ko darīt ar kaimińiem??

10 gadi
Reitings 302
Reģ: 01.07.2014
Tas ir kaut kas neiTurams. Dzīvojam jaunajā projektā, griestu, grīdu sienas škjiet no papīra.
Augšā dzīvo gjimene ar 2iem bērniem. mums pašiem arī ir bērns uzpn zinām kas tas ir, bērnam nav jāsēž kā piemineklim, bet tie divi sīkie augšā skrien visu dienu gandrīz bez apstājas. Ok tagad auksts laiks, bet vasarā arī sajúta, ka vińi ārā neiet vispār. Uzgājām augšā, mierīgi aprunāties, vai vinji zin , ka tik šausmīgi skan , ka varbūt tepikji utt., nu tā pa miermīlīgo, u ko momentāla agresija pretī, ka jā, viñi zinot, bet tur nek nevar izdarīt. :-O
Es domāju, ka savam bērnińam vajadzētu mācēt aizrādīt, ja nedzīvo privātmājā un toēr rēkjinies ar citiem.
Sapratām , ka attieksme ir no sērijas, mums ir bērni, mēs varam visu.
Noejot apakał savā dzīvoklī pat uz minūti nekas nemainījās, pat aizrādījusi saviem mīłumińiem nebija. Turklāt viss ir palicis arvien trakāk. Tāda sajūta, ka sīkajiem ir mantińu un spēłu vietā uzdāvināta bumbińa, māte pamet un tad abi skrien pāri pa visu dzīvokli sitot kājas, brīźam stāvot uz vietas un dipinot. Sākas bik pirms 8:00 un iet ar neilgiem pārtraukumiem līdz 22 apmēram.

Brīžiem viesistabā TV jāgriež skałāk.. Varētu iegriezt riktīgi mūziku skałi, bet žēl jau arī citus kaimiñus.. Turklāt, ja pēc 23iem, vainīgi esam mēs, jo bērnińi tač var visu...

Kaut ko vispār ir iespējams darī lietas labâ?:-/:-(
06.01.2016 21:41 |

10 gadi
Reitings 302
Jā, laikam gan :D
08.01.2016 11:25 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Dzīvoklī ir jārēķinās ar to, ka dzird trokšņus no kaimiņiem. Turklāt pa dienu tas nav nekāds pārkāpums dipināt pa dzīvokli :)

Protams, remontarbu laikā urbis nevienas ausis neiepriecina.. tomēr šie cilvēki uzlabo dzīvokli ne jau tāpēc, lai ieriebtu kaimiņiem. Arī pats vari būt viņu vietā :)

Problēma, manuprāt, bieži vien ir komunikācijā. Cilvēki neprot sarunāties un sarunāt. Es droši vien sākotnēji pacenstos nodibināt pozitīvu kontaktu ar kaimiņieni pirms ietu sūdzēties par to, ka dzirdu viņas bērnus.. (ja jau viņa tik viegli uzvelkās) :)
08.01.2016 11:29 |

10 gadi
Reitings 302
Man gan škjiet, ka pirms 22 vairs pa dienu īsti nenosauksi :)
08.01.2016 11:32 |

Reitings 171
Reģ: 29.01.2009
Sany par remontdarbiem dzīvoklī nav jāskaņo ar kaimiņiem, jāsaskaņo ar mājas pārvaldi, manā gadījumā bija ar Namu pārvaldi, kas izsniedz uz 3 mēnešiem saskaņojumu, ka darba dienās no 8-19 (ja nemaldos) un vēl sestdienās citā laika periodā - varu veikt remondarbus dzīvoklī, lapas kopija jāpielīmē pie durvīm, lai kaimiņiem nav jautājumu (lai nenāk un nepukst, ka troksnis) un varu urbt cik vēlos :D

Savādāk jau remontu nevar uztaisīt bez troksņa, ja tā nav vnk tapešu vai sienu pārkrāsošana, bet kapitālais remonts.. ja remontas ieilgst, tad pēc 3 mēnešiem jāiet atkal saskaņot..

Bet es uzskatu, ka par remontu nav jāsūkstās, ok nav patīkami (esmu izbaudījusi), bet tā ir daudzdzīvokļu mājās, ka ik pēc pāris gadiem jāsamierinās, ka kāds veiks remontu :) Noteikti arī pati kādreiz vēlēsies izremontēt, pārplānot dzīvokli :) jebkurā gadījumā, tas kādreiz beigsies :D
08.01.2016 11:32 |

Reitings 171
Un kad mēs remontējām, tad kaimiņiene, kam blakus dzīvoklī gulēja bērns atnāca palūdza, ka lai mēs uz kādu h esam klusāki noteiktā laikā katru denu, ko saskaņojām arī ar mūsu remontdarbu veicējiem, ka viņi tajā laikā vai nu pusdienoja vai darīja citus darbus, ka nav tik skaļi, kas katru dienu bija 1-1.5h :) Visu var sarunāt, ja to dara pieklājīgi :)
08.01.2016 11:35 |

10 gadi
Reitings 302
Man nav nekas pret remontdarbiem pat, logjiski, tas ir kādreiz jādara VISIEM, un arī pret jebkādu trokšñošanu, ja palasa atpakał. Es esmu pret, ka sīkais speciāli 10.min. ar dažu min. intervāliem stāv uz vietas un driblė no visa spēka pa grīdu, sorry, tā nav ne spēlēšanās, nekas tas nav, un mātei tas būtu jāredz.
08.01.2016 12:16 |

10 gadi
Reitings 374
Es vispār esmu iecietīgais kaimiņš, ne īsti traucē mūzika un bļaušana, ne mūzikas instrumentu spēle, ne remontdarbi normālā laikā, bet iepriekšējā dzīvoklī augšējam kaimiņu bērnam arī tieši virs mūsu viesistabas šķiet, ka bija skrejceļš. :D Un tas IR kaitinoši! Bet tas nebija nepārtraukti, tāpēc ne reizi neko neteicu, vienīgi mājās smējos, ka ilgi tie griesti neizturēs.
Pati reizēm nogrēkoju ar putekļu sūcēja darbināšanu jau, principā, naktī. :D Bet tas ir maksimāli 10 minūtes (kuru laikā es parasti iedomājos, ka kaimiņi mani noteikti tagad domās sit). :D
Karošanu pret mūzikas instrumentu spēlēšanu vispār neizprotu, varbūt tāpēc, ka pati esmu spēlējusi, varbūt tāpēc, ka, lai arī kur dzīvoju, visu mūžu man kāds kaimiņos ir ko spēlējis. Un bērniem ir jāmācās mājās, ar mācību stundu mūzikas skolā vien nekad!! nebūs gana.

Un vispār, mana bērnības klasika bija - mamma: "beidz sist kājas, ej taču normāli, Tu nedzīvo pirmajā stāvā!" Un man tas liekas tikai normāli, cieņai jābūt abos virzienos. Un bērni ir jāaudzina.
08.01.2016 12:56 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Ar to arī ir jārēķinās dzīvojot dzīvoklī, ka viss nebūs tik gludi kā gribētos. Vienā mājā tik daudz cilvēki, nu nevar visi uz pirkstu galiem staigāt. Bet pareizi te arī viena meitene teica, ka ir jāciena savi kaimiņi un tie ar kuriem dzīvo kopā. Es pati dzīvoju privātmājā, bet arī man ir bijušas reizes kad kaimiņi vai nu agri no rīta vai vēlu vakarā sāk kaut ko skaļi darboties, bet tāpēc jau es neeju viņus sist nost. :D Tā ir tā lieta ar kuru jāmācās sadzīvot. Tev traucē viņu skaļie bērni, bet kaimiņienei varbūt traucē, ka tu stundām tecini dušā ūdeni un šķībi dziedi. :D Tas tā, piemērs.
08.01.2016 13:07 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
pret, ka sīkais speciāli 10.min. ar dažu min. intervāliem stāv uz vietas un driblė no visa spēka pa grīdu,

kas ir teicis, ka tā tiek darīts speciāli? domā, ka esi pasaules naba un visi savas darbības veic tikai, lai tevi kaitinātu?
kā jau te minēja- naktsmiers ir no 23 līdz 7. pārējā laikā pilnīgi mierīgi var gadīties, ka ir dzirdams, ka blakus dzīvokļos kāds dzīvo.

p.s. izlasot visu autores sarakstīto šķiet, ka viņai ir reālas iedomas, ka minētie kaimiņi tai mājā dzīvo tikai ar vienu mērķi- kaitināt šo nabaga būtni. par daudz esi sadomājusies un pataisījusi sevi par cietēju.
08.01.2016 13:09 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Urbjosi kaiminu taa ir vnk elle. Esmu tam gajusi cauri un urba tiesi, kad bernu liku gulet vai kad vins jau guleja.
Neko nedariju, gajam runat tik tad, kad saka urbt brivdienas. Izdevas cilvecigi Visu sarunat.
Kaimini ir jaciena un ar viniem ir jarrkinas, nav jaiet jaludz atlauja vai var to un to, bet trobelet taaka jumts celas, nu nevajadzetu. Mums kaimins ir sitis pa sienu, kad berns raudaja :-D Es kadvinu satiku, atvainojos un paludzu savus krievu kara gaudas klausities klusak.
Mani kaimini no otra stava naca sita mums pa trubam, tjipa lai beidzam urbt :-D
Nezinu ko darit, normali nav. Aiznes varbut kadu gramatu kaa audzinat bernus vai ko darit, ja esi slinka.vnk:-D
08.01.2016 17:56 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Bet taa mums kaimini loti jauki cilveki, tik kad siem dels atbrauc (reti gan,tapec var paciest), tad gan ir drausmigi, tadu briesmigu un skalu muziku klausas.
08.01.2016 18:00 |

Reitings 1230
Reģ: 30.01.2015
Man tieši škiet, ka tava attieksme ir no sērijas "esmu pasaules naba un visiem man jaklausa".
Atvaino, bet tiešām tā škiet.
Bērni ir bērni, tā ir vińu bērnība kad rotałāties un skraidīt.

Pati atceros no bērnības, kā zem mums dzīvoja viena īgna vecene un katru reizi kad ar draugiem paalējāmies tā uzreiz pie durvīm klāt skaidroties.(e)

Iesaku paintereseties pie kadiem meistariem, var griestiem pielikt specialas plaksnes kas izolē skańas, zemaki griesti bet visi laimigi :-)
09.01.2016 14:12 |

10 gadi
Reitings 44013
Reģ: 11.02.2015
OMG, tiiik rēcīga diskusija :D

oneOne, piebalsojos, ka vislabāk būs uzlikt izolāciju bērna istabā. Bet tīri tā, lai mazliet daietu tiem kaimiņiem, es reizi pa reizei arī to skandu pie griestiem tomēr palaistu :D

Sany, lai veiktu remontu, jābūt izņmemtai būvatļaujai būvvaldē. Jo principā remontu var taisīt arī nespeciālists un tāds var arī nesošo sienu nonest... Ja nav būvatļaujas, nes*dīgu naudas sodu var uzlikt. Tā ka tu painteresējies, vai taviem darbīgajiem kaimiņiem arī tas ir saskaņots ;)
09.01.2016 19:57 |

Reitings 1063
Reģ: 01.06.2015
Mums arī bija nenormāli kaimiņi, katru rītu ar augstpapēdenēm pa istabu slāja, katru vakaru tisiņi, blaustiņi, ātrie, policija brauca. Skaļa mūzika. Uz otro stāvu kāpa, uzlikdami uz 1. stāva jumtiņa beņķi... gandrīz jau izskatījās, ka vēlas mūsu balkonā iekāpt... bieži kāds pie mūsu durvīm kā nenormāls daudzījās, drošība bija krietni apdraudēta. Nu, par laimi, tie īrnieki ir prom. Tā bija aizdirsuši dzīvokli, ka saimniekam nācās kapitālo remontu taisīt...
09.01.2016 20:14 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Un vispār, mana bērnības klasika bija - mamma: "beidz sist kājas, ej taču normāli, Tu nedzīvo pirmajā stāvā!" Un man tas liekas tikai normāli, cieņai jābūt abos virzienos. Un bērni ir jāaudzina.

man arī tā bija un šķita tikai normāli neuzvesties kā zooloģiskajā dārzā :-D bet mūsdienu bērniem, tāpat kā vecākiem laikam dziļi vienalga par kaut kādām uzvedības normām...

Tagad es arī reizēm vēlu mazgāju matus un žāvēju viņus ar fēnu pirms 23.00 vai pat vēlāk, vienmēr jūtos vainīga, ka kāds varbūt dzird to troksni :D citreiz sagribas naktī izsūkt putekļus, bet paskatos pulkstenī un secinu, ka tā nebūs smuki un vienkārši to nedaru ;-)
11.01.2016 12:51 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Off topic nedaudz, bet atcerējos, ka reiz sanāca tāds smags dzīves notikums un biju nedaudz iedzērusi, tad nu atnāca man slūžas vaļā un histēriski viena raudaju dzīvoklī vēlu vakarā. Pēc mirkļa pie durvīm zvans - a tur čalis vienkārši sokā. - Oi, jums viss kārtībā? Izklausījās, ka te kādu studu bērnu sit kāds. vismaz sasmējos :D
11.01.2016 13:04 |

Reitings 5632
undersun :D nopietni? Varbūt tas bija Tavs īstais sapņu princis? :D

Žēl, ka man nav tik jauki kaimiņi :D
11.01.2016 13:07 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Agī nē, nē. Ja aŗī būtu, diez vai kādam baigi iesimpatizētu histēriski bļaujosa sieviete :D
11.01.2016 13:13 |

Reitings 5632
undersun - mazums, viņam vājība uz tādām :D
11.01.2016 13:20 |

Reitings 8272
Cik es zinu, tad atlauja no buvvaldes vajadziga tikaitad,ja gazh sienas ara, siltinq no arpuses. Lidz sim nav izklausijies,ka vins tur sienas gaztu lauka,bet nu es to varu noskaidrot citos celjos. Parastos remontdarbos,kur nenotiek dzivokla parbuve,nekadas buvvaldes atlaujas nav nepiecoesamas
13.01.2016 14:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits