Sveikas!
Par darbu Evolution gaming Latvia un ELT. Zinu, ka tēmas šeit par to ir bijušas, taču laiks iet uz priekšu un varbūt ir kas mainījies. Lūdzu padalaties pieredzē kā tur ir strādāt! :)
Mani arī šis interesē, jo esmu pusslodzes darba meklējumos. Gribētu zināt, cik viegli ir saskaņot darba stundas ar vadību, ja esmu studente un atsevišķās dienās man ir konkrēti laiki, kad netieku, taču brīvdienās varu visu dienu strādāt? Redzēju, ka Evolution Gaming piedāvā konkrētus laikus: 07:00-15:00, 15:00-23:00, 23:00-07:00. Bet vai tos laikus nevar variēt kaut kā savādāk?
man tur stādā tuva draudzene , viņai patīk , tikai besī, ka 6:15 jābrauc tramvajā pilnā makeup , kā uz diseni , obligāti jābūt sarkanām lūpām ( tas drīkst krāsot uz vietas ) , maiņas ir 3 , nevar pats izdomāt citus grafikus
man tur stādā tuva draudzene , viņai patīk , tikai besī, ka 6:15 jābrauc tramvajā pilnā makeup , kā uz diseni , obligāti jābūt sarkanām lūpām ( tas drīkst krāsot uz vietas ) , maiņas ir 3 , nevar pats izdomāt citus grafikus
He-he, nu nama družka nekrāsojas tik šausmīgi, tonālais, tuša un tad sarkanās lūpas uz vietas uzkrāso, nav tik traki, ēnas laikam neliek, cik zinu
wee, un tur nepastāv tāda kā pusslodze, tikai un vienīgi strikts maiņu darbs konkrētajā laikā 3 strādā, 3 brīvas? Vai ir kādas iespējas samainīt savas dienas vai laikus ar citiem kolēģiem? un Var vadībai prasīt strādāt no plkst.07:00-23:00 un pa darba dienām mazāk?