Mana problēma ir, ka es parasti ļoti "sadraudzējos" ar smaržām. Nu, gadījumā, kad tiešām atrodu savējās. Tik ļoti, ka parasti viss izvēršas long term relationship un ir grūti pierunāt sevi kam jaunam. Iegādājos, patīk, lietoju, bet pasmaržoju vecās un atkal game over - atgriežos pie tām.
Ak, kaut man būtu tava ''problēma''! :D Būtu pārlaimīga. Nopietni. Mana lielākā problēma ir nespēja atrast savas īstās smaržas vai vispār sadraudzēties ar kādām smaržām tiešām ilgtermiņā (2 gadus vismaz).
Smaržas man ļoti patīk, izbaudu jaunu smaržu meklēšanas procesu un savas kolekcijas papildināšanu, bet savas īstās un vienīgās atrast nevaru nu jau vairākus gadus. Bieži uzeju smaržas, kuras iepatīkas, nopērku, palietoju un reizēm arī līdz galam izlietoju un viss, vietā tās pašas vairs nevēlos pirkt. Ko lai dara? :D
Bet jā, man liekas, ka smaržu gaume laika gaitā kaut nedaudz pamainās visiem un līdz ar to arī konkrētas smaržas vairs tik ļoti nepatīk. Kādos 16 gados man ļoti patika visi augļainie, tropiskie,
končīgie aromāti (visas Escadas, slavenību parfīmi, utt), gadiem ejot tas mainījās un tagad vairāk sliecos uz austrumnieciskajiem,
kokainajiem aromātiem ziemā un svaigajiem, citrusīgajiem vasarā.