neīstām kedām ir bijis tā, ka tas audums pie zoles saplīst jau pirmajās dienās. Tad vēl izmēri galīgi nav tie, neērti, materiāls neelpo, svīst pēdas, veidojas tulznas, sāp kājas utt. Nav jēgas pirkt viltojumu izmešanai. Nav jau gluži bez maksas - maksā pusi no oriģinālām. Ja es īstās kedas nēsāju vismaz 3 gadus, bet viltojumu max mēnesi, sanāk oriģinālās gadā maksā 35€, viltojums maksā 360€. Baigais ietaupījums :-D Nēnu soma jau nekas, visas parpalas tik zemē :-D
11.01.2016 15:58 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Par tām kedām jau arī ir kā ir. Nevajag pirkt pilnīgi super puper orģinālos ražojumus arī, bet tomēr vienkārši nopirkt veikala ražojumus ar garantīju, tad arī nebūs tāda bēda ka pēc mēneša saplīst un ja arī saplīst, tad ir garantija.

Protams ja nopērk kedas tirgū(kādreiz tādas bija vismaz) pa 3-5 Ls, tad nav ko brīnīties ka pēc nepilna mēneša saplīst, bet kad nopirku kedas normālā tirdzniecības centrā laikam par nieka 15 Ls uz atlaidi + gada garantīju tad arī svēti to gadu kārtīgi nostaigāju bez problēmām.
11.01.2016 16:05 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Bāc...nu šis jau pēc manas kolēģes izklausās, kura šokējās, ka es nebrendīgo somu Zappingā nopirku...dabīgās ādas pa 90EUR :D kā man neesot žēl par bezbrenda mantu tik dārgu naudu maksāt :-D
Reāli dīvaini cilvēki... kāda starpība vai tā ir dabīgā āda, kurai virsū rakstīts Prada vai Zapping :D savu funkciju tāpat pilda un man patīk :-P
11.01.2016 16:10 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Es Turcijā nopirktu convers kedas, neticami , bet man nokalpoja labāk nekā sportlandā pirktās .... :D
11.01.2016 16:16 |

Reitings 235
Man nav baigās uzticības Latvijas veikaliem. Šis reģions piegādātājiem saucas Krievija/Austrumeiropa, kas var nozīmēt zemākas kvalitātes preci. Par laimi, pēdējā laikā to arvien mazāk novēroju, bet būt tas ir. Kad savulaik pasūtīju izejmateriālus darbam no Latvijas piegādātājiem, nāca trausla, toksiska, smirdīga plastmasa (liekas, ka iekšā iekausēti kaut kādi izdedži, samalti deguši atkritumi, bet tā kā viss melns, neredz). Vēl ir saglabājušies paraugi. No Vācijas par zemāku cenu perfekts, biezs, glancēts, inerts polipropilēns, nekādas miņas no smakas.
11.01.2016 17:04 |

10 gadi
Reitings 3122
Neatbalstu fake lietas. Ja nevar atljauties, tad nav arii jaaizliekaas par to, kas neesi. Prada un Chanel nevaru atljauties, bet MK gan aksesuaari man gan ir iecieniiti. Un varu teikt godiigi- ir taas naudas veerti. Man ir 3 MK somas - viena 4 gadus veca, viena 2 un peedeejo nopirku pirms paaris nedeeljaam. Arii gadus vecas somas veel joprojaam ir valkaajamas un nekaadu lielu defektu vinjaam nav pat peec kaartiigas valkaasanas dien dienaa.
11.01.2016 17:21 |

10 gadi
Reitings 3122
Aciimredzot, man nesagaadaa nekaadas probleemas staigaat arii ar pagaajusaas sezonas modeljiem.
11.01.2016 17:22 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Par tām kedām jau arī ir kā ir. Nevajag pirkt pilnīgi super puper orģinālos ražojumus arī, bet tomēr vienkārši nopirkt veikala ražojumus ar garantīju, tad arī nebūs tāda bēda ka pēc mēneša saplīst un ja arī saplīst, tad ir garantija.

Nu, neredzu starpību starp veikala kedām par 9 EUR, kas saplīsīs gan jau pēc mēneša, diviem, max sezonas un Ali sūtītām. Man arī no Ali ir a la Converse, kalpo jau vairākas sezonas, i veļas mašīnā mazgātas, un kas tik nē.

Un vispār šoreiz piekrītu teikai :D

Ok, es saprotu, kāpēc katra izvēlas pirkt/nepirkt fake, bet smīnēt par citām, kuras tāpat nenojauš un kurām, iespējams, pie kājas, tiešām ir smieklīgi. Tas man atgādina vienu džeku, kas gribēja ierekt par mazpilsētas klubu, izlēma parādīt to savai cacai draudzenei, kā "pāķi" tusē.. Kamēr brauca, saplīsa mašīna un beigu beigās, tiekot uz klubu, pažēloja samaksāt 3 EUR par ieeju. Morāle: nav ko smiņķāt par citiem, labāk uz sevi paskatīties
11.01.2016 17:58 |

Reitings 395
Reģ: 11.01.2016
Dažreiz ir vērts samaksāt vairāk un nopirkt lietu kas kalpos ilgāk. Bet tādi brendi kā LV vai Gucci un pārējie ir palielam tikai vārds, bet kvalitāte tāda pati kā "vidusmēra" brendiem.
11.01.2016 18:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!