gatavošanās darbam

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Es nezinu vai ir bijusi tāda tēma, bet šorīt ta aizdomājos skatoties darba spogulī.

Kā jūs gatavojaties darbam?

Iepriekšējā dienā noliekat drēbes? Vai bez problēmām no rīta pieceļates un saģerbjaties?

Man katru rītu viens un tas pats. Lai cikos es celtos mūžīgā panika pie skapja un pēdējā laikā jau kavēju darbu. Pie tam sabesos un uzvelku vienkārsi kaut ko.. Tas nav labi, šito jau vakar vilku, tas nebūs piemēroti. Ikdienā nav problēmu, esmu gatava 5 minūtēs. Bet uz darbu jāģerbjas nedaudz zolīdak kā ierasts, kas īsti nav mans un baigi jāpiedomā.
Pec katra šāda rīta vakarā domāju ko varētu vilkt un kaut ko jau nolieku. No rīta saprotu, ka tomēr nav labi.

Tā nu šodien skatos un domāju vai biju vēl piektajā sapnī kad ģērbos? Drausmas nu, labi, ka nav neviena tikšanās :D
06.01.2016 14:10 |

Reitings 164
Reģ: 16.07.2014
undersun :D

es arī bieži vien esmu nestilīgs ofisa hipsteris/nūģis.

priekš sevis esmu atklājusi wardrobe aplikāciju. Kad brīvs, tad nofotografēju drēbes, kas man ir, gatavus komplektus, tad, kad galīgi nav iedvesma, pašpikoju tur.

no rīta pieceļos, pavingroju, krāsojos, veidoju matus, dzeru tēju, ēdu brokastis. Ja vajag, tad kaut ko vēl ir laiks izgludināt.

p.s. bieži darbu kavēju :D
06.01.2016 15:53 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Ā, nu ja matu mazgāšana skaitās gatavošanās darbam, tad to gan nekad nedaru no rītiem. Ja man vēl būtu jāmazgā un jāžāvē mati, tad būtu jāceļas krietni agrāk.
06.01.2016 15:54 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Tā kā mums visbiežāk laiks ir vienāds kā no - starp +5 +10

Ar to es biju domājusi, ka lielāko daļu gada tomēr var vilkt vienu un to pašu, jo temperatūras izeiktas svārstības ir reti. Kā agrā pavasarī sākas, tā parasti līdz decembrim/janvāra sākumam ilgst viens un tas pats ar dažu nedēļu izņēmumiem vasarā. Bet arī tad uz ofisu plandošā mini kleitā neiesi - ja nu vienīgi var vilkt plānākas zeķes un šifonīgākas blūzītes.
Visu laiku viens un tas pats, viens un tas pats.
Neesmu sajūsmā par biroja darbu :D
06.01.2016 15:56 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Arī matus mazgāju konkrētos darba dienu vakaros , tā pat kā lakoju nagus.

man ir līdzīgi, jo ja es vēl no rīta mazgātu matus, tad vispār nekur neaizietu nekad :D apbrīnoju tās, kuras dušojas un mazgā matus pirms iziešanas :-)

Bet vispār jā, es arī pirms aizmigšanas parasti izdomāju, ko vilkt, orientējoties pēc tā, kāda diena darbā un kas pēc darba plānots...lai gan ne vienmēr man no rīta gribas vilkt to, ko esmu izdomājusi vai arī laikapstākļu ietekmē pārdomāju, piemēram, ja redzu pa logu, ka kurpju vietā jāvelk gumijnieki, tad arī viss pārējais pamainās... Bet pa lielam, man viss ir vienkārši, jo reāli darbam ir tikai 2 melni zīmuļsvārki un 2 tumšas universālas bikses, piektdienās varu vilkt arī parastus džinsus, tas visvairāk priecē :D
Šodien dēļ braukšanas nodarbības vilku bikses, jo zīmuļsvārkos vienreiz braucu un likās neērti :-P

Katrā ziņā, es noteikti neesmu no tām, kuras no rītiem veido matus, lako nagus, skuj kājas utt :-D(t) labāk tā vietā saldi guļu līdz pēdējai minūtei (s)
06.01.2016 15:56 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Vienmēr sagatavoju drēbes iepriekšējā vakarā. Ir gadījies aizmirst, bet tad es parasti ļoti aizkavējos no rīta.
06.01.2016 15:58 |

