vecmeitas dzīve

Reitings 75
Reģ: 08.01.2016
Daudz apspēlēta tēma par vecpuiša dzīvi, bet kā ar vecmeitām?

Man tūlīt būs 25 gadi, esmu saderināta, vīrietis ideāls. Bet visu laiku nepamet doma, ka gribu šķirties, atkal dzīvot viena. Vienam būt tomēr dod daudz brīvības. Vari darīt ko un kad vien vēlies. Piemēram, es pēc darba labprāt visu vakaru lasītu, brīvdienās 24/7 rakstītu (rakstu dažādiem portāliem esejas kā freelancere). Man šīs lietas ir ļoti svarīgas. Bet kopš esmu šajās attiecībās, man nekam no tā nav laika. Pus gada laikā varu izdarīt aptuveni tik daudz, cik agrāk 2-4 nedēļu laikā. Mani tas ļoti nospiež, ar katru dienu arvien vairāk.

Respektīvi, gribu šķirties. Un nezinu, vai jebkad gribu kaut ko nopietnu, ilgtermiņa ar kādu vīrieti. Ja viņš būs darbaholiķis, ideāli, jā, citādi - nē.

Ko domājat par vecmeitas dzīvi? Man ir draugi, vientuļa nekad jutusies neesmu. Bērnus nekad gribējusi neesmu. Bet vienmēr esmu gribējusi rakstīt.
08.01.2016 20:03 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
ak es reizēm tā aizdomājos, ka es gribētu būt viena , tad es noteikti būtu kaut kur Jamaikā vai Cubā vai varbūt Venecuēlā .... Man jau šķiet, ka zāle vienmēr ir zaļāka tur kur mūs nav ....
09.01.2016 00:08 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
apskaužu tās, kuras ir vienas.

Nav jaapskauzh tas, kura svienas, bet jaatrod sev piemerots partneris. Tads pats kaa tu, kuram vajag vairak laika sev nekaa attiecibaam. Mums ar viiru taa bija, varejam vakaros sedet katrs savaa istabaa un darit savas lietas - macities, lasit gramatas utt., bet tai pashaa laikaa varam stundaam norunaat par jebkadaam teemaam., protams berns visu maina. Tagad tadi vientuljie brizhi ir reti...
09.01.2016 00:31 |

Reitings 329
Reģ: 29.12.2012
es noteikti būtu kaut kur Jamaikā vai Cubā vai varbūt Venecuēlā .... Man jau šķiet, ka zāle vienmēr ir zaļāka tur kur mūs nav ....
Mūžīgā problēma. Man arī gribas būt visur vienlaicīgi, neko negribi palaist garām, bet saprotu, ka nav jau tie līdzekļi tā vienkārši visu pamest un braukt apceļot pasauli, redzēt visu skaisto. :'-(
09.01.2016 00:49 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Mūžīgā problēma. Man arī gribas būt visur vienlaicīgi, neko negribi palaist garām, bet saprotu, ka nav jau tie līdzekļi tā vienkārši visu pamest un braukt apceļot pasauli, redzēt visu skaisto.

ne gluži dēļ līdzekļiem , es vienkārši, esmu domājusi un varētu kaut ar stopiem braukt , pasi un 100 dolāriem kabatā , bet es neesmu tik traka , lai pamestu vīru , bērnu, savu dzīvokli , suni, kaķi, zirnekli .... Ja dzīvē būtu iekārtojies tā, ka man nekā no šī visa nebūtu , būtu pavisam savādāk ....
09.01.2016 01:05 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Jautājums kāpēc vispār iesaistījies attiecībās un teici jāvārdu? Vai tad sevi nepazini? Vai arī vnk negribējās atzīt, ka negribas attiecības?..
Iesaku klausīt sirdsbalsij un darīt kā pati vēlies, jo neko jau nedos tas, ka citām vajag attiecības un ģimeni.
Es negribētu būt viena, jo man ģimene (gan vecāki-brāļi-vecmāmiņa, gan es-vīrs-bērns) ir svarīgākās lietas.
09.01.2016 01:10 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Dzīve ir pietiekoši gara - vēl paspēsi mainīt savas domas, varbūt pat ne reizi vien. Padomā pati, kamēr tev ir 25 - šķiet, ka vienai būt ir ērti un forši, bet ļoti iespējams tā vairs nešķitīs, kad tev būs 55.

