Sveikas.
Pēc sarunas ar vecomammu nespēju aizmigt. Manuprāt, viņa ienīst visus pasaules vīriešus un man tàpēc vēl dzīvi nodzīvot vienai. Jau kuro reizi dzirdu tādas fräzes, kuras man ir ļoti grūti klausities.
Sanāca strīds ar vienu cilveku, kas pateica, ka viņai žel ta virieša, kas bus mans virs. Kad par to runaaju ar vecomammu , viņa pateica ka man vajadzeja pateikt ka man neviena nav un arī nebus. Uz ko es atbildeeju ka tad jau buušu vecmeita. Viňa turpinaaja, nu un tad tev nebajag, ne tu pirma ne pedeja tada. Kadreiz agrak ari kaa kaadu taisos pieminet, vienmer dzirdu tikai ko sliktu. Par berniem ari pateica, ka palikšot stavokli un pec tam bušot viena. Un ka tas ja ar man kads bušot nenozime ka bušu laimiga, jo visi viņi ir slikti un neko negrib darit.
Man visvairak sap klausities, ka man neviena nav un ka es gribu palikt viena un man nevirns nav vajadzigs. Tàda sajuta ka viņa taa par mani runà apkart ari citiem cilveekiem.
Esmu to taa atklausijusies, ka man negribas ar viņu kontakteties.
Nesaprotu, kas jaaizdara vīrietim lai pēc tam ienistu visu sugu un man labak noveletu dzivi vienai. Man ir tikai 24 un vel ticu, ka istais atnaaks.
Bet šo klausoties jūtos kà neveiksminiece:-(