Ārā ir superīgsssssssssssssss laiciņš!!! Aukstmiņš labu labais
Vai ne! Man arī patīk :D Es šodien plānajā vilnas mētelī pat izbaudīju! :)
Raustos, ka vakarā kleitā neatsalst tam kam nevajadzētu, bet ir ļoti ok :)
Bet labrīt!
Plānā nostrādāt, pēc darba uz kočiku ar kolēģiem un pēc tam uz drauga jaunā gada ballīti.
Vel kaut kur pa vidam tam draugam jānopērk vārda dienas dāvana. Vispār 0 ideju.
šodien ārā neiešu.. ni,ni ni :D :D
ir tāds teiciens.. kurš grib redzēt Ēdenes dārzu, lai pieliek pincuku pie metāla staba8-)8-)8-)8-)
šodien to var darīt
Esmu darbā un šobrīd brokastoju Bounty :-D kafija jau tika izdzerta, kopā ar kolēģiem dedzinot eglītē svecītes pirms novākšanas :-) šorīt tik anormāli negribējās celties...modinātājs zvanīja 2x, bet tāpat gulēju līdz drauga modinātājam (s)
Šodien pēc darba plānā braukšanas nodarbība un pēc tam jau redzēs vai palikšu centrā vai braukšu mājās :-)
Brīvdienas būs mazliet citādākas, jo draugs nebūs Rīgā un man būs pašai sevi jāizklaidē :-P
Man gan šorīt mašīna nepieleca. Nācās gaidīt sabiedrisko, nosalu. Es saprotu, ja mašīna stāv ilgāku laiku mīnusos, bet pa vienu nakti...? Tad sanāk, ka pie lielākiem mīnusiem, man katru vakaru jāņem nost akumulators un jāstiepj mājās nakšņot? :D
Labrīt! Vakar man pat nelikās tik traki auksts. Esmu šokā par sevi, bet laikam jau pamazām pierod :D šodien vienalga negribas no mājas kustēt, bet nav variantu un uz treniņu ar gribas :D
sophie
ja nakts tik auksta kā šī, tad, jā, visvienkāršākais būs aķi iestiept siltumā
vai, ja pagalmā tai laikā ir daudz autiņu un pašai ir vadi, tad kādam var palūgt, lai piepīpē
Šodien no skapja izvilku vissiltākās drēbes un vissiltāko mēteli un, kā par brīnumu, nenosalu gandrīz nemaz :D
Sēžu ar tējas krūzi un cenšos īpaši nekustēties, jo šodien izklāpjot no gultas sāka sāpēt mugura un tagad sāpes ir pieņēmušās spēkā.. nevaru saprast - apsaldēju vai? :-/
Pēc darba jāieiet aptiekā, jānopērk piparu plāksteris un jāvārtās pa gultu. Šodienas slinkošanai vismaz ir iemesls :D
Es atceros savu pirmo mašīnīti un to, kā katru vakaru piebraucu pie mājas, izņēmu aķi un stiepu istabā. Nākamajā rītā stiepu laukā, liku mašīnā, izraku mašīnu no kupenas un braucu prom.:-D Skats pa miljonu!
Varbūt arī, ka tie mīnusi neliktos tik traki, ja es darbā varētu ierasties jebkādā paskatā :D bet nu diemžēl nevaru un stiept līdzi vēl pārvelkamās drēbes, arī negribas :-P
Mani šodien mīnusi nemaz netraucē, pat mazliet tīksmina - skatīties pa logu un ziemīgo skaistumu, debesis tik dzidras, saulīte spīd, bet es dzeru kafiju un strādāju. Burvīga piektdiena! (l) Vakarā domāju uz kino doties.
Es to biju domājusi kā - hā, hā, kas tad nu man tagad jānes aķītis uz mājām, baigais joks! Un cerēju, ka sarakstīsiet man kaudzi ar 21.gs. ieteikumiem, kā var pasargāt aķīti no sasalšanas, bet.... Nē. :D
es šorīt pamodos un man bija tiiiik skaists laiks aiz loga - sniegota pļava, saule, rozā debesis, tālumā kūpoši skursteņi.. uzreiz tāds uhhh! dienai, un aukstums arī netraucē (l) masīnu iedarbināju normāli, satuntulējos, viss cool. tagad tikai strīpas no cepures uz pieres jau kādu pusstundu nenoiet :D
Labrīt :-)
ārā vnk nenormālīgi auksti un darbā vispār tik 10 grādi silts,nezinu kā izdrebināties :'-(
Esmu viena no "laimīgajām" kam nepielea mašīna :-( būs pēc darba jāskrūvē aķīts ārā un jānes mājās.