Domāju, attiecības, ģimenes dzīve un bērni ir kaut kas līdzīgs augstākai izglītībai. Pēc vidusskolas daudziem to negribas un arī paša procesa laikā vairākas reizes ienāk prātā doma, ka labāk to visu pamest un būt brīvam, bet toties cik labi, kad esi tomēr beigās ieguvis to augstāko izglītību un izgājis tam cauri! Būt vienam vienmēr ir vieglāk kā uzturēt un kopt attiecības ar kādu, un krietni vien vieglāk kā audzināt bērnus.
09.01.2016 02:10 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Ja attiecībās jūties nomocīta un nospiesta, tad nemokies, labāk diez vai paliks, tā nebrīvības sajūta tikai pieaugs. Nav īstais cilvēks Tev. Varbūt satiksi kādu, kura klātbūtne nebūs apgrūtinoša, ar kuru attiecības būs tādas kā vēlies, kaut vai tās tikšanās dažas reizes nedēļā. Nav nekā slikta tajā, ka patīk būt vienai, nevajag censties dzīvot pēc sabiedrības stereotipiem.
09.01.2016 11:24 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nav īstais, jā.

Ar tādu pašu vienpati/individualistu būs labi.
09.01.2016 11:36 |

Reitings 421
Reģ: 18.11.2015
wee gluži vai manas domas :D kas varētu būt intresantāks, braukt ar stopiem,par minimālu iztikšanas naudu !riktīgs peidzīvojums :D :D
09.01.2016 11:45 |

Reitings 382
Reģ: 24.02.2014
atdod savu virieti citam, un lasi gramatas! pfff...kur problema
09.01.2016 11:50 |

Reitings 90
Reģ: 28.03.2015
Jā, man arī rodas jautājums , kādēļ teici jā vārdu, ja reiz nemaz nevēlies ar viņu neko? Tā savā ziņā ir kā vīrieša vazāšana aiz deguna .
09.01.2016 11:50 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Zanjux it kā par sevi rakstīja, bet TIK ļoti par mani un to, ko domāju :)
09.01.2016 12:14 |

Reitings 664
Reģ: 31.03.2012
Nav svarīgi, ka apgalvo ka nākotnē gribēsi būt vienai vai tml. Tavas domas var mainīties jebkad un jebkurā laikā.
Svarīgi - ja gribi šķirties, tad šķiries. Labāk ātrāk, nekā vēlāk. Nemelo otram un nemelo sev.

Par vecmeitas dzīvi - man tas liekas vientuļi un nomācoši. Draugi visu mūžu nebūs blakus un kopā nenovecosiet. Tāpat viņi apprecēsies, kaut kad dzims bērni veidosies ģimenes un tu nebūsi viņu pirmajā plānā ar ko aiziet uz klubu.
09.01.2016 12:18 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Es domāju, ka precēties Tev noteikti nevajag. Iespējams, ka tiešām jāpārtrauc attiecības un jāpamēģina, kā tad tas īsti realitātē ir-būt bez attiecībām, varbūt tas tiešām ir tas, kas Tev vajadzīgs, der. Ne visiem ir jābūt attiecībās, jārada bērni. Un ieteiktu neklausīties visiem, kas saka, ka vēlāk nožēlosi, kā tad Tu tā-bez vīra un bērniem, Tev jau vairs nav 18. Muļķības! Visiem nav jābūt vienādiem un jādzīvo pēc viena standarta modelīša. Un nav jādomā, ka tiem, kam nav kā visiem, kaut kas trūkst.
Ja jūti, ka rakstīšana ir tas, kam tu vēlies pievērsties pilnībā, tad dari to. Ja arī izrādīsies, ka tomēr tā nav, neesi Tu nekāda ome, atradīsi citu vīrieti, izveidosi jaunas attiecības.
09.01.2016 12:33 |

Reitings 128
Reģ: 28.12.2015
Ko jūs tik traku darat, ka tev nepietiek laika saviem hobijiem? Es noteikti veltītu laiku savam hobijam, cik to vajadzētu. Tad skatītos, kas notiek attiecībās. Varam sadalīt kopīgi laiku vai ne. Noteikti neatteiktos no otrās pusītes ja ir abpusēja mīlestība. Tiesa, ja uzskati, ka nevēlies neko. Šķiries un atvēli savu brīnišķīgo vīrieti kādai, kas novērtēs viņa mīlestību un būs gatava veidot ģimeni. Pazīsu pāri, kur vīrietis ir gadus 6 vecāks par savu draudzeni. Grib bērnus, nopietni veidot ģimeni. No draudzēšanās pāriet uz ģimenes dzīvi. Viņa mācās, negrib bērnus. Negrib neko no tā ko viņš, vismaz pašlaik. Laikam attiecības ir uz izjukšanas robežas. Sākumā jau par to ir jārunā. Es ar savu runāju. Teicu ko vēlos un kad to vēlēšos, lai nav pārsteigumi. Abi izrunājām visu, sapratām, ka vēlamies abi vienu un to pašu. Turpinājām attiecības, jo zinājām - mums var sanākt.
09.01.2016 13:38 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es domāju, ka šoreiz problēma ir attiecībās, kas radījušas Tevī tik spēcīgas jūtas pret vienatni un vecmeitu būšanām :)

Kad pārtraucu pirmās attiecības, likās, ka dzīvot vienai ir ideāli! Jutos fantastiski.. tomēr ar laiku tā vienatne sāk nomākt..
Tagad, vairākus gadus citās attiecībās esot, ne mirkli nealkstu '' brīvības'' :)
09.01.2016 13:50 |

Reitings 467
Reģ: 24.08.2015
Cormeum- Nevisiem vienatne nomāks ar laiku. Un ir aprobežoti domāt ka vienmer pie gribesanas but vienam esot attiecibas ir vainigas attiecibas. Gruti saprast ka ir cilveki kuri visu muzu var justies labi bez tam attiecibam? Tadu isteniba pat ir loti daudz un es nesaubos ka tu ari vismaz paris tadus zini. ;-)

Un atkal piekritu KATRAM marissa vārdam ;-):-D
09.01.2016 14:00 |

Reitings 16391
Pozitīvais, es personīgi nepazīstu tādus vienus un harmoniskus cilvēkus (kuri saglabā savu harmoniju ilgstoši vieniem esot).. bet gan jau eksistē arī tādi :)
Manuprāt, attiecību jēga jau slēpjas tajā, ka pastāvīgi kopā ar konkrēto cilvēku jūties foršāk nekā vienatnē dzīvojot :)
09.01.2016 14:08 |

Reitings 467
Reģ: 24.08.2015
Cormeum- Nu slikti. Dēl tā ka pazīst tikai viena veida cilvēkus arī rodas šādi aprobežoti uzskati. Es gan tādus zinu. Laime neslēpjas attiecībās. Galvenais ir būt laimigam pasam ar sevi piekrīti? :-) jo ja nē tad arī attiecibas nekadu prieku nesniegs.
09.01.2016 14:13 |

Reitings 16391
Dēl tā ka pazīst tikai viena veida cilvēkus arī rodas šādi aprobežoti uzskati.
Galvenais jau, ka Tavējie uzskati ir tādi plaši un viedi :D :D
09.01.2016 14:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits