Pozitīvais Kur plāno taisīt? Es taisīju LT. Pēc dažām dienām vēlreiz jāierodas uz pārbaudi, kas ilgst 15 minūtes. Latvijas cenas man nešķita saprātīgas.
Kādam % var gadīties, ka pēc laika redze pasliktinās un atkal jānēsā brilles, bet to jau neviens nezina un man bija -5,5. Tagad tālumā ir snaipera redze :-D Kādu laiku likās, ka tuvumā vajadzēs brilles. Bet tas ilga pat kādu mēnesi vai divus. Actiņām adaptācijas laiks, jo daudzus gadus muskuļi nedarbojās :-D Tagad viss ir ok. Kaut nebūtu tā uztraukusies, jo baidījos, ka kaut kas nebūs kā vajag :-D Domāju, ka nevienam neieteikšu operāciju, bet tagad novērtēju visus ieguvumus un esmu priecīga, ka man bija drosmes, jo daudzi baidās :-D
Pirmās dienas vajag saulesbrilles telpās un ilgāku laiku esot ārā, bet jau pēc dažām dienām var strādāt ar datoru, bet labāk ir ja var paņemt brīvas dienas. Man sestdien izoperēja un pirmdien jau biju darbā. Īsu laiku vēl bija jāpilina pilieni. Bet nekas čakarīgs. Ar brillēm bija vairāk čakaru.
Kritiskākās ir pirmās 3 stundas pēc operācijas, jo tad pakāpeniski iziet anestēzija un acis vnk jātur ciet, atvērt nav iespējams.