Reitings 164
Reģ: 16.07.2014
Man ļoti patīk pagulēt, protams, bet es nespēju celties pēdējā brīdī.
Pēc tam visu dienu ir sirdsapziņas pārmetumi, ka es tāda nevīža, nemāku dzīvot :D Paspēt neko nevar un viss rīts lielā staigā. Pēc tam visu dienu sevi ienīstu par to, ka drēbes stulbas uzvilku un vispār uzkrāsoties varēju daudz labāk.
Labāk pieceļos ātrāk uz izbaudu rītu. Nezinu kā citām, bet man 40 min pagulēšana no rīta neko nemaina ceļoties 7os jūtos tikpat miegaina kā 6:20 :D tad kāda jēga?
06.01.2016 16:04 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
tāpēc nekad nesapratīšu tās meitenes, kam skapis "plīst " pušu no apģērba! bieži 2/3 vnk ta ari nostāv uzvilktas tieši nekad. man ir maz drēbju, ko ikdienā velku , ļoti svarīgi, lai ērti (tātad pārsvarām tie ir legingbikses apakšā un krekliņš/džemperis augšā) legingi man nav 2 plaukti, ir pāris tādi forši, kas patīk un daži no tiem melni, kas iet kopā ar visu. savukārt, džepmerīši augšā arī nav 89 veidu, ir kādi 7, kas ļoti patīk un ir mega ērti/smuki, kurus tad arī uzrauju virsū :-D tātad no rīta apģērbs man prasa aptuveni 2min. :-D ļoti, ļoti reti ir gadījies, ka rīts ir drēbju stress un esmu paspējusi pārvilkt ntās kombinācijas un nekas nešķiet ok, bet tas parasti tad, ja kaut kas ko esmu ieplānojusi vilkt izrādās ir netīrs :-D drēbes izvēlos apdomīgi, patīk kvalitatīvi, labāk nopērku vienu labu drēbi nekā uz atlaidēm terranovā 10 kreklus, kas pēc 5 mazgāšanas reizēm izskatās šausmīgi.
06.01.2016 16:22 |

Reitings 4224
ceļoties 7os jūtos tikpat miegaina kā 6:20

Tas jau ir tas miega faktors, kas strādā tikai no rīta - kad pamosties šķiet, ka tās 40min būs mūžība :D

Bet vispār es ceļos 20min pirms iziešanas - duša, seja, drēbju skapja ārdīšana un skrienu. Esmu cēlusies arī +30min vēl ātrāk. Bet nu saprotu, ka tas ir vēl trakāk, jo ilgak rokos pa skapi, jo mazāk kas patīk.

Pie tam tagadējais laiks sarežģī visu. Jo līdz darbam nāku kājām un bez timbīšiem nevaru iedomāties savu dienu. Tad nu visu laiku jādomā ko savilkt lai izskatās ok darbā ar kurpēm un ja gadās iziet - ar timberlandiem. AAaaaaa, es drīz pidžammā nākšu uz darbu :D
06.01.2016 16:22 |

Reitings 4224
vasaras_beerns ja darba stils no ikdienas neatšķiras, tad jau nebūtu problēmu. Un arī atšķirību - skapis pārbāsts vai nē. Kā Tev - velc kas patīk un ej :)

Ne ikdienas rūtainos kreklus, ne džinsus uz darbu īsti vilkt nevaru. Nu ok, zolīdos džinsus ar blūzi un kurpēm atļaujos. Labi, ka vēl mums etiķete nav uzvalka rāmjos.
06.01.2016 16:26 |

Reitings 426
Reģ: 13.09.2012
Man nav jādomā ko vilkt, man ir uniforma:-D
06.01.2016 16:27 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
undersun nu arī taisnība, man var ģērbties kā grib , jo studēju pagaidām , bet arī , kad strādāšu mans ikdienas ietērps būs ērts treniņtērps vai halāts, tā kā :-D
06.01.2016 16:29 |

Reitings 4224
vasaras_beerns laimīgā. Ja es varētu es dzīvotu onesie :D
06.01.2016 16:35 |

Reitings 228
Reģ: 29.12.2015
Parasti cenšos iepriekšējā vakara izdomāt, ko vilkšu, bet speciāli drēbes nenolieku. Man nevajag ikdienā ģērbties oficiāli, līdz ar to tas stipri atvieglo ģērbšanos. Taisīšanās gan man aizņem daudz laiku, jo ļoti nepatīk steigties, labāk pieceļos agrāk, bet lēnām un mierīgi sataisos. Tagad esmu uztrenējusies un no rītiem taisos kādu stundu, bet tas ir ar brokastīm, krāsošanos utt. Agrāk taisījos ilgāk :-)
06.01.2016 16:51 |

