Izvēlies

Reitings 113
Reģ: 23.12.2015
Vispār Jums būtu nepieciešama operācija,bet Jūs variet pamēģināt pastaigāt pie speciālistiem un palietot medikamentus un varbūt paliks labāk.

Kuru variantu izvēlētos Jūs?
05.01.2016 11:55 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
nu bet tad es saprotu, ka MR taisīja? un diagnozi noteica, bet tagad dilemma par operāciju?
05.01.2016 20:24 |

Reitings 113
Nē vairs nav.
05.01.2016 20:35 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Pirmais, kas ienāk prātā, ko var tā atlikt, ir kaut kas no mugurkaula. Skolioze/skriemeļu nobīdes/ disku trūces utml. Tur viedokļi dalās par masāžām, jo var gan palīdzēt, gan ļoti ļoti ļoti nokaitēt. Ja tas ir muguras augšdaļā - masāža biežāk kaitē nekā palīdz, spiediens var sākt lēkāt, un visādi citādi sliktumi.
Bet nu ir jau vēl visādas slimības, kas var būt operējamas nākotnē, līdz tam lietojot pretsāpju zāles.
Izvērtējot visus plusus un mīnusus, es pieņemtu lēmumu. Bet, ja runa ir tiešām par ortopēdisku lietu - nav jēgas vilkt garumā. Ātrāk izoperēs, ātrāk būs bez sāpēm. Skriemeli ieliks vietā un staigā laimīgs. A tā - pretsāpju zāles, tiri piri, un nekas nemainās, vai pat pasliktinās, kamēr cilvēks atliek reālo izārstēšanu. Bet nu tā esmu es. Ja man ir slimība un iespēja to izārstēt, izvēlēšos to darīt, nevis ilgstoši apārstēt un būt diskomfortā.
05.01.2016 20:42 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Man bija javeic operacija kajai, negribeju. Visu ko dariju, fizioterapija, vitamini. Vel 2 gadus nostaigaju, lidz viena diena paiet nevareju. Nedelu biju uz gultas, jo bija jagaida operacija un ta pat izopereja
06.01.2016 04:07 |

Reitings 216
Reģ: 05.03.2015
Ja pēc visiem mēģinājumiem palietot medikamentus nekas nelīdzētu,tad būtu jāapsver operācija vai kas cits.
Pilnīgi mammas variants - sāp mugura. Gāja pie viena,pie otra ārsta un sāka iet pie fizioterapeites vingrot. Vienas zāles,otras zāles... nekas nelīdz. Fizioterapeite arī teica,ka kaut kas nav labi,ja zāles pat mazliet nepalīdz. Masēt arī viņa nemasēs,jo nezina,kas tieši tur ir. Izgāja visādas magnētiskās rezonanses un sazin vēl ko. Beigu beigās aizgāja pie ceturtā ārsta (nepateikšu kāda) un šis pasaka,ka tur neder nevienas zāles,tur jāšpricē tās blokādes mugurā un tad,ja tas noņems sāpes,tad var vingrot un sazin vēl ko. Ja sāpes nepazūd - tad operācija. Tā kā šajā situācijā operācija ir galējais variants.
06.01.2016 09:30 |

Reitings 113
Tā jau ir, :-/katram gribas kaut ko nopelnīt.
06.01.2016 13:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)