Ļoti vajag info par Kanāriju salām - gribu ceļot, tik nezinu uz kuru no salām :)

Reitings 581
Reģ: 29.01.2009
Sveikas visu zinošās :)
Noteikti ir kāda šo salu zinātāja, kas ir jau tur ceļojusi un var dot padomus/ieteikumus.
Janvāra beigās gribam ceļot (2 pieaugušie un divgadīgs bērns). Esam izlēmuši par Kanāriju salām, tikai nezinam uz kuru. Tenerife, Gran Canaria, Malaga, Lanzarote vai kādu citu? Uz kuru no salām ieteiktu ceļot, ja kompānijā ir arī bērns (nakts dzīve, klubiņi un tusiņi līdz ar to nebūs aktuāli). Neplānojam nekādas dikti aktīvas ekskusijas, bet gribētu arī kautko apskatīt, iespēju robežās ko var ar tik mazu bērnu (nezinu vai tādi tur ir bet kādu zoo, parku utt.). Kuras salas ieteiktu, lai nav tikai jāguļ pludmalē, lai pludmale ir piemērota bērnam, lai ir kādi apskates objekti. Un pie reizes arī varbūt ir ieteikumi foršām viesnīcām?
Un kā ir ar iekšējiem lidojumiem? Ja, piemēram, aizlidojam uz vienu salu, vai ar kādu tiešo reisu var pārlidot uz citu? Piemēram, nedēļu vienā un nedēļu citā padzīvot? :)
Priecāšos par jebkuru info, apskates objektiem, ieteikumiem, mašīnas īri u.c. lietiņām! (l)
08.01.2016 18:25 |

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Saule - siam parkaa manas maaasas 3gadnieks plunchaajaas pa baseinu. Vispaar tenerifee loti daudzi ir ar beerniem.
Tev varbuut piemeerotaaks buus aqualand
08.01.2016 19:56 |

10 gadi
Reitings 886
Lai vai kaa tur katram kalninjam ir klāt lineaals, kur beernam jaanostaajas un jaizmeera augums bet taa kaa tev ir divgadnieka tad es shjuukaatu ar vinju kopaa pa mazajiem
08.01.2016 19:59 |

Reitings 750
Reģ: 04.04.2014
Mums viss kopā ap 3000 EUR sanāca, tas ņemot vērā, ka lidojuma biļetes diezgan lētas bija. Ja vēl ņemtu dažādas ūdens atrakcijas, tad izmaksas būtu vēl lielākas.
08.01.2016 20:02 |

Reitings 581
Atradu par prāmjiem starp salām ;) Ielikšu te linku, ja nu vēl kādai nākotnē noder.
http://www.fredolsen.es/en
08.01.2016 20:28 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
saule, no salas uz salu pa léto ar prámjiem. esmu bijusi 3x Tenerifé, 1 x Gran Kanarijá, aprílí domáju Lanzaroti - daudz kas atkarígs no viesnícas, bet tá pilséta ká táda vislabák patika Las Americas Tenerifé.

já biju arí ekskursijá La Gomerá, nedélju tur tieshám nebús ko darít :D
08.01.2016 20:43 |

Reitings 581
Mis Take

Ja kopējais ceļojuma ilgums ir 2 nedēļas, vai labāk palikt visu laiku Tenerifē?
Vai arī mans plāns sākumā, piemēram, Gran canaria un tad ar prāmi uz Tenerifi -ir ok? Vai Gran Canaria vietā varbūt kādu citu salu?
08.01.2016 20:50 |

Reitings 581
Un tā prāmju lapa, ko ieliku ir īstā vai ir kāda labāka/lētāka?
08.01.2016 20:51 |

Reitings 979
Reģ: 03.01.2015
Cik izmaksā nedēļas atpūta Tenerifē 2+bērns? Kādas bija jūsu izmaksas?
Un kā lidojāt?
08.01.2016 20:51 |

Reitings 1010
Reģ: 07.02.2010
Ak Tenerife! Kā man tur patika!(l) Biju pagājušā gada februārī. 2 cilvēki, bez bērniem mums uz drusku vairāk kā 2 nedēļām sanāca 2000 eur. Bet mēs nedzīvojām viesnīcā. Īrējām no vietējās sievietes dzīvokli ar ko iepriekš bijām sazinājušies. Tas izmaksāja krietni lētāk nekā būtu ņēmuši viesnīcu. Dzīvojām Costa Adeje. Tas arī netālu no Playa de las America.

Sala ir tik kontrastaina, vienā salas pusē ir zaļš, mitrs, nemitīgs lietus, otrā pusē lietus 1% iespējamības gadā. Un tie kalni...Masca laikam visvairāk palikusi atmiņā, kā iespaidīga vieta! Un, protams, visi Loro, Siam.. parki. Latviešu valodu arī var dzirdēt tur bieži. Pat mašīnu īrējām no viena latvieša, kurš nu jau tur pārvācies uz dzīvi un izveidojis savu biznesu. Tā kā mums ar valodām pašvaki, tad tas bija ideāls variants. :-D
08.01.2016 22:26 |

Reitings 15
Reģ: 20.12.2015
Pati neesmu bijusi, bet krusttēvs bija Tenerifē. Dzirdēju tikai pozitīvas atsauksmes un redzēju fantastiskas bildes. :-)
08.01.2016 22:40 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
es laikam izvélétos palikt abas nedéljas Tenerifé, un nákamo celjojumu plánot uz Gran Kanariju, citas salas laikam aktívai atpútai nav gluzhi piemérotas- ísti nav ko darít. Lanzaroté plánoju nedélju pavadít labá viesnícá pie baseina

Tenerifé ar divgadnieku siam parku neiesakul, tá bús naudas izsvieshana, ja jums bús kur atstát bérnu, uz siam parku ieteiktu iet divatá, jo bérns par mazu. man siam parks loti patika, bet divgadnieks tam par mazu, un visu laiku tur pavadít bérnu pirátu pilsétinjá, nez vai patiks vecákiem, tad labák Aqualand - tur man likás ka ir vairak tieshi maziem bérniem paredzétu atrakciju + delfíni

bet delfíniem - labák Loro parks, tur superígi un divgadniekam patiks.

protams ir visádi vél pértikju parki, kamielju parki, kas bérnam bús interesanti. pie viesnicas izvéles paskaties, ko piedává bérniem, un varbút lai ir apsildámi vismaz bérnu baseini, jo údens baseinos var nebút ljoti silts janvárí.
08.01.2016 23:25 |

10 gadi
Reitings 886
Es neredzu problēmu ar beernu iet uz siam parku. Es tur biju ar savu māsu un vinas dēlu(3gadi) , izpriecaajaas gan mazais , gan Mees abas divas Jo Mees braukaajaamies uz mainjaam.
Vieniigais kas man tur nepatika- saaljais uudens.
Es tur biju 4nedēlas un nesēdējām uz vietas. Pēc 20 dienām pārcēlāmies uz citu pilsētinu.
Ja ir baigi karsti seko liidzi mazajam Jo vinjsh tieshi apdega akva parkaa, Mees jau gribeejaas braukt maajaas . Vinjam seja bij krevelees, bet nu tieshaam bij loti loti karsti, ka man pat vienaa dienaa tad kad bij +38 jutos auksti, Jo bij temperatūra. Es loti stipri tur saulojos , Jo beigās bij baigi daudz laika. Manuprāt tur pietiek ar 12 dienām lai kārtīgi sajustu tenerifi.
Tur pārsvarā visas viesnīcas ir ar apartamentiem- virtuvi.
Mees pashas taisiijaam sev eest , netaisiijaam deelj naudas taupu shamans bet gan taadeelj ka nemaz taa īsti eest tur neprasiijaas.
09.01.2016 00:38 |

Reitings 326
Reģ: 11.01.2015
Tenerife, playa de las americas, loro parks, siam parks, vulkāns - bija SUPER! noteikti atgriezties vel un vel.. Februāra vidus, laiks bija perfekts.
09.01.2016 00:43 |

Reitings 4298
Es jau pagājušā gada vasarā sāku plānot ceļojumu uz Tenerifi šī gada martā, bet godīgi sakot, esmu nedaudz iepauzējusi, jo ir bail. Vai Tenerifē šobrīd viss ir mierīgi - tur ir droši doties?
Katrā ziņā šobrīd vēl ļoti svārstos. Ja lidotu, tad vismaz noteikti ne caur Londonu vai Briseli.
09.01.2016 09:46 |

