Kādai no jums ir? Varat padalīties- sākot ar analīzēm kas jāveic pirms tam, ielikšanas procesu, tad pirmās dienas kamēr aprod (vai bija nelabums vai vēl kas?) un cik ilgi jau viņš jums ir, vai nav redzams, vai netraucē, vai esat jau dzemdējusi utt... Un vēl, vai kāda to ir ielikusi latvijā? ja jā, tad pie kura ginekologa (vai vismaz kurā klīnikā) to darijāt?
Būšu ļoti pateicīga par jūsu atsauksmēm
Manai māsai bija, lika UK pirms 5ciem gadiem. Tā ir tāda neliela caurulīte, liek augšējā rokas daļā, neko vispār nevar redzēt, tikai ja patausta to vietu, tad var ar pirkstiem sajust, ka kaut kas tur ir. Māsa teica, ka viņa vispār neko nejūt, kad taustīju. Viņai viss bija visu laiku OK, pati bija apmierināta, svars arī kritās. Pēc 3 gadiem sākās problēmas, tad arī izņēma.
Jazzlarin- kādas problēmas sākās? Viņa bija dzemdējusi pirms ielika implantu?
Es eju sestdien pie ārsta konsultēties, gribu likt to..
Wee- jā tas ir tas pats kas spirāle, bet to neliek dzemdē un tātad neapdraud dzemdi ar iekaisumiem un svešķermeni tajā, bet šo caurulīti iešuj ādā- rokā.
Man ir sis implants. Jau otru reizi.
Resnaka nepaliku, nekadas izmainjas.. Nu labi, meenesreizes sakumaa nebij regularas, bet tad jau gada laikaa organisms pierod.
Neviens to implantu tava rokaa neredz.
Arsts uztaisa mazu iegriezuminju un iebaz to implantu-3cm gars. Un man analizes nekadas pirms tam netaisija, nezinu kaa LV tur, es liku UK.
Nekaa tur taada nav.. Tak iedod spriciiti,lai nejustu saapes :D :D
Goda vards man spirales liksana liekas vot kaut kas sausmigs.. bet sis implants..pff :D :-D
VivaDiva - Nē, viņa nebija dzemdējusi, pēc 3. gadiem nomainīja pret jaunu implantu un tad viņai sākās neregulārs cikls un sāpīgas mēnešreizes. Viņai visu laiku bija uztraukums par to, vai nav stāvoklī un tad arī izlēma, ka labāk ņems ārā.
Nesaprotu kapēc daudzām te tāda attieksme, vai tiešām nezinājāt par tādu implantu? Un pašu procedūru esmu redzējusi kā notiek, bet interesēja tieši sajūtas un kā ir pēc tās.
Un jā- spirāles likšana dzemdē ir ļoti nepatīkama, gan procesa laikā gan pēc tam var sāpēt, citām pat ģīboņi nāk, tad kas jums liekas tik drausmīgs kad ieliek sērkociņa lieluma plastmasas caurulīti rokā? Esat redzējušas kā suņus un kaķus čipo? Šo dara tieši tāpat, ar tādu pašu adatu, tikai humānāk- ar anestēziju