Jaa, Kjelnes centraalajaa stacijaa. 80 cilveeku grupa no ziemeljaafrikas uzmaacaas sievieteem..vinas atbilde
esmu Vacija un mana reakcija- tas ir joks? nevajag baumas izplatitAtvaino ta sieviete tur dzivo 20 it gadus un ticu vinbai vairak. Turklkat teica ka Berline ir ok. ta ka neizplati patri baumas!:-P
Latvijas prese ka tvnet man jau sen neiet pie sirds
cik noprotu, arī Vācijas mēdiji sniedz tādu info,tu ko vacu TV, zurnali un visi melo, ari pasi vaciesi kas tur dzivo melo! nemelo tikai te daza laba kas tur labi ja gadu tikai dzivo kada kakta lauku....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
esmu Vacija un mana reakcija- tas ir joks? nskaidrs. Tu nemaz neesi vacija, bet kur LV laukos.:-P
esmu Vacija un mana reakcija- tas ir joks? nevajag baumas izplatit
Latvijas prese ka tvnet man jau sen neiet pie sirds
Tvnet? Nopietni? Ja jau esi Vācijā, tad varbūt atver arī kādreiz kādu viņu mājas lapu? Kaut vai: http://www.spiegel.de/
Bislang gab die Polizei bekannt, dass die mutmaßlichen Täter "überwiegend aus dem nordafrikanischen beziehungsweise arabischen Raum" stammen sollen. Zu der genauen Identität der Täter haben die Beamten noch nichts gesagt. Viele glauben nun, dass es sich um Flüchtlinge handelt, das ist allerdings nicht belegt. Auch in den sozialen Medien wird dies nun heftig diskutiert.