Pie manis šorīt -21 bērns paliks mājās un b/d nelaidīšu, jo mums ir jāgaida autoobus;-) vēlāk uz darbu jāaizkrien uz pāria st. Un tad brīva visa nedēļa būs man.
Kaut gan bieži dāvina medus burciņas un tas skaitās forši... Man medus galīg negaršo, es par sinepēm vairāk priecātos. :D Bet nu jā.... interesanta dāvana! :D
Nu ja tā, tad tas pat būtu labi :-D savādāk liekas pajocìgi. Neesmu dzirdējusi, ka kādam tiktu dāvinātas sinepju, mārrutku vai tomatu pastu burciņas :-D
Arī man celšanās no rītiem ir murgs +
sodien neaizhaju uz darbu jo sajutos ne visai labi. kad gaju uz skolu man nebij problemas pieceltiies, nesaprotu kapec tagad ir problemas laikam tape ka agrak ir jaceljas. pamodos ap diviem.tagad aukleju kakji.
Linda_ - jābūt tak vienreiz arī labi :D Man gan vēsture atkārtojas :D No sākuma likās, ka viss ir ideāli, bet nu jāāā..... nu neko, gads tikai sācies, gan būs cits dīvainais :D
Selīna - notiek gan un ne pirmo gadu :D Tagad gaidu nākošo algas lapiņu ar ierakstu "alternatīvais ieturējums" :D
buuuuu - njā, man tieši tas pats :D Man jau no sākuma likās, ka nu nevar tak būt viss tik jauki, jap, un nav ar :D Un kā tur palika ar kruīza kungu? Arī happy end? :D
fejja tas arii ir, man liekas, ka visdivainaakais no visiem :D kad esam kopaa dzivee, tad viss ir superigi, tiklidz neesam, taa saakas kaut kaads neizprotams kashmarshovs :D :D :D un es nesaprotu vai vinsh ir vnk stulbs vai vnk vajpratigs :D
un es nesaprotu vai vinsh ir vnk stulbs vai vnk vajpratigs :D
hahahahaha :D :D Man arī tādas domas par dažiem ir radušās :D
Man jau laikam jāsāk pierast, ka gads iesākas ar kkādu attiecību beigšanos :D Pagājušo gadu arī gada pašā sākumā izšķīros, lab tagad nav nekādas attiecības, bet tomēr beidzās tā arī nekas nesācies :D :D
Labāk ir, kad neko nezudāvina, nevis uzdāvina dāvanu karti uzņēmumā, kurā tu jau strādā, un to summu pēc tam atvelk no nākošās algas
:D Šausmas!
Man arī ūzdāvināja dāvanu karti tai pašā uzņēmumā /nosacīti/, bet paldies Dievam, neko neatvelk.. :D Un dzimšanas dienā arī uzdāvināja dāvanu karti, līdz ar to stāv normāla summa, būs jāiztērē