nu forši tev , redz es ar savām ķermeņa aprisēm un augumu , nevaru pat par pilnu summu atrast , kas man derētu , kur nu vēl uz atlaidēm , ar apaviem ir stipri līdzīgi.
Nu es neuztveru ēdienu tikai tā lai kunģi piesistu , man patīk , lai apkārt ir smuka vide, ir oficiants neviss ēdnīcas rinda un ēdiens ir skaisti un baudami noformēts , ... man ir daudz draugu , visus redzu pa lielam reti, bet ciemojos samērā bieži... Man patīk gatavot , bet bieži ciemos dodos spontāni un tam nav laika .... bet es atceros diskusiju kur secinājām , ka izklaides ar 2l aliņu BMW ir foršas , es to gan atstāju nostaļģiskām atmiņām vasaras naktīs .....
nu es taxi izmantoju kā transporta līdzekli , tad varu atļauties ciemos braukt vieglākos apavos , ziemā bez cepures ( iedomājies tā bieži bojā frizūru , jo man ir mati līdz 1/2 mugurai ). Sanāk tu man piedāvā no Imantas uz centru , 2-3-4 naktī klumburēt ar dežūrtramvaju, un nākt cauri 1/2 centram ?
kā arī , lietas mājai , dvielīši, kādi spilveni, aizskari, gultas veļa, trauki ( jā , jā tās lietas kuras tev mamma dod un tu domā , ka tās uzrodas pašas par sevi ) ...