Ar kāda auduma lupatām vislabāk ir tīrīt stiklu, kurš pirms tam ir samitrināts ar ūdeni? Kokvilna / sintētika u.c.?
Tā lai nepaliek nekādas strīpas virsū...
Svītras rodas no mitruma ja nevar kārtīgi noslaucīt utt. Ir jau visādi speciālie mēģināti, bet tomēr viss labāk man patīk tomēr ar tām avīzēm mazgāt, bet tas jau ir individuāli, kas vienam der otram neder.
Man arī rūp ekoloģija, lielākoties izvēlos dabai draudzīgu sadzīves ķīmiju. Tieši tāpēc arī pieminu karmas punktus :) Ir jautajumi, kuros tomēr uz ekoloģiju pieveru acis.
Visas stikla virsmas tīru ar mikrošķiedras lupatiņām. Vienu samitrina, pēc tam ar otru sausu pārbrauc pāri. Man jau šķiet, ka tīra ļoti labi un viegli, nekādus nosēdumus neatstāj + nevajag kaut kādus līdzekļus papildus lietot.
Tīru ar mikrošķiedras lupatām, kuras paredzētas stiklam, spoguļiem. Dažādas virsmas tīru ar parastajām mikrošķiedras lupatām. Ātri un perfekti tīri. Nevaru vairs iedomāties, ka būtu kaut kas jātīra ar avīzi. :-D
Mums maajaas dazaas istabaas ir logi loti lieli -divaas pa visu sienu-tad tiiram ar taadu speciaalu tiiriitaaju-parasti to dara viirs.Papiira dvieli nav mums daargi,ja peerkam lielajaa Costco veikalaa vairumaa!Esmu ieveerojusi,ja lietoju aviizi spodrinaasanai ,tad nekad neapliek pleki.Mees aviizi nepasuutam,nepeerkam-muusu kaimins mums iedod,jo mums vajag arii kamiinam ,bet tas nav taads zurnaalu papiirs-tass noteikti neder!
Tikai un vienīgi stikla tīrāmais līdzeklis + AVĪZE. Nekas nespodrina tik labi kā parastā avīze. Logus spodrinu ar kokvilnas palagiem, kurus vairs neizmantoju.