rakstā jau minēts, ka no tā miljona sieviete pati izmanto tikai mazu daļu olšūnu,
tāpat katru mēnesi 1 aiziet bojā.
Throughout her life, the vast majority of follicles will die through a process known as atresia. Atresia begins at birth and continues throughout the course of the woman's reproductive life. When a woman reaches puberty and starts to menstruate, only about 400,000 follicles remain. With each menstrual cycle, a thousand follicles are lost and only one lucky little follicle will actually mature into an ovum (egg), which is released into the fallopian tube, kicking off ovulation. That means that of the one to two million follicles, only about 400 will ever mature.
Ja vīrietis uztaisa sievietei bērnu ar savu ģenētisko materiālu un pēc tam saka - es viņu vairs ne reizi nesatiku, tātad tas nav mans - visi smejas. Bet, ja sieviete nodod savu ģenētisko materiālu tādā pašā veidā - nē, tas neskaitās. Manuprāt, te pie vainas iesakņojušies uzskati, ka māte ir tā, kas dzemdē.
Ja tam bērnam vispār NEKAD neesmu blakus stāvējusi, pat ne tos 9 mēnešus, kamēr ir mātes (jā, sievietes, kura iznēsā) vēderā, kāda saikne vispār var būt, neņemot vērā DNS, kuru vispār nekā neizjūt?
ās, kuras negrib izniekot savas olšūnas- tāpat katru mēnesi 1 aiziet bojā.
Nu jā, protams, spēcīgā hormonterapija ir mīnuss, taču olšūnas visas tāpat neviena sieviete neizmanto. Par kādu izniekošanu te var būt runa.
raven,nezinu,mans veselības stāvoklis nav mainījies ne tagad,ne arī uzreiz pēc punkcijas
Par kaitīgumu - jūs arī OK nelietojat, nesmēķējat, alkoholu nelietojat, uz solāriju neejat, ..tabletes vispar dazas reizes dzive esmu lietojusi, uz solariju neesju, alko katru dienu nelietoju un etc. :-P
personīgi nevēlētos riskēt ar savu veselību un nepiedzīvot pašas mazbērnus.
Lai gan, par ko var runāt, ja pat diskusijā, kur meitene jautāja kko par OK dzeršanas sākumu, viņai sāka braukt virsū, ka nevajag vispār OK dzert, tas esot kaitīgi.un ir ari kaitigi! Varbut neslimoju tapec ka tadus sudus nekad neesmu lietojusi.
āds sakars norādīt kādam, ko viņš drīkst un ko nedrīkst darīt?Kad vienreiz pieleks ka te ir tikai forums kur stridamies un diskutejam. Dzive katra no mums daris ka pati gribes , neviena adekvata neklausis interneta foruma noradem ko un ka darit!