Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kādas ir?

 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Kādu laiciņu atpakaļ veikalā pamanīju trīs veidu eļļas. Avokado, sezama, valriekstu eļļa. Tad vēlējos uzzināt, kādas viņas ir? Kam der?


:-)
Pārsvarā lietoju olīveļļu ekstra virgin salātiem un cepšanai risso. :-)
01.01.2016 23:58 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Valriekstu un sezama ir ļoti labas, par avokado neko nezinu. Valriekstu un sezama var izmantot, piemēram, marinējot gaļu, salātos, pārliet pāri kādai zupai, kur tas iederas, man īpaši patīk sezama eļļa visādos ķīniešu virtuves ēdienos, piem, kombinācijā ar terijaki mērcīti.(l)
04.01.2016 09:45 |
 
Reitings 408
Reģ: 29.09.2015
Visas minētās eļļas ir gardas un labi der gan salātos, gan marinādei, gan zupām un mērcēm. Nupat Jaunajam Gadam marinēju cūkas filejas cepeti sezama eļļā ar ķiplokiem un ingveru, sāli. Sanāca dikti mīksta un garda gaļa. Valriekstu un avokado eļļa tomēr ir dārgākas, labāk izvēlētos nevis marinādei, bet salātiem vai zupām.(svaigā veidā)
04.01.2016 14:38 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits