Mājās ir lattelecom internets, lētākais dsl, man ir viņu jaunais rūteris, bet ja gribēju, lai no tā pa taisno nāk wfi, bija jāņem dārgāks i ternets+tv (interaktīvā). Man to nevajag, jo pie datora sēžu tikvien reti, ka tas krutais ātrums nav vajadzīgs. Lielākoties meita izmanto datoru, kur skatās yotube video un spēlē spēlītes inboxa u.t.t. Nopirku wfi rūteri, pievienoju pie lattelecom jaunā rūtera un izmantoju wfi neņemot dārgāku piedāvājumu. To arī lattelecom ieteica kā alternatīvu. Visā izmantoju telefonu. Pārlūkoju internetu, aplikācijas, maksāju rēķinus, skatos pat filmas. Mājās caur wfi, ārpus mājas internets telefona. Visu laiku biju LMT kliente. Izmantoju brīvību un neatkarību. Palietoju 6mēnešus, sapratu, ka tas ir padārgi. Internetu telefona izmantoju arī ārpus mājas. Man bija svarīgi, lai man pietiek datu apjoms, ko lietoju ārpus mājām. Ir pierasts, ka esmu sasniedzama watsapa, facebook messenger u.t.t visu laiku. Pasekoju līdz LMT rēķinā savam interneta apjomam. Ņēmu par pamatu to datu apjomu, ko patērēju tieši vasarā, jo tad mājās esmu dikti maz. Vidēji izlietoju vien kādus 3-4GB. Ar visu to, ka lietoju internetu padaudz. LMT nepiedāvāja citu izdevīgu iespēju internetam. Neatkarība bija tāpat izdevīgāk par to, ja atsevišķi pirku GB. Tā nu aizgāju nesen pie Tele2. Tagad gadu maksāšu 9eiro, kur ietilpst bezlimita zvani un sms, turpat tāpat kā brīvībai un 6GB internets mēnesī, ar ko man pilnīgi pietiek. Pēc gada maksāšu par to pašu nepilnus 13eur. Ietaupu apmēram 10eur. Varbūt nieks, bet patīkami.