Reitings 359
Reģ: 03.10.2013
Iepriekšējā dienā noliekat drēbes? Vai bez problēmām no rīta pieceļates un saģerbjaties?
Nenolieku, bet lielākoties izdomāju, ko ģērbšu rīt. Viss mans darba apģērbs karājas - blūzes, žaketes, svārki un bikses. Dažreiz pagrābju kādu jaciņu vai sarafānu no darba drēbju plaukta, ja ir piektdienas. Gludināt gan no rīta negludinu, citādi sanāk darbu kavēt :-D

Nagus no rīta nekad nelakoju, ja nu vienīgi ar caurspīdīgo laku, jo krāsainās lakas lieku vairākās kārtās, nepaspēs izžūt.

Matus ik pa retai reizes no rīta izmazgāju, bet parasti cenšos to darīt vakarā.
06.01.2016 17:22 |

Reitings 326
Reģ: 11.01.2015
apbrīnoju tās, kuras dušojas un mazgā matus pirms iziešanas

es tieši apbrīnoju un apskaužu tās, kuras mazgā matus vakarā.. pat ja izžāvē, mati vel kādu laiku sevī tur mitrumu, un jums guļot viņi neizguļās? kaut kādi robi matos vai vienā pusē pieplakuši pie galvas un otrā stāv gaisā? un reāli cilvēks un arī galvas āda svīst arī naktī, ja es izmazgāju iepriekšējā vakarā, tad nākošajā dienā man mati ir jau tādi ne pārāk svaigi + pieplakuši..
06.01.2016 17:53 |

Reitings 326
Reģ: 11.01.2015
un vēl, eju dušā katru vai katru otro rītu (protams arī katru vakaru, bet ne par to..) un es 100% varu apgalvot ka visu dienu jūtos možāka un labāk, ja esmu bijusi dušā. Jums tā nav? Iznākot no dušas ir tāda svaiguma sajūta, esmu pamodinājusi ķermeni un jūtos ērtāk.
06.01.2016 17:55 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Šorīt biju gatava pa 30min...bet nu tas ir tāpēc, ka mati vakar tika izmazgāti, jau bija izdomāts, ko vilkšu un daudz nekrāsojos :D nu jā un bez brokastīm (t)

VivaDiva
- man pa nakti matiem nekas nenotiek, ja pēc žāvēšanas viņus sataisu īpašā čupčikā, kas no rīta tiek izlaists un mati ir ieveidoti lokaini :D ja taisnoju neilgi pirms gulētiešanas un guļu haotiski, tad gan pastāv iespējamība, ka no rīta kaut kas nebūs normāli :D vienkārši izžāvējot un aizejot gulēt, gan no rīta varētu būt problēmas...
07.01.2016 10:37 |

Reitings 15092
VivaDiva - es cenšos iet gulēt, kad mati jau ir apžuvuši. No rīta izeju cauri ar taisnotāju un ir viss kārtībā. Mazgāju/taisnoju 2-3x nedēļā.
07.01.2016 10:42 |

Reitings 3308
Reģ: 20.03.2013
es tieši apbrīnoju un apskaužu tās, kuras mazgā matus vakarā.. pat ja izžāvē, mati vel kādu laiku sevī tur mitrumu, un jums guļot viņi neizguļās?

Tāpēc es neeju gulēt uzreiz pēc matu izžāvēšanas. Es arī parasti nemaz kārtīgi neizžavēju, slinkums. :-D bet no rīta viss ok.
07.01.2016 10:43 |

Reitings 2051
Manas ofisam piemērotās drēbes stāv izliktas uz drēbju stangas, tās esmu iegādājusies ļoti mērķtiecīgi, lai būtu vienkārši savstarpēji kombinējamas, klasiskas, klasisku krāsu etc. Principā varu saģērbties aizvērtām acīm un tāpat izskatītos vairāk nekā pieņemami - tas pamatīgi palīdz ietaupīt laiku. Brīvā laika, izejamās utml. drēbes stāv atvilktnēs vai skapī un darba dienu rītos es tur iekšā nelienu. :-D
07.01.2016 10:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits