Šorīt skatos bildes, kurās krievu skaistās modeles bildējās kopā ar lāčiem.. Tas man šķiet tik skaisti un aizkustinoši (l)
Es tiešām izbaudu katru bildi.
Kā jums patīk ??
Kārtējais krievu stulbums, kā teiktu ierindas pastalu deldētājs, vai tomēr unikāla māksla un uzdrīkstēšanās /?
es neko netroļļoju.. man liekas skaistas bildes. ar lāčiem, un skaistām meitenēm.
Kāda tur vēl lāču spīdzināšana ? dresūra un pieradināšana , nav nekāda spīdzināšana
Bet kāpēc tā ir dzīvnieku spīdzināšana??
Manuprāt, patiesi skaista un jauka fotosesija un ideja, kas parāda, ka dzīvnieks var būt arī maiga, cilvēkam nekaitīga būtne. Ka tas ir labs, ja cilvēks pret viņu ir labs.
Laikam kā kurš to domu uzķēra! (t)
Es dzirdēju, ka tas lācis tika cilvēku atrasts vēl mazs būdama, audzināts nebrīvē, ar lielu mīlestību un, turklāt, kā veğetārietis. Cik tur taisnības, nemāku teikt.
fotosesija ir riktīgi skaista.. Meičas arī skaistas.. bet varēja savādāk apģērbties.. seksīgāk.. lAI IR NEĶĪTRI MAZLIET + PIE TĀ VISA.. Tad būtu perfekti. un vēl pārāk sagrimētas, tieši āda ir padarīta tāda kā mākslīga tām sievietēm.. liekas kā lelle. neīsta. drīzāk vajadzēja maucīgu make up. un dirty pašas meičas.
nevis visu kā trauslo, perfekto sievieti + mežonīgu lāci.. drīzāk .. dirty neķītru skaistuli, un negantu lāci..