Reitings 581
Kā ir ar iepirkšanos Gran Canaria? Ir lētāk kā pie mums? Interesē tieši drēbes/apavi. Ko labu tur var iegādāties?
22.01.2016 18:48 |

Reitings 4298
Meitenes, vai ir kādas svaigākas atsauksmes par Tenerifi?
Vai kāda no jums ir mēģinājusi arī izbraucienus ar ūdensmočiem, lidojumu ar paraplānu virs ūdens, niršanu utt.?
Nesanāk man īsti atrast - vai braukšana tur ir pa labo vai kreiso ceļa pusi un, vai ir izdevīgi, esot uz salas, nomāt auto uz 10 dienām? Vai pie pludmalēm un apskates objektiem ir maksas stāvvietas?
06.10.2016 09:15 |

Reitings 4298
Vēl jautājums - cik saprotu, tiešos lidojumus piedāvā tikai tūrfirmas. Bet vai var tūrfirmā nopirkt tikai lidojumu, bet visu pārējo meklēt un kombinēt pats? Vai arī tikai lidojums komplektā ar viesnīcu (un varbūt vēl kaut ko)?
06.10.2016 09:21 |

Reitings 109
Reģ: 19.07.2016
freya Es pagājušogad lidoju ar tūrfirmu, būtībā no tūrfirmas nopirkām lidojumu+viesnīcu+transfēru. Viesnīcu varējām izvēlēties no pāris piedāvātajām. Tūrfirma toriez iedeva arī kaut kādu it kā atlaidi, paskatījāmies, ka mums ar tūrfirmu sanāk izdevīgāk, nekā pašiem lidot un maksāt par viesnīcu. Tūrfirma arī piedāvāja gidu un ekskursijas, kuras nebija obligātas, līdz ar to neņēmām. Paši noīrējām mašīnu un apbraukājām salu. Manuprāt, nav slikts variants. :-)
06.10.2016 09:44 |

Reitings 109
Reģ: 19.07.2016
Ak jā, es ar ūdensmočiem neiesaku braukt. Varbūt mums vienkārši patrāpījās "interesants" instruktors. Ūdensmoču piedāvājumā bija norādīts, ka viņš sniegs arī gida pakalpojumus, t.i. pastāstīs, kādas klintis u.c. redzam. Tātad instruktors nerunāja angliski vispār, līdz ar to gida un instruktora, var teikt, ka nebija. Apmācība bija uz lapiņas norādīta shēma, cik tālu no citiem močiem jābrauc, un kā piedarbināt moci. Viss. Instruktors uzleca uz moča un mauca prom, vicinot ar roku, lai braucam līdzi. Viņš brauca uz 80 -90 km/h, aicinot mūs braukt tikpat ātri, kas iesācējiem, manuprāt, nav īsti piemērots ātrums. Protams, mēs pārējie braucēji atpalikām no "instruktora". Viļņi lieli, braukt grūti (tādā ātrumā), un instruktors visu laiku kliedz, lai braucam ātrāk. :-D Ja patīk asas izjūtas, vai arī ja tiešām izdodas dabūt normālu instruktoru, varētu būt forši. Bet mēs un vēl tie, kas bija uz pārējiem 3 ūdensmočiem, bijām laimīgi tikai tad, kad nokāpām. Vissliktāk iztērētie 150 eur dzīvē. :-D
Par tēmu, manuprāt, Tenerife ir ļoti piemērota ģimenēm ar bērniem, tur bija ļoooti daudzi ar maziem bērniem. Bērniem noteikti patiks Loro parks un arī Siam Parkā ir piemērotas atrakcijas arī maziem bērniņiem. :-)
06.10.2016 09:55 |

Reitings 4298
Nolo, paldies par informāciju. Mēs esam lieli ūdensmoču izbraucienu fani un ātrums parsati arī nav problēma. Bet nu jā, gribētos jau, lai tā tiešām ir kā guided tour, nevis vienkārši ātri izbraukšana, neko īsti nepaspējot apskatīt.
Jūs braucāt divatā uz viena moča, ja?
06.10.2016 10:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits